Regisztráció Blogot indítok
Adatok
évásanyó

0 bejegyzést írt és 2556 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       "nem természetes, visszataszító" (Tarlós István, Budapest főpolgármestere, a Budapest Pride-ról)"       "Have a fabulous Pride and let’s celebrate London as city in which everyone has the FREEDOM TO be open about who they are. Have a very happy Pride!  (Boris Johnson,…..
  "Úgyhogy lenne néhány további kötelező kurzusötletem: Marx és Engels antiszemitizmusa A Trianon után a határon túlra került magyarság tragédiája A Tanácsköztársaság alatt a népbiztosok, a kommunista keretlegények és halálbrigádok által elkövetett emberiesség…..
évásanyó 2015.06.01 11:39:27
@Algopirin: akkor te még nagyon sok embert utálhatsz, ha meggondolom, hogy kimindenkit öltek meg a nácik, mert ugye annyit csak tudsz, hogy nem csak a zsidókat.Tehát te igazat adsz a gyilkosoknak? akkor te is az vagy.
Európai Unión belüli szabad munkavállalás van - mondja a rezsim arca. “A család itthon marad, az ember hazautalja a pénzét, ez jelentősen hozzájárul a magyar nemzetgazdasághoz, és nem okoz semmiféle feszültséget.” Nézem az összepakolt bőröndöket, az üres szekrényeket,…..
évásanyó 2015.05.30 20:37:42
@gezira: pedig éppen itt az ideje, hogy el kezdjen zokogni....tudod, az is más, hogy tudom, bármikor láthatom, vagy az, hogy lehet, hogy soha többet, neked igazad van sokmindenben,dehát én ilyen nyafimami vagyok és egészségtelenül imádom a fiam. bocs....
           Írország népe ma óriási többséggel beemelte az ország 78 éves alkotmányába a melegházasság intézményét. Az ország egészségügy minisztere, az Európai Néppárthoz tartozó Fine Gael tagja azt nyilatkozta: "Mindig egyenlő polgár akartam lenni. Ma az lettem".…..
   Ez itt a migracios dokumentum.  Tessek megnezni a szamokat. Egy panelhaznyi menekult befogadasat vallalna Magyarorszag. Nagysagrendileg egymilliard forintos koltsegrol beszelunk, ami nagyjabol a harmincezred resze a magyar GDP-nek. Az atlagjovedelem harmincezred resze az mar nyolc egesz…..
évásanyó 2015.05.22 21:00:59
@aleb19: kedves aleb19! már miért is kell neked olvasgatnod egy ilyen takonygerincű sleppnek, mint én is, készült posztokat? miért is nem indítasz egy kutya kemény, konzervatív, jobbikos blogot? ja, hogy téged nem fizetnek meg, mint jótündért? ...hát ez sem jött össze, lehet ezért is írigykedni, a mondandód pedig 0 infóval bírt számomra pl.
          "Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan: LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT! ( Bayer Zsolt 2015) "                 "A tévéből ömlenek ránk a homoszexuális témájú filmek, és a mindennapi életről szóló alkotásokban is rendre megjelennek a…..
évásanyó 2015.05.21 19:27:03
@alte trottel: azt hiszem, nem kell pazarolni az ilyen baromra az "anya" kifejezést...egy beszélgetésünk alkalmával lányom is és a fiam is megkérdezte, mit szólnék egy pl. afroamerikai menyhez, vőhöz, japánhoz, szóval magyar szemmel nézve különlegeshez...nekem az volt a válaszom, te választod te élsz vele, s a boldogságod számomra megelőz mindent....nos aki ilyet tesz, hogy még az idegenek is fontosabbak, mint a saját gyermeke, azt én semmibe veszem
évásanyó 2015.05.21 23:45:59
@balmoral: és még igénytelen is, mert fogadhatna maga mellé tánc-és illemtanárt, és mindent meg lehet tanulni..azt hiszem , ő azt gondolja ez a viselkedése a normális, és Merkelék a taplók....szégyellem, hogy ilyen miniszterelnökünk van....
                    "Magyarország legyen az orbánok országa" (Egy nyugat-ázsiai miniszterelnök tudatalattija valahol Európában)        Miről  nem szól ez az egész?  Azokról az elefántcsontpartiakról, mauritániaiakról, algériaiakról, koszovóiakról,…..
évásanyó 2015.05.20 13:42:15
@ATCG: drukkolok, hogy legyen neked igazad, és békés úton tudjuk ezt a jó nagyra nőtt szemölcsöt a talpunkról lefagyasztani...sajnos, megismerve természetét, kisgömböc akarnokságát, hatalmi túlkapásait és szemrebbenés nélküli hazudozásait, több esélyt látok a "most borult ki a bili, egyenesítsd a kaszát Jóska!...nevű echte ungarische táncnak....csak még nem vett el mindent, de jó úton halad....
       Szőnyi Szilárd retteg. Attól retteg, hogyha bedől a Heti Válasz, ha a Simicska-Nyerges duót végleg lenyomja Orbán, akkor nem veszik fel valamelyik mentőhajóra. A jobboldali újságírás ma a rettegésről szól. Hogyan jelezzük a hatalomnak, hogy tulajdonképpen ugye mi is,…..
évásanyó 2015.05.16 18:03:04
@ricardo: szerintem egy jó tollú blogger:)))
évásanyó 2015.05.16 23:39:25
@Kettes: az én véleményem az, hogy már régen észrevette,és hogy jó lesz kifele araszolni, mert gáz van, a hajó meg a patkány szindróma, csak most, hogy más is mondja, most meri nyilvánosan... eddig ő is ott tartotta a markát, arccal a pénztár felé, és nem remegett a keze...
évásanyó 2015.05.17 00:35:59
@keményen drogozó kisember: de gustibus...nekem tetszik....
"A queer talán arra méltó, hogy a távolba tekintve, gőgösen rápöccintsük a szivar hamuját, és bakancsunk sarkával rátapossunk. (Szilvay Gergely, a Mandiner főszerkesztő-helyettese)"         A queerek emberek. A queer-theory pedig emberekről szól. Olyan emberekről, akik nem…..
évásanyó 2015.05.16 01:55:52
@balmoral: :))

