Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berci Einstein

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legjobb barátunknak, az USÁnak sikerült ami közel egy évtizede senkinek: lelökte, mit lelökte, lesöpörte trónjáról Leggyűlöltebb Ellenségünket, Ferit, és Jóbarát Andrét ültette a helyébe. Innentől André a főgonosz, minden rossz megtestesítője, az ártatlan…..
Berci Einstein 2014.11.14 01:02:03
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mindegy milyen jogszabály, vagy elnöki förmedvény alapján vonták meg a belépési engedélyt, a kutyát sem érdekli, ha normális. Nem kellene tudomást venni róla, csak olyan mélységig, hogy mi is kiutasíthatnánk Gootfried "urat". Vagy más politikust, az indok
a rágalmazás lehet. Ha tudjuk, hogy Ildikó nem vett részt semmilyen korrupciós buliban, akkor nem kell reklamálni, csak visszavágni. Nekik is koholt vádalapjuk van, olyat mi is tidunkcsinálni. Ha meg Ildikének vaj van a fején, fogjuk be a szánkat, mert a kaki annál büdösebb, minél jobban piszkálják. Egyébként szerény véleményem szerint, amelyik egybevág Vaclav KLauszéval, az egész egy Magyarország elleni támadás kezdete, egy amerikai puccs kísérlet, amelynek célja a kormány megbuktatása. Biztos vagyok benne, hogy egy korrupt politikust sem tudnának megnevezni, az egész csak egy blöff, amellyel a demokrácia hiányát szokták bizonygatni. Amerika a legocsmányabb állam amely valaha is létezett, egyetlen célja, a világuralom megvalósítása, és fenntartása. A demokrácia csak egy indok, és egyáltalán nem érdekli, hogy nálunk hiánytalanul az van, kell valami indok, amivel bele pofázhat a belügyeinkbe. Egyébként a demokrácia megléte nem csak az én véleményem, hanem egyetlen Nóbel Díjas írónké is, ami azt hiszem hiteles lehet, hiszen Ő minden igazságtalanságot fokozottabban észlel, sorsából kifolyólag is.
A KSH csak novemberben hozza nyilvánosságra szegénységről szóló statisztikáit az akár a választásokat befolyásoló megrendítő következtetései anyagi helyzetének siralmas volta miatt. Nem ez az első alkalom, hogy a statisztikai hivatal sumákol a szegénységi mutatószámokkal:…..
Berci Einstein 2014.10.15 17:44:08
@1ghost: Öregem, te egy akkora barom vagy, hogy az csak 230000 GB adattárolón férne el!!!
Beveszed ezt a baromságot amit ez a cikk hordott össze? Én, és a környezetem pontosan az ellenkezőjét érzékeli. Valószínűleg nem vagyok vele egyedűl, mert a szavazásokon a FIDESZ tarolt. Hát persze, mert a sok koldus rá szavazott!! Te hülye, ha idétlen vagy és nem tudsz megélni, ne mást hibáztass!!
Berci Einstein 2014.10.15 17:59:15
@high up!: Te egyakkora baraom vagy, hogy nálad csak a cikket összeollózó ballib bibsi nagyobb!!!
Az ilyen tájékozatlan, tehetséteglen, műszaki és közgazdasági ismeretekben analéfabéta persze ezt a cikket beveszopja. Csak egy ellenérvem van: Ha ez igaz lenne, akkor a FIDESZ már az áprilisi választásokon meg bukott volna. De azóta besepert még kettőt. Ja, tudom, mind a 4-5 millió nélkülöző mellette szavazott. Igy könnyű!!!
Te meg jobban tennéd, ha pofázás helyett kitalálnál valamit, amiből megélhetsz, de ehhez meg hülye vagy.
Ez persze csak egy vicc akart most lenni, de mint tudjuk a politikában semmit sem lehet teljesen kizárni. Elvégre két jobboldali jelöltről van szó, és hát a baloldaltól sok mindent megtanulhattak ebben a kampányban az állva maradt jelöltek. Például azt, hogy nem jó, ha megoszlanak a…..
Berci Einstein 2014.10.03 11:30:35
@Szúrófény: Igazad van művelt barátom, az idézeteid híven tükrözik az 1948-tól 1998-ig terjedő kormányzatok erkölcsi nívóját, és az 1998 -tól 2010-ig terjedő időkben exkommunista hatalomátmentők tobzódását, a nép problémái iránti érzéketlenségüknek kinyilvánítását.
Hiszen ebben az időben is csak azzal törődtek, hogy hatalmon maradjanak, olyan áron is, hogy fényesre nyalják az EU bürökraták seggét. Nos, hogy megnyugodhassál végül, azért vette át a hatalmat, és próbálja azt a nép és a nemzet érdekébe állítani, és gyakorolni a Fidesz, bár ez sok szellemileg elmaradott embernek nem tetszik. Ezek szellemi elmaradottságukat az utóbbi két évben példásan bizonyították, most meg pláne, hogy "megbokrosodtak." Hát kinek kell ez a liberális hülye, aki már minden volt csak akasztott ember nem.
