Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paprika.

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trumpnak úgy kellene cselekednie, mint aki egy országot kormányoz, nem pedig egy kampányt vezet – mondja George Weigel amerikai katolikus író, értelmiségi a Mandinernek. II. János Pál pápa életrajzírója szerint a kereszténység Amerikában újraerősödhet, Európában viszont a…..
trux77 olvasónk jött egy menő ötlettel: rántott oldalas sajttal töltve! Persze elsőre nem értettem, de megmagyarázta. Na akkor most azt főzök - meg egy adag BBQ oldalast is egy füst alatt. Igenám, de a levesemet már feltettem libanyakból, nem akartam hát az oldalast is levesnek megfőzni. Volt…..
Átszámítva mindössze hatmillió forintért is vehetünk újépítésű nyaralót az Adrián. Persze ördög a részletekben: egy mindösszesen 28 négyzetméteres montázsházról van szó és a telek is csupán 150 négyzetméteres...
Korántsem volt felhőtlen a hangulat az Orbán-Putyin sajtótájékoztatón, és ebben talán az is szerepet játszhatott, hogy a magyar fél a zárt ajtós tárgyalások mögött megpróbált jobb alkuk kicsikarni a Paks II. hitelszerződéssel kapcsolatban, figyelembe véve a jelenlegi piaci…..
paprika. 2017.02.06 17:06:43
@Larry Silverstein:
east-dacota
flexville-ben lakom
kellyvel

o mondjuk nyugati partrol szarmazik
igazi tuzrol patant menyecske
a temperamentuma fogot meg
es nem az alapolgarsag mint azt sokan gondoljak
paprika. 2017.02.06 17:18:40
@Larry Silverstein:
hogyne lene
talan nezd meg a terkepet!

koraban volt california
par honap vasington
aztan fel eszakra floridaba

de itt az igazi
telen meleg nyaron meg esik a ho
van patak hegy erdo stb.
melyik masik alamban van ilyen?
egy csomo hulye megy a keleti partra
koztuk az a provokalo amerikas magyar

itt flexville-ben ismertem meg kellyt
ha nem lene talan innen is tovabbalok

de most mar van haz kocsi minden
ugy tunik maradok
"Az az igazság, hogy az, aki a ranglétra legesalján kuporog, általában éppen olyan kreatív lehet, mint a tágas irodában terpeszkedő csúcsvezető. A legalul kuporgóval csak az a baj, hogy nem bízik a saját eszében, ennélfogva nem hisz a saját ötleteiben." (Dr. Robert H. Schuller) Rejtélyes szó a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Üdvözlet! Szeretném megosztani történetemet! 13 évet dolgoztam egy szállítmányozási cégnél. 3 ember alattomosan kifúrt és alám tett minden nap. Az utolsó 3 év maga volt a pokol. Mivel e a 3…..
Lengyel László újragombolta magán a szürke kardigánt, koppanásig feltekerve ezzel Gyurcsányban a basszátok meg! potmétert. - Büntetés - ha volt is - letőtve!!! - húzzatok a picsába sunyiskodni a királycsinálótokkal együtt! - csapott az évértékelő orbánozással összenyálazott pulpitusára…..
paprika. 2017.02.06 17:22:07
@gazoló:
de nem olyanok mint it americaban!
ezeket megsimogathatod
mondjuk most hideg van ezert a kezed utan kapnak
kellyt meg is harapta az egyik

attolmondjuk meg el tudot menni dolgozni
tudod a biztositas nem a legjobb
csak 115%-ot fizet

ezert nem eri meg othon maradni
ket het alat 2300$ helyet kapna 2730$

nem vagyunk mi hulyek
Egyre-másra zárnak be a nagy bevásárlóközpontok az Egyesült Államokban, mert folyamatosan csökken a forgalmuk, az emberek egyre kevesebb időt töltenek bennük, ezáltal egyre kevesebb pénzt is költenek. De miért?..
A képen Mary Landon Baker, chicagoi örökösnő, 1922-ben, éppen Angliába készül, hogy feleségül menjen Allister McCormick milliárdoshoz. Aztán meggondolja magát az oltár előtt. Háromszor.  Mary London Baker azzal írta be magát a történelembe, hogy a végén mindig nemet mondott. Saját bevallása szerint…..
Tökéletes nő márpedig nem létezik – legalábbis ezt akarta bebizonyítani Emily Lauren, amikor belevágott az „Átlagos csaj” projektbe. A képeket elnézve alighanem sikerrel járt...
paprika. 2017.02.02 17:34:14
@vittore:
itt americaban is sok az elhizot no
de ettol meg jol neznek ki
a szepseget es a szeretetet nem kilora merjuk