…az ember élete annál nagyobb lánggal ég, annál tovább tart, minél kevesebb az akadályozó tényező. Az emberi szervezet nem valamiféle nedűvel teli edény, amelynek tartalma az élettel való találkozások, koccanások során kilötykölődik, pocsékba megy. Nem, ez az edény úgy telítődik, ahogy ürül. Viszont akkor is kiürül, ha nem fogy belőle semmi.

Mihail Zoscsenko: Napfelkelte előtt (önéletrajz)
         Mivel rettenetes baromságok sorát írták le a fideszes retardáltak a torykról, kénytelen vagyok leírni az alábbiakat.          Angliában (a törvény Angliára és Walesre vonatkozik, Skócia később saját hatáskörben szavazta meg, Észak-Írországban még nem…..
évásanyó 2015.05.14 23:51:43
@velőtanya: akkor nem kell itt szégyenkeznem?
évásanyó 2015.05.15 00:17:07
@velőtanya: köszönöm, rám férnek a szebb napok...:)
évásanyó 2015.05.15 18:20:52
@nerángass: megnyugtató véleményedet köszönöm. elolvastam, még rágódok rajta.....
"But even in regions where democracies remain strong, authoritarians have been able to make a determined stand while their democratic neighbors passively stand by. Thus Hungary’s leaders, in the heart of an indifferent Europe, proclaim their love of illiberalism and crack down on press and…..
évásanyó 2015.05.13 06:57:06
@fortin2: ha most azt a bizonyost akarnám hasogatni azt mondanám, hogy nem politikai tehetség volt az, csupán csepürágói, mert a szinész szót sem érdemli, de nem akarok semmit hasogatni....)))
évásanyó 2015.05.13 14:10:43
@christvhu: mélyen igazat adok neked....hogyan változtassunk? Ez itt a kérdés.
évásanyó 2015.05.14 01:33:38
@ingyenebed: köszönöm a tanácsodat, megfogadom, elnézést, ha megsértettelek....valamikor mindenki új volt, mert valahogy elkezdted te is. Jesszusom.
Aszongya a Népszabadság, hogy Viktorunk nép közeli kormányzást akar, és ennek érdekében egy politikai kabinetfőnöki tisztséggel kitolja közénk bástyának a rogántonyót. Ez hülye! - gondolhatnánk elsőre, de ne kapkodjunk ennyire. Pasapark Antal igenis alkalmasnak látszódhat a…..
évásanyó 2015.05.13 20:18:45
@pianolight: dettó!!!!!!!!!!
évásanyó 2015.05.13 20:28:50
@pianolight: nekem inkább a "ravasz lókupec" jut eszembe róla, ha okos lenne, nem engedne ennyi támadási felületet magán..megtanulta volna a diplomata-viselkedést, nem köpködné a szotyit, nem dugná zsebre a kezét, általában nem viselkedne ilyen tapló módon...ha okos lenne, megválogatná a munkatársait, értő szakemberekkel venné körbe magát, ha okos lenne, felvirágoztatta volna dúlás, rablás helyett kis országunkat, népét békében és jólétben tartva, hogy a történelembe pozitív legyen a megítéltetése...mivel mindez nem történt meg, csak egy szánandó lókupec....
    Nincs ekezetem, es most kulonben is dolgozom valamin, ezert nagyon roviden. Orban Viktor azt mondta a minapi beszedeben, hogy" az energia, ami a rendszerben van az autokratikus rendszerektol szarmazik".    Csizmadia Ervin volt az a politologus, aki valoban profikent nyilvanult meg, es o…..
évásanyó 2015.05.12 18:12:35
@Szindbad: Én??????? Miért?
évásanyó 2015.05.12 18:15:15
@jotunder:

