Regisztráció Blogot indítok
Adatok
markó póló

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A RaiDue némi hárítás után elismerte és „túlzott önmérsékletnek” nevezte a hibáját. A hetero szexjelenetekkel nem volt bajuk...
markó póló 2016.07.11 23:52:25
@mollyhooper: ne félj, ha két nő nyalná egymást ilyen intenzíven, az nem csípné ennek a sok balfasz kannak a szemét, sőt, az már döfi, "leszbi" csajok, mint a pornóban. arról nem a kecskedugásra meg hasonló baromságra asszociálnának, hanem arra, hogy milyen kúl már ez! ha két pasi csinálja, akkor azok betegesek, undorítóak, nyilván szeretik állatokkal is csinálni, hisz beteg eltévelyedett patkányok, ez "köztudott"...

jó ez a duma is, hogy nekem semmi bajom a melegekkel, csak látni ne kellejen őket. nem is kell, nem is az a cél. ez egy sztori, így írta meg a forgatókönyvíró. nyilván nem minden részben lesznek ilyenek, ez sem tartott tovább 5 másodpercnél, és nyilván nem minden szereplő buzi a sorozatban. ennyi sem fér bele?
úgy általában szerintem is felesleges ilyen részletességig menni, de ez ugyanúgy igaz (sőt még jobban igaz, mert szinte minden film tele van vele) a hetero szex jelenetekre is. pár évtizede bőven elég volt utalni arra, hogy két ember (nő-férfi) egy ágyban szexel. aztán egyre több kellett a nézőknek, hogy elérje az ingerküszöböt: először a csajból látszott egyre több, manapság már A listás férfi színészek is mutogatják a farkukat filmekben a "hitelesség" nevében, és úgy nyomják az ipart szexjelenet címén, mintha pornófilmet forgatnának. az rendben van? persze, mert az "természetes" - szerintem pedig ugyanolyan szükségtelen egy filmbe. vagy ha az kell, akkor férjen már bele ebből a "típusból" is 5 másodperc öklendezés nélkül.
Nem halt még ki a lovagiasság a férfiakból, kérem szépen, tegnap este a Való Világ 7-ben VV Dennis, aki tán még VV Aureliónál is többet mutogatta a farkát, és kis híján eszméletlenre, de legalábbis ostobára dugta VV Fannit, súlyos dilemma előtt állt: két jelet kapott…..
markó póló 2015.02.25 22:09:47
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
Igazán? Egy barom is tud dugni meg farkat markolászni? érdekes, akkor eddig vajon miért nem tette meg ezt senki sem ilyen nyíltan a korábbi szériákban? attól még, hogy utálsz valakit, legalább legyen annyi eszed, hogy ne égesd be magad is a hülye hozzászólásoddal. Itt egyik sem különb a másiknál, se a sunyi robin, se pedig a rosszindulatú lacika.
mindenki dennist baszogatja a "primitív viselkedése" miatt. nyilván direkt volt harsány, de legalább bent egészséges ember módjára élt a szex vonatkozásában. azon meg kár felháborodni, hogy mutogatta a farkát. nem ő tette, hanem a retekklubb tette be állandóan az összefoglalóba. nehogy már ez nagy kunszt legyen manapság, amikor - sajnos - egy gyerek is 2 kattintás után ennél sokkal cifrábbakhoz is hozzáférhet a neten....
lehet, hogy tahó ez a dennis - én nem igen néztem a műsort - de mégis róla szólt sokszor a műsor, nem pedig a magában somolygó robinról vagy a szintén tapló laciról.
Egyik kommentelőnk hiányolta a The Americans harmadik évadban belengetett segget. Nos, ránk aztán senki nem mondhatja, hogy nem hallgatjuk meg az olvasói könyörgéseket. ..
Befejeződött a TV2 Rising Star c. tehetségkutatója, amit végül Várhegyi Lucas Palmira nyert. A négy döntős közül először - nem kis meglepetésre - Fehérvári Alfréd esett ki, őt Peter Srámek követte egy drámai végjáték után. Srámek a második körben 53 százalékot ért…..
markó póló 2015.02.15 23:32:56
@nyazsgemtesegg:

"Elek Icu nem indult, azért nem nyert. Ennyi."

Egyetértek!
markó póló 2015.02.15 23:37:52
@nmikimouse:

"Szerintem Rising Star egy jó formátum, végre egy tehetsegkutató amit nem untam végig, mert azonnal lehetet tudni az eredményt. S nem kellet várni szavazatokra és azt követő borzalmas eredményhirdetéseket. "