Időnként rá-rábukkan az ember egy-egy gondolatra, ami önmagában megáll, nem kell nagyon magyarázni, de érdemes felidézni. Erdélyről olvasva ostobaság kihagyni a román szerzőket és befalazni magunkat a magyar világképbe. Mert bizony érdekes, hogyan látta egy román erdélyi…..
Tóta W. Árpád "nem túl okos állat". Ezt sokadjára demonstrálja, legutóbb azzal, hogy azt írta, Tarlósra szavazna. ismét odaszart az asztalra, és jó nagyot belecsapott. Ugye, hadd szóljon! Kit érdekel?! Na most persze minden  értelmes ember látja, hogy Falus Ferenc nem…..
   Erdemrendet kapott Takaro Mihaly "irodalomtortenesz".  Takaro volt az a kis pollencs, aki orjongve mocskolodott, miutan Kertesz megkapta a Nobel-dijat. Evekkel ezelott mar irtak rola a Magyar Narancsban, igazi komplett bolond irodalmibogarlaszlo. Tudom, hogy most fel kellene haborodnom, de…..
Berci Einstein 2014.08.18 23:37:14
@mattkirby: Ha nem adna, akkor meg az lenne a baj. Hát mi jó nektek kedves aranyos balliberális báránykáim? Ha már egyszer törvény van rá, hogy szeresünk benneteket, akkor megtesszük!!!
Nagyot robbantott a 444.hu, amikor tegnap hírt adott egy „neves jogvédő szervezet”, a Human Rights First magyarországi helyzetről szóló jelentéséről. A dokumentum ugyanis nem áll meg a szokásos liberális nyöszörgésnél a „demokratikus jogállam leépítéséről”, a „romák…..
Mivel a közszolgálatban a NER idején nem dolgozhatnak hülyék, egyértelmű, hogy szándékos provokáció történt. Nem is egy, kettő. Ezt régen szabotázsnak hívták.Kedden este a Magyar Televízió kettes csatornája műsorát megváltoztatva, egy filmmel emlékezett az elhunyt Robin…..
Berci Einstein 2014.08.13 15:01:49
@öreg_répatorta: Neked üldözési mániád van, megtoldva egy kis feltűnési viszketegséggel, ami arra késztet, hogy hülyeségeket firkálj itt komment
ürügyén. Tanuld meg, mindenbe bele lehet magyarázni valamit, abszolút igazság nem létezik, mert nem vagyunk egyenlőek, sem körülményeinkben, sem szellemi színvonalunkban. Most én például a film kiválasztásánál azt szűrtem le, hogy a film az brüsszeli parazita bürökraták elleni segélykiáltás volt, egy oktatási rendszeren keresztül megmutatva, hogy mennyire irritáló és igazságtalan a bevett formákhoz való ragaszkodás.
Na, hogy tetszett? Tudnék még tízet is írni de minek? Hiszen abszolút igazság nem létezik. Illetve egy van: élünk, és meghalunk, hát kívánj szép álmokat!!
A mai poszt szerzője fiatal ember (arra kért, nevezzem csak Kisvárosinak), aminek azért van jelentősége, mert elsősorban a fiatalok szemszögéből láttatja a mai magyar valóságot – ami nem túl szívderítő, az írás ugyanakkor tükrözi az életkornak megfelelő naivitást is.…..
Berci Einstein 2014.08.05 18:34:23
A legnagyobb hibának azt tartom, hogy a cikket író elfelejtette megtanulni na történelmet. Nem jut eszébe pl.az, hogy míg a nyugati országok már régóta egy jól megszervezett kapitalista rendszerben élnek, ahol egy fejlett szociális hálót is képesek üzemeltetni, addig kicsiny hazánk negyvenöt évig a szocializmust építette, ahol a veszélyérzete a nullára csökkent. Oktatás képen idézem: "a lét határozza meg a tudatot". Ez durván azt jelenti, hogy az anyagi létünk minősége szabja meg, hogy mit gondolunk a világról. Az, hogy a "fejlett nyugathoz" képest van negyvenöt év hátrányunk, az sok mindent eldönt. Pláne akkor, amikor a szocialista rendszerből az átállás olyan hibákkal ment végbe mint nálunk. Ekkor a kommunistából hirtelen kapitalistává átvedlett vezető elit, annak fejében, hogy hatalmon maradhatott, kiárusította az országot a multi cégeknek, és a betelepülő tucatnyi banknak. Közgazdasági analfabéta lévén mindegyik, bemászott abba a csapdába, hogy a magyar vállalatokat eladta a multi cégeknek, akik azokat rövidesen felszámolták. Nem céget vettek, hanem piacot, a saját termékeiknek. Műveletlenségük eredménye volt az is, hogy nagy mennyiségű nyugati hitelt vettek fel, és adósság csapdában vergődött az ország. Ez a nemzetközi bankmaffia (IMF) kedvelt trükkje, mert olyan változásokat követeltek meg az ország