"Sokkal durvabb orszagok is vannak azert Magyarorszagnal. Persze erdekesebb az eghajlatuk" meg

nem azok állampolgárai vagyunk, a többi stimt:))) Tudod, nem vigasztal, hogy Nyasszaföldön evés közben a király piszkálja az orrát.:))
évásanyó 2015.05.12 18:19:22
@jotunder: azért én annyit hozzátennék, hogy a "jobboldali eliértelmiség" magáról mondja azt, hogy ők jobboldali elitértelmiség, és nyalják egymás illetve Orbán hátsóját széles nyelvcsapásokkal. Majd kiváncsi leszek, mennyi marad az elitségükből és az értelmiségükből, amikor eléjük állnak a "bugris baloldali értelmiségiek" és kérik tőlük a kamra kulcsát??
Örülünk, Vincent? Tabuk nélkül 2015.05.09 23:03:54
          Orbán Viktor szerint egyetlen kérdést sem lehet tabuként kezelni. Tényleg? Megmutatom milyen, amikor nem kezeljük a kérdéseket tabuként.          1. tabu:    A magyar egy tehetséges nép, különleges észjárással.         Benedetto Croce-val szólva:…..
évásanyó 2015.05.11 21:43:40
@nerángass: @Pelso..: tudjátok, ezekben a véleményekben az a félelmetes, hogy bárkivel beszélek erről, mindenki ugyanezt mondja...nos akkor, hol vannak az általatok is leírt balfácánok? a "kurvaország" meg azért nem jó, mert mi tettük azzá, mindannyian, márpedig én sokminden voltam már, de strici.........
évásanyó 2015.05.12 14:44:38
@Pelso..: József Attila mellett Radnóti Miklós a kedvencem, az ő egyik legszebb versének utolsó bekezdésével válaszolnék:

Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen,
és csecsszopók, akikben megnő az értelem,
világít bennük, őrzik, sötét pincékbe bújva,
míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,
s fojtott szavunkra majdan friss szóval ők felelnek.

Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg/
."R.M.:Nem tudhatom/

Én abban érzem magam hibásnak, hogy nem szakítottam több időt - legalább a környezetemben - a megközelítőleg egy platformon lévők összefogására, többet kellett volna beszélgetni,fel kellett volna építeni már régen a mi köreinket úgy, ahogyan a polgári körök felépültek és hatékonyak voltak.a baloldal nem egységes, szanaszét forgácsolódva küzdenek a helyi Döbrögik ellen,mindenkinek otthon, a saját baráti környezetéből kell erőt merítve tovább szervezni, ezt én elmulasztottam, nem mentség rá a korom.Nézzétek meg, hegyén-hátán az erkölcstelenség, a dúlás, ahogyan "nerángass" fejezte ki ragyogóan, és? kiverte valamelyik is annyira a biztosítékot, hogy országosan milliók az utcán, s megdöntve ez a rendszer?döbbenten veszem tudomásul, hogy a közmunkások, mint hajdan a cselédek alázattal hajbókolva veszik át reggel a lapátot és egyik sem veri fejbe aki adja, sőt?! hát mi lett a népből? tán maradtak azért itthon is még akik nem tűrik már soká ezt a dúlást!..de amíg párezren megyünk ki az utcára ezek azt hiszik, minden az övék, és igazuk van.
évásanyó 2015.05.12 15:38:19
@ipartelep: nem jó ez így, nem osztom a nézetedet, mindjárt megpróbálom megfogalmazni, hogy ne legyen félreérthető:nem akarlak sérteni az összehasonlítással, tehát eleve elnézésedet kérem: tehát, te most ugyanazt csináltad, mint Orbán Viktor. Csak a te árkod két szélén vannak az eleve elrendeltetett hülyék, akik jobbolaliak, akik gyujtogatnak és csőcselék, a másik oldalon a józan és megfontolt okos gondolkodó baloldaliak, és?????????????????????????????? vagy én értettelek félre. Nekem a tanítványaim körében vannak jobb-és baloldali érzemű emberek, és gondolkodók.Ha pedig a megoldás a kivárás, akkor nekem lőttek, mert nekem már sok időm nincs.
           Akarjuk-e azt, hogy a magyar felsőoktatás hasonló szerepet töltsön be Magyarországon, mint a brit felsőoktatás Nagy-Britanniában, a svájci felsőoktatás Svájcban, vagy a német felsőoktatás Németországban?          Ha erre a kérdésre valaki nemmel válaszol,…..
évásanyó 2015.05.03 13:25:50
@WiteNoir:

