Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anziksz

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2022.10.30. azóta is jól vagyok, nem volt szükség műtétre... :)  FESS-műtét helyett sok esetben lenne megoldás, csak nem tud róla a beteg. Ezzel a ténnyel most szembesültem, mikor is a 4. műtétre jegyeztek elő az elmúlt 10 év alatt. A műtét elmaradt! :) Hogyan lehetséges ez? Elmesélem.  2006: első…..
Éveket töltöttem Budapest elvesz(t)ett vágányainak felkutatásával, most azonban - kivételesen - megtalált sínekről fogok mesélni! Száraz időszakokban néha előfordul, hogy a Margit-sziget déli csúcsa is szárazra kerül - izgalmas érzés, hogy az ember ilyenkor körbe tudja…..
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..
2014. december 15-én szavaz a magyar Parlament a fémkeresőzés szigorításáról. Itt van az törvénytervezet, a 31. paragrafust érdemes olvasni a 12-ik oldalon: http://www.parlament.hu/irom40/02082/02082.pdf Ez egy cikk a Fejér Megyei Hírlapban:…..
Vettem a bátorságot és pihenős ünnepnap alkalmából néhány fiókban talált régi képeslapot kiszíneztem a magam módján... A Rákosi út az 1930-as években a Magyar Királyi Postahivatal előtt.   Látkép a Béla utca és Rákóczi utca sarkán 1925 körül. Azóta ezt a sarkot…..
Egy mozaikképpel kezdeném, a gyakran ábrázolt Krajcsovics villával és az akkor még bérelt, tulajdonképpen ideiglenes községházával. Érdekessége a szövegben rejlik, amiben leírja a - vélhetően Óbudáról nemrégiben Rákosszentmihályra költözött - levélíró a benyomásait a…..
Néhány levél a hozzátartozó szövegezéssel.   1905. augusztus 14.   A József utcában, a mai Szent korona és Szent Imre utca közötti részen nyílt 1896-ban a rákosszentmihályi strand, majd 1903 után már melegvízű fürdővel is rendelkezett. Az alsó képen a községi…..