Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyamentharry

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan voltak a Gödörben. Tetszett...
Ma remek tojásrántottát ettem szalonnával. Ízlett...
Sütött a nap délután. Tetszett.Olvastam egy vicces verset az ÉS-ben. Tetszett.Ettem egy kis Brie sajtot. Ízlett...
Képviselő Funky 200001 géniusz 2009.03.04 11:27:00
Nem szeretünk azon lovagolni, ha a magyar politikában valaki hülyébb, mint egy ötödikes. Elsősorban azért, mert akkor túl sok dolgunk lenne, azt meg utálnánk. Amikor viszont Magyarország Géniuszai csinálnak ostobaságot, muszáj szólnunk. Hát hogy lehet, hogy az Értelmiségi Párt…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
comment:com Foci helyett pornó 2009.02.03 07:29:00
A Super Bowl történetének legnagyobb botrányának nevezik azt a 2004-es csöcsvillantást, amit Janet Jackson követett el a félidei koncert közben, pedig az kismiska ahhoz képest, ami Arizona állam Tucson nevű városának lakóival történt: kedvenc csapatuk egyik játékosa végigszaladt…..
Nem tudom, ki engedélyezte, hogy a természettudósok is használhassák az internetet, de az tuti, hogy nem gondolta végig. Bizonyítékként becsatolnám Gergely kérdés-válasz "tréfáját", ami jól mutatja, hogy EZEK rosszabbak a vörös khmereknél is.Két entomológus…..
8ker Húsbolt 2008.12.18 16:15:00
A karácsonyi készülődés szerves része az ünnepi étek hozzávalóinak a beszerzése. Ez nekem könnyen megy, lévén itt a Csarnok, ahol mindent egy helyen megvehetsz és a legtöbb dolog még friss is - na meg az sem utolsó, hogy a hazai termelőket támogatod.Az idei menühöz szükségem…..
Futóblog Hídbejárás 2008.11.14 08:40:00
Ha már felmerült ez a "hogyan dolgozzuk fel Budapest hídjait cikk-cakkba" felvetése, gondoltam eljátszom egy szimulációs gyakorlatot. Egyrészt azért, hogy ne érjen váratlan meglepetés, másrészt meg már 3 napja nem futottam így itt volt az ideje ennek…..
A következő képeket a Hahota 1983-ban megjelent, tizedik számából szkenneltem. Azok kedvéért, akik nem találkoztak ezzel az - anno a Kisdobost és Pajtást megszégyenítő népszerűségű - sajtótermékkel: ebben a számban jelent meg az első (egyetlen?) magyarra fordított Dilibill…..
agyamentharry 2008.02.08 02:57:43
 Az indexes értekezletek legáltudományosabb része, amikor erősen koncentrálunk, és megpróbáljuk elképzelni, milyenek az olvasók. Ez a firka egy ilyen szituációt mutat be...
Riadó, riadó! Aki hallja, addja tovább! Megszűnik, majd lebontják Budapest egyik legrégebbi szórakozóhelyét, a Kultiplexet. Az okokról később, most minderről csak annyit, hogy itt ez a blog, mintegy hivatalos része a bontásig tartó időszaknak. Itt olvasható lesz minden részlet,…..
A dózerfesztivál hátteréről sajtótájékoztatót tartott Bakács Tibor Settenkedő „törzsvendég" és Jakab Zoltán programszervező. „Körbe lehet telefonálni a volt alternatív művésztársadalmat, és meg is tesszük, és felemeljük a hangunkat a Kultiplex bezárása ellen,…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
agyamentharry 2008.01.05 13:44:09
Amúgy ha már Shop-Stop, ami egy remek film, annak a címével csak az a baj, hogy eredetiben nem az, ami, fordításnak meg nem nevezhetnénk, legfeljebb átnevezésnek, bár lehet, hogy kevésbé lehangoló.. :)
www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=2202&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Viszont ha hülyeség, akkor legalább következetesen az: a rendező egy évvel későbbi filmjét hasonlóan értelmetlen címmel forgalmazták:
www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=2201&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Ezek után a Képtelen képregény és a Shop-Stop 2 (amivel kiderült, amit amugy lehetett tudni, hogy a Mallrats nem a Clerks folytatása) csak hab a tortán. Mintha néhány meleg színesbőrű a világűrből bosszúból direkt ki akarna babrálni vele.. :D