idéznék:
@ámbátor:

"Elmész te csak a picsába".

...és most megkérdezném: ez nem bántja pillangószárnyú érzékenységedet,...mert rodeo36 kommentjében egyetlen trágár szót sem véltem felfedezni, mégis kiokítottad vala, a trágárkodáshoz meg szavad sincs.....de gustibus.:nekem vicces volt, neked nem, dehát ahányan vagyunk nem egyformák.. a változatosság gyönyörködtet, tudtad?
Varánusz Viktor, bazmeg! 2015.04.30 11:04:14
Viktorom! Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm,…..
évásanyó 2015.04.30 22:26:17
@pianolight: nem értelek, mi a baj velem?
évásanyó 2015.04.30 22:37:33
@Knósszosz: éltessen az Isten sokáig erőben, egészségben szeretteid körében!
évásanyó 2015.04.30 22:49:31
Jó, oké. Azt tudjuk, hogy mikor az észt osztották Szijjártó Péter éppen az Orbán seggéig érő nyelvért állt sorba, így lemaradt mindenről. De azt azért nehezen képzelte az ember, hogy a Martonyi éra utáni új külügy tényleg kizárólag inkompetens idiótákkal lesz feltöltve,…..
évásanyó 2015.04.26 22:14:37
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ez igy is történhetett volna: ...leépitik, közmunkás lesz. belekeseredik, el kezd inni....árokpartján alszik...beviszik...tönkremegy...felakasztja magát....magyar állampolgár.
évásanyó 2015.04.26 22:15:20
@pianolight: neked is!
évásanyó 2015.04.27 12:23:30
@guma:
" nem attól ragyogott sosem, hogy szigorú keretek közt ment a dumcsi." tulajdonképpen kiemelhetném az összes mondatod, mert tömören és világosan fejezted ki, amit én is tapasztaltam, még azzal a különbséggel is, hogy nekem más a kapcsolatom Rodival, mint nektek....mégis ezt a mondatot választottam,mert annak idején, mikor én is kezdtem itt, le lettem cseszerintve, hogy finom legyek, hogy a viháncolásommal rontom a blog ragyogását..tehát, guma drága ez fekete humor akart lenni, és értse az, aki nekem mondta..Rodi különleges ember, nem ragozom, elfogult vagyok.....
Morcos Bajusz főideológus és házmester úr bevetésen volt a hétvégén. Nincs abban semmi meglepő, ha a közhangulat kutatások eredményeit látva A Párt beveti az Ideológiai Atomfegyvert, hátha lendít valamit előre. Az meg csak beszél és beszél, mint akinek klaffogó automatát…..
évásanyó 2015.04.27 11:35:17
@Fabius:
A képviselő objektív bemutatása, beszéljünk róla a cikk alatt:

A XI. kerületi Fidesz-tagok többsége nem támogatná képviselőjelöltnek, de fentről rájuk erőltetik az eddig mindent elbukó Kupper Andrást, aki politikai maffiakapcsolatainak köszönhetően listán mégis parlamenti és önkormányzati képviselő lett, sőt tipikus álláshalmozóként még felügyelőbizottsági tag is jó (köz)pénzért. Apja Horn Gyula kabinetfőnöke volt, akivel együtt vett részt fegyverrel az ’56-os forradalom leverésében. Nagybátyja pedig az azonos nevű Kupper András, akiről fővárosi Fidesz-elnökként azt hazudta: nem tudta, hogy ő a Centrum parkolási maffia tulajdonosa. Most Bp. 17. választókerületében indul képviselőjelöltként, Budaházy György és Novák Előd ellenében.