gazdasági és szociális politikájában, amelyek a fejlődést lehetetlenné tették, és növelték munkanélküliséget, rövidesen 500000 ember tengődött munka nélkül. A bankoknak csak az a fontos, hogy a kamatot ki tudjad termelni, és visszafizesd a hitelt. Az, hogy az ország a fejlődésben megáll, az tulajdonképpen a cél, hiszen újabb és újabb hitel felvételére kényszerül. Ezt (is) hívják úgy, hogy "Uzsoracivilizáció". (Ajánlom figyelmetekbe dr. Drábik János azonos című könyvét!!) Persze ilyen helyzetben az emberek közérzete rossz, optimizmusa minden határon túl tart a zérushoz, a nyugati emberek nyugalmát és biztonságérzetét nem tapasztalod rajtuk, és ezért írsz úgy a magyarokról, mint ahogyan azt teszed. Spanyolországot is a felvett hitelek döntötték a sírba, és a mi lakosságunk fényesre tisztíthatná a nyelvével a kormány alfelét, hogy mindezt meggátolta. Persze nem megy minden egyik napról a másikra, a kilábaláshoz idő kell. Minden esetre, ez az út amin most járunk, reményre ad okot, annál inkább, mert ez a gazdaságpolitika már régen kipróbált módszer, csak a nemzetközi bankrendszer van pánikban, hogy rá rohad a sok össze lopott pénz. Ezzel a gazdaságpolitikával épült újjá Németország, 1932-1939 között, gazdasági és katonai nagyhatalommá nőtte ki magát. A jelenlegi kormány ezt a politikát igyekszik lemásolni, és a nemzetközi bankrendszer, valamint az őket kiszolgáló EU-os politikusok ezt igyekszenek meggátolni. Minden hazánkat ócsároló külföldi újságcikk, és rendszabályokkal fenyegetés ennek eredménye.
Ahogyan én megfigyeltem, az utóbbi négy évben nőtt a lakosság vásárló képessége, és élénkült a gazdaság minden szektora. Egyre több magabiztos, jókedvű embert látok az utcákon és szórakozóhelyeken, amelyek tömve vannak. A vállalkozásokat segítő hitelpolitika egyedül álló, és hatásos. Ezt saját bőrömön is tapasztalom. Mindezt csak addig tudjuk csinálni, amíg saját valutával rendelkezünk, ha bekényszerítenek bennünket az Euró övezetbe, akkor vége.
Hogy miért, azt majd máskor mondom el, lényeg az, hogy fel a fejjel. Kivándorlók mindig lesznek, vannak akik többet igyekszenek keresni, de ez nem az Ők ügyességének tudható be, hanem a font és az euró forintra való átváltási arányának.
Amíg ez meglesz, addig mindig lesznek kivándorlók. Olyanok közül is, akik itthon is a jövedelmi elitbe tartoznak, mert ezekből
hiányzik a magyarság tudat. Nos ez egy olyan dolog, ami nem velünk születik, hanem kialakul. Ez elsősorban nevelés kérdése, és mint leírtam, a gazdaság fejlődésének eredményével arányos. Egyik alapvető feladat, a link egyetemi fakultásokat meg kell szüntetni, hogy kevesebb legyen a csalódott fiatal.
Az az igazság, hogy nem olyan nagy ördöngösség ez, és ez esetben sem a recept kitalálása a nehéz, hanem a receptnek megfelelő (fegyelmezett) főzés. A Fidesz legyőzése is egyéni döntések olyan együttállását követeli, amely a racionális cél és a biztosan látható…..
Négy hónappal az önkormányzati választások előtt, valamint az európai parlamenti választások eredményének ismeretében a Fidesz kimaxolta a választási mutyit: megalkotta a fővárosi választási rendszert, amely jó eséllyel ellehetetleníti a város fejlesztéspolitikáját és…..
Berci Einstein 2014.07.27 22:45:44
@hanta boy: A Budapesti választásokon a polgármesterek megválasztása mindkét irányba eldőlhet. A 23-ból mivel páratlan szám, elég 12-t megszerezni valamelyik tábornak, és akkor már az egyik feltétel teljesül a határozatok keresztülviteléhez. A másik feltétel teljesítéséhez (több mint a lakosság fele)nyilvánvalóan a nagy létszámú kerületek a fontosak. Ebben az esetben is mindkét irányban eldőlhet a játszma. Tehát előfordulhat az az eset, hogy semmiképpen nem lehet egy döntést keresztülvinni. Pl. a FIDESZ 12 kerületi polgármestert tudhat a magáénak, de az ellenzék a
nagy létszámú kerületeket. Ebből következik, hogy ez a rendszer nem kizárólag a FIDESZ érdekét szolgálja.
Remélem azért megtalálják a megoldást, hogy a balliberális kerékkötők ne tudják tönkretenni a közgyűlés működését.