Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keszkeno

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Kis műtétből szívhalál 2015.01.12 06:00:00
Sajnálom a gyerekeimet, akik elveszítették apjukat és az anyósomat, aki elveszítette a gyermekét, és hogy harcolnia kell egy bocsánatkérésért. Tisztelt Praxis!   Egy éve halt meg a gyermekeim édesapja a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. Kis műtétre ment, sajnos nem kis betegséggel.…..
Keszkeno 2015.01.13 11:10:24
@SusanneF: Itt a hozzaallason van a lenyeg. Csak megerositeni tudom, hogy az orvosok, noverek de meg a takaritok se mernek felelosseget vallalni az elvegzett munkajukert. Ebben ez a legbosszantobb. Teljesen mindegy, hogy kis mutet vagy nagy mutet, fiatal vagy oreg. Ha mar annyira nagyra vannak a diplomajukkal, akkor dolgozni es felelosseget vallalni is tanuljanak meg!
„Sok olyan nő gondolkodik úgy, mint a csaj a Holtodiglan-ban, hogy kiszámítja, hogyan tegyen tönkre” - mi a helyzet az érzékeny pasikkal? Vannak férfiak, akiket nehéz megvezetni, mert gondolkodnak, esetenként érzelgősek, és nem szeretik a manipulációt.   Ha esetleg nem…..
Ezen a faluvégén mindig történik valami. Ezen a faluvégén még vonulnak a tehenek. Ezen a faluvégén megértésben él egymás mellett a magyar és a cigány lakosság. Ez a faluvége Ukrajnában található. Nagydobrony Kárpátalja legnagyobb magyarlakta települése. Jellegzetes helyi…..
Legalábbis a BBC Radio Two hallgatói szerint. A valóban igen jó Led Zeppelin-riff olyan zenekarokat előzött meg, mint a Guns N' Roses, az AC/DC, a Kinks vagy a Pink Floyd. A hallgatók száz olyan riffből választhatták ki a nyertest, amiket rádiósok, kritikusok, producerek raktak össze.…..
Jelenleg Majka keres a legjobban a magyar műsorvezetők közül, legalábbis a Blikk számításai szerint. A lap összeállította a legjobban fizetett médiamunkások listáját, és szerintük most Majka az éllovas évi 47 millió forinttal. Azért tegyük hozzá gyorsan, hogy a számítás…..
Idén valószínűleg az eddiginél is több haragost szereztem azzal, hogy nemcsak Luke Skywalker tunéziai sivatagban felépített házához zarándokoltam el, de a Star Wars 7-re és a Lázadók rajzfilmsorozatra várva bejártam a 70 éves George Lucas legendás álommunkahelyét, a Skywalker Ranch-et, és a…..
Keszkeno 2014.10.20 17:30:19
Már szinte közhelyes a Facebook alapítójával, Mark Zuckerberg-el példálozni, ha a huszonévesen sikeres és gazdag managerekről van szó. Ő mindössze 23 éves volt, amikor megalapította céget és ma több mint 11 milliárd dollárja van. És még mindig csak 30 éves. A brit Guardian…..
A több, mint 10 éve véget ért, 1994 és 2004 között futott Jóbarátok sorozatnak a mai napig rengeteg rajongója van, nemcsak Amerikában, hazánkban is. Ismerőseim között többen vannak, akik a mai napig évente lenyomják mind a 10 évadot, az unalmas, hosszú téli éjszakákon. A…..
Keszkeno 2014.09.17 20:00:11
(Explanatus barátomnak) Ha valaki valóban ismeri "a Nyugatot", kicsit behatóbban, a jó és kevésbé jó aspektusaival együtt, minden ismert előnye mellett a külvárosaival, netán a gettóival, az átlagos műveletlenség mély kútjával, aki ismeri az angliai vagy amerikai átlagos…..
Keszkeno 2014.09.15 15:53:58
Nem akármilyen összegért, 32 milliárd dollárért építik meg Dubaiban a világ legnagyobb repterét, ami évente 200 millió utast lesz képes fogadni, amivel simán lenyomja a jelenlegi legnagyobbakat, például az isztambuli légikikötőt is. Dubaiban nem viccelnek, ha a legekről van…..
