Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirikrantz

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal elindítom blogomat (elektlonikus klónikámat), itt bővebben olvashatsz a mindennapi életemlől, hős tetteimlől, paláználkodásaimlól... A lényeg annyi, hogy lajong, különben dulván a padlóla dobatlak! ..
mirikrantz 2013.08.08 00:40:42
„(Random kultúrpesszimista, hanyatlásvizionárius, sóhajkonzervatív idézet)” Fotó: Naisa86...
Ám ne legyen igazam, de azt hiszem, zseniális átverés áldozatai lesznek hamarosan a pedagógusok. (Igen, megint a vesszőparipám, a pedagógus-életpálya.) És ahogy az Orbán-Balog-Hoffmann triumvirátust hallgatom, egyre erősödik bennem az érzés, hogy nem tévedek. De nézzük, miről…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
mirikrantz 2013.05.26 10:25:50
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
       Ezerkilencszázhetvennégyben már                     rég megboldogultam, te ifjú titán, adjunktus                              lettél a…..
mirikrantz 2013.04.24 10:40:47
Tényleg senkinek nem tűnt fel Szájer József orbitális bakija?A Fidesz EP-képviselője, Handó Tünde független legfőbb bíró férje az Európai Parlament szerdai vitanapján megvédte a magyar kormányt. Az eredetileg elfogadott menetrendtől eltérően kért kérdezési lehetőséget, amit…..
mirikrantz 2013.04.18 20:34:08
nol.hu/belfold/megis_vonulhatnak_a_motorosok__elkerulik_a_zsinagogat

betiltotta a jó édesa anyá... oh, párdon Szóval, nálunk ez így megy, betiltjuk, verjük a mellünk a nyugatnak, aztán sunyin, aljas módon engedéjezzük mégis. Jó, tudom nem ugyanaz a név, és nem ugyanaz az út, de ezek kérem ugyanazok az emberek, akik a korábbi rendezvényen is részt vettek volna. Ciki, félelmetes, iszonyú... a kormány megvédi a kisebbségeket. Erről beszélj, Szájer, az EP-ben, te fa.
A kormányzatban valakinek komoly ellenérzései lehetnek a nyugdíjas pedagógusokkal szemben, a fóbia pedig kormányhatározatilag kötelezővé vált, az eredetileg beígért egérút sem tűnik most már járhatónak, Az index.hu információi szerint a nyugdíjas tanárok…..
 Gondolkoztam azon, hogy megírjam-e ezt a posztot. Talán nem kellene, de annyira nyomaszt, hogy ha nem írom meg, ha magamban tartom, akkor csak rosszabb lesz. Vegyük ezt egy nemposztnak, jó?  Egy mandineres kommentről az ember ne írjon posztot. A mandinerről ne írjon posztot.…..
A dohányosok elrettentésének új módját választotta az ausztrál kormány. A világ másik felén mától a megszokott, vastag betűs figyelmeztetések helyett minden cigarettásdobozra kötelezően sokkoló képeket kell nyomtatni, a márkajelzések pedig eltűntek. Betiltottak minden…..
Ez pattant ki a fejemből: Külön 2015 Miattuk 2016 Nem erről volt szó 2017 Takarodj 2018 Elmúlt 4 év 2019 ...miután megtudtam, hogy 22%-ot mértek valakinek, akiről azt sem tudják mit akar. A program szót ne is emlegessük...
B-oldal TOP5 skinhead film EVÖR 2012.11.03 07:13:00
Lehet, ezzel a poszttal sokan vitatkozni fognak, hiszen egy önmagában kényes témakör filmes megvalósításait próbálja sorrendbe állítani. Előre szólok, nem kívánok definíciós vitába keveredni senkivel, de mivel mégis címet kellett adni a posztnak, a TOP5 skinhead film EVÖR…..
mirikrantz 2012.11.04 10:55:08
GFG Blog Férfiasság 2012.10.09 07:12:21
„...mert előttem nincs múlt, utánam pedig már nem lesz szükség jövőre, mert nem lesz jövő, mivel az én létemet nem az idő méri, mert ami az egyik pillanatban még nincs itt, a másikban pedig már ott van, az időtlen – ez vagyok én, ez leszek én, aki egyszer csak ott leszek,…..
