Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azigazsagoszto

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
azigazsagoszto 2016.09.07 15:43:11
@Zabkása: A "faragjam a fogkefét" mondjuk épp Tivy volt :) tivy <33333
A Lawrence Berkley laboratórium adatai szerint egy átlagos telefon töltés közben 3,68W energiát fogyaszt, és amikor már feltöltött, ez az érték 2,24W-ra csökken.  Tehát amikor éjszaka a töltőn marad (véletlenül) a mobilunk, akkor 8 óra alatt összesen 018kWh elektromosságot…..
Csalódott vevő tökre elérte a TMX-et, válaszoltak is neki szépen. Hogy akkor mi a baj? Ez: "A TMX Mobile Solution Szerviz Kft. által kiadott jegyzőkönyv, amely az Ön esetét dokumentálja nem érvényes a belföldi kereskedelmi forgalomban. Jelenleg ez egy súlyos…..
azigazsagoszto 2015.01.06 15:14:20
Éjjel két Media Markt webshopos levelet is kaptunk, amik alapján valószínűleg a technikai support jelenleg is fejvesztve próbálja kiűzni a szellemet a gépből, hogy a MM visszatérjen olyan a kereskedelemben hagyományos megoldásokhoz, minthogy az ár az az összeg, amiért…..
Az mennyire biztató már, ha egy hivatalos szerviz a sokadik levél után kicsit bizonytalanul, de megrendel "valamit". A megrendelővel együtt kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az. Kár, hogy még ötöt kell aludni hozzá. (A csodálatos 1919-es mosogatógépet bemutató rajz innen…..
azigazsagoszto 2014.12.30 09:37:17
Most, hogy a végre mindenki számára elérhető lett az új menüpontunk, elárulhatjuk Nektek mi is az, ami az elmúlt pár hétben itt apránként elkészült. A Winmagazin és a NorthPole csapata közösen készített Nektek egy kis karácsonyi meglepetést. Ez a meglepetés egy exkluzív…..
Eszter a Lenovóból való kiábrándulásának pillanatait dokumentálta. A pillanatokat, amik közül az szinte semmi volt, hogy a tabletet csak nehezen lehetett bekapcsolni, mert aztán jöttek az IMEI-számokkal kapcsolatos wtf-pillanatok. (Az IMEI-számok mobileszközök azonosítói.) És…..
azigazsagoszto 2014.11.17 15:39:31
Thomas Nigro a Videolan tervezője és fejlesztője, aki a VLC windows phone-os verzióján dolgozik, kitweetelte, hogy az alkalmazás készen áll arra, hogy kikerüljön a Windows Phone Áruházba. A tweetet jól megtekinthetitek itt alább. Ugyanakkor egy válaszában elárulta, hogy az…..
azigazsagoszto 2014.07.31 13:48:54
@waces: Mert, mi a baj vele? Ha utazok pl tokeletes moka egy sorozat nezese.
Mindenekelőtt tisztázzuk. Okoselefon eladásokból az Apple sokkal, de sokkal több pénzt szedett be, mint a Microsoft, persze leginkább azért, mert óriási haszonkulccsal dolgozik. Ám ha az összes előző negyedévben eladott mobiltelefont vesszük figyelembe, akkor bizony a Microsoft adott…..
azigazsagoszto 2014.07.25 17:58:05
@plakatmagany: Megvan hogy az Apple 2-3 évvel azután mutatott be egy flat felületű rendszert, miután az MS? Tudjuk az nem volt nyulás...
WinMagazin Samsung ATIV S 2014.07.22 10:00:00
Tyű, egy picit lehet, hogy elkéstünk ezzel a teszttel, de szerettem volna, ha legalább egyszer, egy ilyen telefon lehet a kezeim közt hosszabb időre, és megnyúzhatom. Ígérem, olyan dolgokat fogunk látni, amit csak nagy ritkán láthatunk Windows Phone-tól. A készüléket a…..
azigazsagoszto 2014.07.22 11:18:14
A Microsoft Devices Group bejelentette a Nokia X2 okostelefont, a megfizethető Nokia X készülékcsalád legújabb tagját, amelyet arra terveztek, hogy további egymilliárd ember számára jutassa el a mobilinternet és a felhő alapú szolgáltatások élményét. A Nokia X2 telefon…..