Keszkeno 2014.09.12 20:31:33
Salzburgból érkezett a mai poszt, melynek szerzője, Gergely, megpróbálta összeszedni, szerinte mi az a 12 dolog, amiben Ausztria különbözik Magyarországtól. Természetesen lehet vele egyetérteni és egyet nem érteni, vitatkozni, a listát kiegészíteni… „Ez egy rövid írás…..
A Szigeten évről évre egyre több a külföldi vendég. Még akkor is, ha idén egész sok magyar hangot is lehetett hallani a fesztiválon járkálva az előző évekhez képest. Kíváncsiak voltunk arra, hogy miért választják ennyire sokan Európa fesztiváljai közül épp a Szigetet,…..
Az ének iskolája azon kevés TV2-s produkciók egyike, amit tényleg csak a hazai viszonyokhoz képest is egetverő dilettantizmussal lehetne elcseszni. Vasárnap este indult a gyerkőcös énekverseny második évadja, ami továbbra is eszméletlen cuki, ebben vitának nincs helye. A zsűri és a…..
Törzsükben keresztbe vágott fák csak rosszat jelenthetnek. Márpedig ilyen vannak az Andrássy úton, ahonnan egy kedves olvasónk küldött egy csomó fotót. Úgy tűnik itt azonban nem hozzánemértésről vagy vandalizmusról van szó. Itt elkerülhetetlen volt a csonkolás. Miért…..
Keszkeno 2014.04.13 17:48:07
@zalap: Tudom, hogy vannak hiányosságok kis hazánkban de például Brüsszel sétálóutcái egyenesen kritikán aluliak, hemzsegnek a koldusoktól, Amszterdam belefullad a szemétbe és a többi és a többi. Mivel távol áll tőlem az előítélet és Bukarestben is utoljára 1985-ben voltam, Szófiában pedig még soha, nem tudom ott tényleg megoldották-e ezeket a problémákat...Szóval minden városnak megvan a maga hiányossága a környezetvédelem területén ahol eddig én jártam.
Omnibusz A Jövő busza a múltból 2014.03.22 12:40:50
A General Motors (GM) Futurliner egy olyan koncepció busz, ami sokkal inkább teherautó, viszont a gyártó minden kiadványában buszként említi ezt a különleges járművet, amiből összesen tizenkettőt építettek 1940 és 1952 között. Szinte hihetetlen, hogy a több mint hatvan éves…..
Egy normális társadalomban a civil erő nekimegy a korrupt hatalomnak, ha az a közjóval szembe fordul. Ennek az országnak évi 1000 milliárd EU forrás érkezik a számlájára modernizációs felzárkózás célokra megcímkézve. "Néhány hónapja Komáromi András, miután eladta a…..
Keszkeno 2014.03.24 23:30:51
Na? Szabad a gazda? Segítünk kicsit. A világ egyik legikonikusabb épülete. Évente kb. 7 millió látogatóval. Ausztráliában. Azon belül is Sydney-ben.   Innen már valószínűleg könnyen kitalálható, hogy bizony a Sydney Operaházról van szó. És igen, döbbenetes, de az…..
Kerékagy Mi mennyi, Bubikám? 2014.03.23 10:12:05
Az árak ismeretében a sajtó máris Európa legdrágább közösségi biciklis rendszerének aposztrofálta a Budapesten kiépülő Bubit. Megkérdeztük a BKK-t, és sok európai rendszer tarifáit hasonlítottuk össze, hogy kiderüljön, mennyiben állja meg a helyét ez a megállapítás. A…..
Keszkeno 2014.03.23 14:24:12
@Tekerem:
Azt a hibát kiküszöbölték az osztrákok, hogy egy kártyával csak egy bringa kölcsönözhető? Én ugyanis legutóbb így jártam, meg még jó pár külföldi család...elég hülye rendszer.