Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tribuszer

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kár, hogy 2017-et írunk. Ha 1999 lenne, a Honfoglaló tévés verziója akár az év meglepetése is lehetne, de így sajnos csak egy olyan vetélkedő, ami felett elhaladt a kor, amit nem a 25 év alatti generációnak csináltak, hanem az ötven felettieknek, akik viszont kurvára nem foglalkoznak vele, mert…..
Tribuszer 2017.12.29 09:42:35
@EU zászlót mindenhova!:
A műsorvezetőn kívül a kérdásek is szánalmasak.
A kereszténység lófaszt se érdeklő részletei és a celebvilág lófaszt se érdeklő baromságai.
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Tribuszer 2016.04.10 00:48:55
@harcsapaprikás: Kiss László azt nyilatkozta, hogy akkori fontos elvtárs lánya, aki már nem él.
A Blikk ma címlapon hozza, hogy miközben sokan menekülnek a TV2-ről, Jakupcsek Gabriella, a csatorna egyik korábbi arca és műsorvezetője (Az igazság ára, A nagy fogyás, stb.) meg éppen ellentétes irányba mozogva visszatér hozzájuk. Ez azt is sugallhatná, hogy a műsorvezető valami fontos felkérést…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
A Népszabadság írta meg ma reggel elsőként, majd szépen sorban mindenki, hogy a TV2 Hajdú Péter producerkedése mellett feltámasztja a Naplót, amihez több, korábban a műsorban dolgozó tévést, újságírót is megkerestek. A cikkekre válaszul a TV2 ezt a sajtóközleményt hozta le: A TV2 Csoport hír- és…..
A TV2 műsorvezetője az Ice Bucket Challenge, azaz a jegesvödör-kihívás után szabadon egy mozgalmat indított, amiben nem kell a fejünkre öntenünk semmit, csak pénzt adni a rászorulóknak, és nem titokban, az adóbevallások 1 százalékban, hanem csekken, jól láthatóan, lefotózva, nem elsunnyogva.…..
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..