Most komolyan, ez jó formátum? Ahol a zsűritagok szavazata 7%-ot ért fejenként, és bőven elég volt, ha valamelyik nemmel szavazott, és máris kiesett az, akinek a zsűriszavazatok nélküli közönségszavazati aránya megasabb volt annál, aki bent maradt?
markó póló 2015.02.15 23:51:23
Ez a formátum egy centivel sem vehető komolyabban mint a többi hasonló, bármennyire hangosan is üvöltötte bele az éterbe Nórika, hogy a nézők szavazata számít.
Mivel az énekesek közül nem emelkedett ki egyetlen igazi egyéniségnek ígérkező induló sem (még a szlovákiai srácnak volt a legtöbb karaktere ezzel a retro imádattal), igazából az elején, és egészen majdnem a döntőig az számított, hogy milyen dalt osztottak ki rájuk. A dalválasztással egyértelműen lehetett manipulálni a pontszámot, ez végig világos volt. Tehát itt inkább a dalokra mentek a szavazások, nem az előadókra. Alfréd mindig testhez álló, pasis nótákat kapott, Peter Smareket pedig legalább 2x próbálták sikertelenül kiejteni egy-egy szándékoltan rosszindulatú dalválasztással.
Másik: ugyanolyan egyértelműen nyomtak bizonyos embereket a szerkesztők, mint más ilyen jellegű műsorokban. Az Alféd gyereknek pl miért kellett minden alkalommal elmondani, hogy milyen jóképű? Ez különösen ciki, amikor ilyen Keró bácsi félék mondják, de még cikibb volt, hogy szerencsétlen Mező Misivel is minden adásban elmondatták, hogy mennyire jóképűnek tartja a másik roma srácot.... (Ja és arra is emlékeztek még, hogy Alfrédtól még egy hangot sem hallott a néző, de az előválogatóra való megérkezése előtt már megnézhettük ágyékig/konkrétan fanszőrvonalig meztelenül a tus alatt? Hát elég kellemetlen pillanat volt...)
A Class FM műsorvezetője havi nettó 350 ezer forintot kap tíz hónapon keresztül azért, hogy a Morning Showban propagáljon termelő piacokat és nemzeti parkokat, ezért Class FM lépéseket fog tenni az ügyben, írja a Bors. Magyar György ügyvéd szerint etikailag mindenképpen…..
Tessék, 12 és fél percnyi tömény csicskagecizés, csak erős idegzetű olvasóknak.  ..
markó póló 2015.02.07 19:32:58
@Megdobbent: "Max eladjuk valahova a japanoknak, azok birjak az ilyen shemale-eket ;)"
na ezt pontosan eltaláltad, shemale az a teremtmény, nem más. köszi, rég kerestem rá a megfelelő jelzőt, de te megtaláltad (mellesleg majdnem összecsináltam magam a röhögéstől, úgy beletaláltál)
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
markó póló 2014.08.26 10:51:37
@ügyfélszolgálatos: csak a debilek néznek szinkronosan bármit? ez elég tahó megjegyzés volt, te kis beképzelt nyelvzseni. képzeld, én is tudok angolul,de azért nem érzem magam debilnek, mert magyarul tv-zek. talán túlságosan tv buzinak tetszik lenni...
Évtizedek óta igyekeznek a labdarúgást igazi tömegsporttá tenni az USA-ban, de hiába igazolták le annak idején Pelét a New York Cosmosba, hiába rendeztek vb-t 1994-ben (aminek átlagos nézőszáma 68 991 volt, a legmagasabb evör) és rebootolták a MLS-t, a foci továbbra is a lányok…..
markó póló 2014.07.04 12:36:06
@nincs_nick: de mégiscsak meglepő volt ez akkor 1994-ben, mert hiába akkorák a stadionok, meg is kellett tölteni őket, amit meg is tettek az amerikai szervezők profi promoval.
Hiába vendégszerepelt az egykori Hip Hop Boyz-os Real Action árnyszínháza a május 31-i Britain's Got Talentben, Simon Cowell tehetségkutató showműsora rekordalacsony nézettséget generált, írja a Hollywood Reporter. A szombati adást ugyanis csak 7,75 millióan nézték, ami messze…..
markó póló 2014.06.03 10:55:59
@mézesmackócskácska: de jó neked! de akkor ne is kommentelgess ilyen hülyeségeket, ok? olvasd esténként a kedvenc könyvedet, tölts értékes időt a barátaiddal, neveld szépre-jóra a gyerekeidet, és ne olvasgass ilyen blogokat, amik a "médiaszarral" foglakoznak, ha már nem érdekel, és nem is tudod, miről van szó...
A Trónok harca című sorozat előtt csak nagyon kevesen (megkockáztatjuk: csak elmebeteg fantasyrajongók) nevezték Khaleesinek a lányukat a mégoly szabados felfogású névadásról híres USA-ban, de ennek, kérem szépen, mára vége: ahogy nálunk a Dallas után elszaporodtak a Bobik,…..
Van ez így, nyilatkozik az ember valami magvasat, aztán pár évvel később szembesítik azzal, hogy mennyire mellélőtt - én is megszívtam már többször is, pl. akkor, amikor a The Big Bang Theory-ról azt mondtam első körben, hogy sose lesz sikeres.  Louis CK soha nem rejtette véka…..
markó póló 2014.03.23 08:42:14
@toroloco: nem bírtad ki, hogy vissza ne vágj, mi? attól még lehet ugyanúgy jóarc Louis CK, hogy most valaki összevágta ezt az igenis frappáns videot. A lényeg nem az, hogy Cooper mit kérdez, hanem hogy a hallgatóság egyik ismeretlen tagjaként kérdez valamit ebben a blőd műsorban pont Penn-től (akit a mi nagyarcú Lajosunk is említ), és később világsztár válik belőle. Louis CK a tőle megszokott durva, nyers modorában eleve esélytelen lepkefingnak titulál minden ilyen műsorban kérdező ismeretlen színész-aspiránst, és 99,99999%-ban igaza is van, de itt az a bizonyos 0,00001% - Bradley Cooper - cáfolatnak. Igenis kurva jó a video, és igenis frappáns, csattanós, poénos.

Ja és azt sem bírtad ki, hogy nem túl tehetségesnek minősítsd Cooper-t, mi? Ha valaki odáig jut, hogy évek óta a hollywood-i A listán van, azért tenni is kell ám, amihez nemcsak szerencse kell - ahogy azt a sok savanyúaszőlő lúzer szereti hangoztatni -, hanem kitartás és tehetség is. Egy centivel sem gyengébb színész a többi filmsztárnál. "Művészi" teljesítményért menj színházba. Itt pont ő a jó csattanós válasznak, mert "sztár" lett, amit Lajos eleve lehetetlennek titulált.

@magua81: de jó neked, tudsz angolul....