Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afromagyari

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Irodai rabszolgaként eddig is voltak érdekes tapasztalataim a munkahelyeken, ahol dolgoztam, de a jelenlegi helyemen olyan szinten semmibe vesznek minket, hogy azt eddig el sem tudtam képzelni. Mindennapos az üvöltözés, édesanyánk emlegetése, ha valami…..
Afromagyari 2014.03.30 19:42:36
@Alaister Grand:

Nincs kit feljelenteni, mert ez IS csak egy kamulevél.

Kb. a nyolcezredik a blog indulása óta.

Szerinted miért nem jelentkeztek soha a hozzászólók között az "olvasói levelek" szerzői?

Egyszerű kattintásvadászat. Hogy ezzel is csak az olvasókat hergelik a zsidók, leszarják, csak dőljön a lé.
Megalázó kisebbségi lét Izraelben   -kb- Börtönszerű „feltartóztató központok”, megaláztatás erősen limitált jogok, kitoloncolás, korlátlan ideig való letartóztatás. Nagyjából ezekkel a kifejezésekkel írhatóak le egy átlagos afrikai bevándorló mindennapjai, aki…..
Afromagyari 2014.03.27 17:02:38
@laci_52:

A zsidók se csodálkozzanak, ha nemzetbiztonsági kockázatként kezelik őket más országokban! Minden alapot megadtak rá az elmúlt évezredekben.

Ahogy tudjuk, hogy a cigány az lopós, semmirekellő népség, a zsidó is jól ismert. Nem is titkolják, mifélék - kidolgozott világnézetük van, aminek jópár eleme közismertté vált gójok számára is.
Afromagyari 2014.03.28 00:46:10
@no_successful2:

Amelyik zsidó nem csinál úgy, mint egy zsidó, az nem zsidó.

De biztosíthatlak, hogy antimagyarokkal, kaftános kipásokkal, istengyilkosokkal, fasisztázókkal nem ápolok semmiféle kapcsolatot.

Amelyik zsidó származású illető ki tud lépni ebből a körből, aki gyakorlatilag megtagadja a zsidóságát vagy leszarja (de tényleg, nem úgy, mint a Kohn, akinek minden ismerőse zsidó volt mégis), az lehet rendes ember. Az ilyen az többnyire antiszemita lesz egyébként, mint Bobby Fischer. Mint a legtöbb rendes ember Liszttől Fordig, Kölcseytől Horthyig.

A zsidót világnézetként, életmódként kell elképzelni. Mint a kannibált. Az a kannibál, amelyik nem eszik embert, az nem kannibál. De amelyik igen, azt nem akarom megérteni, attól a gyomrom kifordul. Mint a zsidótól.

Magyar zsidó nincs. Vagy magyar, vagy zsidó.

A putriból kivakarózó excigányt tisztelem. A gettóból kivakarózó exzsidót is. Nem is nagyon akarnak visszamenni.

Láttad a filmet a fideszes zsidóról?
Mandiner blog Egy magyar '44 2014.03.20 11:01:00
1944 tavaszán 28 éves volt, egy módos parasztgazda egyetlen fia. Házas, egyetlen gyermek apja. Világuk meglehetősen szűk volt, a szokásos paraszti élet, korai kelés, kemény munka, néha egy kiruccanás a közeli mezővárosba. Kisgazda érzelmű volt, a Horthy-rendszert, az „urakat”…..