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
mirikrantz 2012.08.06 21:40:34
@Mizantrop: argumentum ad populum vagy ad populum frázissal alátámasztott érvelés megtévesztő, viszont iszonyú jól jönne a mondjuk a színházaknak. Hiszen akkor, ha beül mondjuk 1000 ember az előadásra,de 800 paradicsomot dobál, a rendező nyugodtan elmondhatja, hogy semmi gond, óriási a siker hiszen ad populum... a legtöbben Kínában élnek, persze, persze. És akkor a vélemény már nem is számít. Nem kell kritika sem, eláraszthat mindenféle "szenny" mindenhonnan kontroll nélkül, nem reflektálhatunk valamire, ami szemmel láthatóan bukó, mert ad populum, és hogy a legtöbben Kínában élnek, ezzel lenne elintézve? Igaz, is mit vitázom, csak ezzel a felfogással tetszhet valakinek a Magyari cikke!
Elkezdték kijelölni országszerte a polgári védelmi szolgálat tagjait. Az eddig önkéntesek által végzet folyamatokat mostantól a helyi önkormányzati vezetők által kijelölt emberek fogják végezni. 2010-ben az árvíz idején mi is szerveztünk önkénteseket homokzsákpakolásra, de…..
A rengeteg anomália ellenére naiv utasok mindig találnak újabbakat, ha a BKV hajójáratáról van szó. A Rómain például egy szállodahajón keresztül lehet csak megközelíteni a menetrendszerinti járatot. Oda viszont nem engedik be az embereket, egy felirat szerint majd kijön a matróz,…..
(A poszt előtt újabb szolgálati közleményekkel jelentkezünk: egyrészt köszönjük a blog.hu hathatós és gyors segítségét, így már itt is látszanak a kommentelők avatarjai. Továbbá hétfőre kész az új design!) 1986. április 26-án, hajnali 1:23:58-kor az atomerőmű négyes…..
„Örültem, hogy hozzám költözik, mert akkor éppen magányos és magam alatt voltam, de arra nem voltam felkészülve, hogy több generációra való holmi is kíséri” – Levélírónk azon kapta magát, hogy pasija jóvoltából már egy ideje egy szeméttelep kellős közepén éldegél…..
Nem haragszik az őt arcon rúgó ellentüntetőre Szegedi Kenese Plútó őrmester. Elmondta, hogy származása miatt többször érte már ilyen támadás, így már egészen megszokta. A többszörösen kitüntetett rendőrkutyát a hétvégi melegfelvonuláson rúgta pofán egy…..
mirikrantz 2012.07.12 12:08:12
mirikrantz 2012.07.12 12:08:40
Örülünk, Vincent? Átlagmagyar 2012.07.10 22:45:00
Mi vagyunk a nép, akár tetszik, akár nem. Átlagosan, mi vagyunk. Mi mocskosbuzizunk a Kossuth téren, nekünk zsidózik a Bayerzsolt, értünk lop a Közgép, mi dicsérjük a Matolcsy Gyuri eszét, és mostanában, átlagosan, mi gondoljuk azt, hogy az ország tele van burundikkal.…..
mirikrantz 2012.07.10 23:39:55
Örülünk, Vincent? Mint Mengele ? 2012.07.06 13:00:00
Most eppen nincs ekezetem. Az alabbi posztnak nincs jelentosege, csak vicces. Olvasom Seres Laszlo kommentarjat a mengelezes kapcsan. Szerintem van igazsag abban amit Seres ir, de van itt azert valami mas is,  ami talan meger egy rovidebb posztot. Seres egy korabbi cikkeben elismeroen irt a…..
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
                                                             Deutsch Tamás a Nyírő ügyről..