Aki azt hinné, hogy a közelgő E3 legalább időlegesen elzárná az xboxos bejelentések útját a még tökéletesebb show érdekében, az teljesen téved. az Xbox csapata egy egszerű blogbejegyzésben tette nyilvánossá, hogy konzoljaik alkalmazáskínálatát 25%-kal növelnék. Lehetőleg…..
azigazsagoszto 2014.06.06 13:06:12
@Vacsi: Ki beszélt itt telefonokról?
azigazsagoszto 2014.06.06 13:52:15
@Vacsi: Tudod, néha a cikk végén szokott lennie egy kérdés, amire lehet válaszolni kommentben. "Ti milyen speciális magyar (vagy külföldi) alkalmazásnak örülnétek Xbox-on?" Remelem hogy megtanulsz olvasni :)
azigazsagoszto 2014.06.12 12:25:28
@Vacsi: Mert.
Egy @evleaks render kapcsán a múlt hónapban már megszellőztettük annak a lehetőségét, hogy az LG hosszú szünet után visszatérne a Windows Phone-hoz. A legújabb fejlemények is egyre inkább ebbe az irányba mutatnak. Az egész történet onnan indul hogy az LG szakemberei betértek…..
azigazsagoszto 2014.06.12 12:22:18
@LiberAll: A piackutatások alapján a WP 6x(!!!) jobban fogy mint az Android.
És ezennel elérkeztünk a 30 alkalmazást bemutató sorozatunk végére. Mindenféle további bevezető nélkül csapjunk is bele a lecsóba és lássuk az harmadik tíz programot. NIKTérkép Leírás: Az Óbudai Egyetem összes létesítményén kívül a környező üzleteket és…..
Aki hűséges olvasónk, az minden bizonnyal emlékszik a tavalyi alkalmazástesztelő akcióra. A nagy sikerre való tekintettel úgy döntöttek, hogy újraindítják. Az akcióban magyar fejlesztésű Windows 8 alkalmazásokat kell kipróbálni és segíteni a hazai fejlesztőket…..
Oniék bepróbálták a teszkós kínai éttermet a Váci úton: Azt hiszem ritka az olyan gasztronómiai élmény, ahol egyszerre szaladtok bele a szopóba a pároddal. Velünk ma pont ezt történt a Váci úti TESCO hipermarket területén található Golden Wokban. Én állat lebeszéltem a…..
A héten Tiffany Thiessen színésznő a kiszemeltünk, aki bár sok filmben szerepelt, leginkább talán mégis az Egy rém rendes családból (Married with Children) emlékszünk rá, ahol a bájos szomszédasszonyt alakította. Természetesen azóta is sok filmben és sorozatban fordult elő,…..
WinMagazin Joe végre megmutatta 2014.04.03 14:00:00
Hosszú ideje jönnek sorra a pletykák, hogy mit várhatunk a 8.1-es frissítéstől. A kiszivárgó fejlesztői dokumentációból sok minden kiderült a nagyközönség számára, de nehéz volt elhinni, hogy abból minden megvalósul, pedig úgy tűnik, valóban így lesz. Hogy mikor? Erről…..
Drága feleségem 3 éve használ Windows Phone telefont, sokáig egy Lumia 800-zal telefonált, fényképezett, internetezett, és még sorolhatnám sokáig, mit tudott kezdeni a kis készülékkel. Mikor a lányunk elköltözött, szüksége volt egy jó telefonra, így megkapta a 800-ast, párom…..
azigazsagoszto 2014.03.22 09:24:50
@sztrugackij:
a lumia 610-ben 256 RAM van csak. És prociból is csak 800mhz-s van benne. Ezektől vársz csodát?