Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bojan Deklava

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktornak egy év után elege lett az ELMŰ kommunikációs nehézségeiből, és sem az általuk jegyzet 25 ezer forintos fantomtartozást, sem a visszakapcsolási díjat nem hajlandó kifizetni. Egy éve már, hogy nem tudják új ügyfélkóddal ellátni második lakását, aminek ráadásul a…..
Bojan Deklava 2014.04.23 15:33:50
Na jó hagyjuk!
Unom már a gittrágást a semmiről!
Nem külsős csak az ELMŰ cégcsoport tagja mi!
Az nem külsős ugye? Egy kib@szott kft adja az ügyfélszolgálatot, csak bevitték az ELMŰ cégcsoport alá! Akkor az nem ELMŰ!

Akkor a gyengébbek kedvéért:

A Holding vagy konszern vagy cégcsoport:

"Több, önálló vállalat tulajdonjogaiból tartós részesedés szerzésére törekvő társaság."

Tehát több önnálló cég, vagy ha jobban tetszik jogiszemélyiséggel rendelkező társulásnak a társasága. Tehát ennek a cégnek nincs köze az elműhöz, max cégcsoporthoz csatlakozott.
De ha besétál az ember az ügyfelesre, ott az alkalmazott is megmondja neki, hogy nem az elmű adja a fizetést, hanem az ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati kft.
Tehát ennek a link cégnek, semmi köze az ELMŰ hálozati kft-hez. Az Ügyfélszolgálati kft. nincs teljes összeköttetésben az ELMŰ hálózati kft.-vel. Tehát ha valamit elbasznak az Ügyfelesen, az nem biztos hogy a Hálózati kft-nél megjelenik.
Egyébként meg nézz utána a Synergy kft-nek, és rájössz hol a pénz...
Egyébként meg az FKFV a BVK Holding tagja...
Tessék utánajárni, nem csak dumálni a vakvilágba.

A BVK Holding pedíg a városüzemeltetéssel "foglalkozó" társulás...
Ezt nem is engedném, hiszen ez a tartós részesedés beszedésére alakult társasági csoport, amit nem igazán lehet megmagyarázni, hogy nem haszonszerzés céljával alakult.Engem ez kisértetiesen emlékeztet a BKV és BKK viszonyára...
Ott a BKK a kolonc cég...