kellyn is van mit fogni
de igy szeretem
nem figyelunk a kajara ez van

fozok prokoltot
teleszem papricaval meg HAGYMAval
kicsit zsiros de mind megeszuk

aztan meg kocsival jarunk ide oda
ket kocsi is van
meg hazat is vetem nemreg
hat igy elunk mi boldogan itt ED-ben
A kormány nemrégiben politikai támadást indított a civil szervezetek ellen. Kérdés, hogy mennyire érte el a célját a civil szektor elleni hangolás – tudott-e olyan méretű támogatottságra szert tenni, mint a menekültellenes propaganda, amely nemcsak a kormánypárti szavazókat,…..
A klímával való fűtés egyáltalán nem új technológia, de az elterjedése sajnos még közel sem történt meg. Ha arra gondolok, hogy pár hónapja még én sem tudtam erről semmit és anyag sem volt nagyon elérhető a neten, nem is csodálom.  Úgyhogy, amikor fűtéskorszerűsítéskor emellett tettem le a…..
Pár nap eltéréssel két olyan hírrel találkoztam amik teljesen össze zavartak a technikai munkanélküliség vagy munkaerő hiány kérdésében. Kiss Ákos és Tassi Viktor cikke elültette bennem a félelmet, hogy a robotizálás szinte minden területen fenyeget minket és, hogy nagyon át kell gondolni, hogy mi…..
Blogkocsma Sertésnyelv BL módra 2017.02.02 07:00:00
Nem, nem Bajnokok Ligája, hanem Benke László. Ekézik mostanában a világbajnok mesterszakácsot (és mestercukrászt) rendesen. Valljuk be, nem minden ok nélkül. Megjelent egy videó, majd kisvártatva egy írás is. (Mondjuk, az a rántott pacal nem hangzik rosszul.) A kritikákra adott -…..
Ackermann Sándor írása   Február 2-án Vlagyimir Putyin orosz elnök újra Budapestre látogat, két éven belül másodjára, miközben egy alkalommal a magyar kormányfő is elutazott Moszkvába. A 2014-es krími annexiót, illetve a maláj utasszállítógép nyári lelövését…..
Jonathan Pie, a "riporter" megint begurult egy kicsit. És igaza van, nem kell más, csak párbeszéd, párbeszéd, párbeszéd.....
Na végre, már épp nem igazán hittem, hogy jönnek új és értelmes jelentkezők Viktor megdöntésére, amikor a nagy büdös semmiből előbukkant a Momentum. Lehet őket hasonlítgatni a Millához, meg a Tanítanékhoz, a leghülyébbek még Sándor Máriát is felemlegetik, csak baromság. Eddig senki nem tudott…..
paprika. 2017.01.31 17:32:55
@Attilajukkaja:
kosz
de engem van aki szeresen
kellyvel itt ismerkedtem meg
mar van alampolgarsagom is
boldog ember vagyok
paprika. 2017.01.31 17:51:40
@Attilajukkaja:
most megyek
fozok egy jo porkoltot
teleteszem papricaval

a walmartban csak 99c kiloja
otthon mennyi? 990 forint?
na ez a nem mindegy
itt esik a ho tel van es megis olcso a gyumolcs zoldseg

kelly szereti ahogy fozok
kicsit eros neki de azert megeszi

utána két doboz joghurt es meccs
engem ez tesz boldogga
sajat haz ket kocs nagykepernyos tv
es az ED warriors elso a deli focsoportban
paprika. 2017.01.31 18:01:53
@dunántúli gyerek:
jo mesze elnek
karacsonykor talan elmegyunk
meg martin lutehr king napon

tavaly lecsot csinaltam
itt americaban imadjak a magyar kajakat
foleg a papricat
mindig van
kaliforniabaol hozzak rekeszekben

ma sajna nem indult a kocsi
kellyevel mentunk dolgozni
most bontok egy joghurtot es megiszom mielott kezdodik a mescc

sajat hazban sajat nagykepernyos tv-n
es en csak egy egyszeru alkalmazot vagyok
de it ez a kozeposztaly
mnden megvan
ez a kulonbseg

magyarorszag se rosz
de azert ez megis cask america
Varánusz Fohász Vezéremhez! 2017.01.31 16:48:38
Én Viktorom, jó Viktorom, ki vagy a...dehogy a mennyekben, épp a fassetuggya hol, halld meg könyörgésem! Az van, kedves Don, hogy én sokáig kerestem a helyem ebben a te nerműködési rencceredben, de nem találtam. Eddig. Éppen csak annyi a bibi, hogy mire kitanáltam mi lenne éppen pont passzentos,…..
Roppant izgalmas kutatást folytat jó ideje a Massachusetts Institute of Technology (mit). Bárki kitöltheti az alábbi linken azt a 13 véletlenszerűen kiválasztott kérdésből álló űrlapot, ami a jövőben segítheti az önvezető autók programozóit. De milyen kérdésekben is? Olyan morális döntések…..
Az Oktoberfest  már ősszel megjárta a Homárt, így az Oktoberfest átverés tárgy láttán először azt hittük, valami régi sztorit kavart elő a levelezőprogramok ördöge. De nem, tényleg vannak, akik még most is futnak az akkor befizetett pénzük után!   Kedves Tékozló Homár! Lányom 2016. szeptember…..