Kupper András sógora Jankó István, a XI. kerületi Fidesz volt elnöke, talán ezért kerülhetett fel a képviselői listára a pártja rokonszenve és támogatása hiányában is. Ők túrták ki pártjukból felső erővel a korábbi polgármestert, Juhos Katalint és férjét, Riedel René helyi frakcióvezetőt. Kubatov Gábor és Pesti Imre kegyeltjeként lesz most is minden korábbi kudarca ellenére képviselőjelölt, pedig a kb. 150 újbudai tagból csak 60 szavazatot kapott Kupper, ami nem meglepő: aki közelről megismeri, rájön aljasságaira.

Aki nem fúj egy nótát vele, azt megpróbálja kizáratni a Fideszből (ő távolította el Gyenge Zsoltot is, aki ma a Jobbik terézvárosi elnöke).

Csak buta és jellemtelen emberekkel veszi körül magát, őket helyezi pozíciókba. Pl. a kinyomozhatatlan iskolai végzettséggel (max. szakmunkásképző) rendelkező Gadácsi Miklóst tette XI. kerületi listára 2006-ban. Vele szerveztette minden aljas akcióját. Gadácsi sötét alak, akit a tagság ki akart záratni, de Kupper hatására évek óta nem hoz határozatot az illetékes Fidesz-szerv. Viszont a tagság haragja elől ki kellett menteni a kerületből: a budafoki polgármester mellé tették egy jó kis állásba, helyi társadalmi kapcsolatok koordinátora lett, miközben újbudai képviselő is. (Elképzelhető, kinek az érdekét képviseli egy ilyen ember)

Kupper András Molnár Gyulával is jó kapcsolatot ápol,
(a színfalak mögött is)

Kupper András apja, Kupper V. Béla 1990-ig Horn Gyula külügyminisztériumi kabinetfőnöke volt, majd a „rendszerváltást” követően a BÁV Rt. elnökeként mentette át hatalmát. Korábban komoly pártkitüntetést kapott az ’56-os harcokban úgymond „az ellenség megsemmisítéséért”.
Kupper András tipikus politikusi pozícióhalmozó. Hogy csak a közpénzből fizetett állásait nézzük: parlamenti és önkormányzati képviselő egyszerre, mindkét helyen bizottsági tag, és még a XI. kerületi Közbeszerzési Bizottság elnöke, valamint felügyelőbizottsági tag is egy önkormányzati cégnél. És még ki tudja, mi… Néhány éve épült, őriszentpéteri birtokának és egyéb komoly vagyonának pedig nincs nyoma vagyonnyilatkozatában – tájékoztatta szerkesztőségünket egy helyi Fidesz-tag.

Ami a legfurcsább, a fenti komoly pozíciókat Kupper András úgy kapta meg, hogy közben egyéni megmérettetésein rendre alulmaradt. 2006-ban nemcsak parlamenti képviselő- és polgármesterjelöltként bukott, hanem egyéni önkormányzati képviselőjelöltként is, pedig még azt is megkockáztatta, hogy MSZP-s riválisával szemben megtévesztésként és megosztásként elindított egy azzal azonos nevű, sosem látott személyt függetlenként is, aki 1,3%-ot kapott.

Kupper András legemlékezetesebb, politikai természetű hazugsága pedig az volt, amikor fővárosi Fidesz-elnökként a parkolási ügyeket feszegette, s felrótták neki: nagybátyja a többségi tulajdonosa a Centrum Parkoló Rendszer Kft.-nek. Erre hazudta azt, hogy azonos nevű nagybátyja milliárdos üzletéről nem hallott még. Amikor pedig kiderült, hogy saját telefonját is a Centrum fizeti, parttalan megtegetőzésbe keveredett.

Webfilm verseny! Fődíj: 1.000.000 forint! (VIDEÓ)

A Semmelweis Egyetemen meghirdették a "Védd magad!" egészségügyi prevenciós webfilm versenyt. Bárki pályázhat, aki hatásos, újszerű, kreatív filmes nyelven meg tudja szólítani az embereket. Célkeresztben a fiatalok: védd magad a fertőző betegségek ellen!

Internetes filmüzenet 90 másodpercben.

A pályázat fővédnöke: Dr. Kupper András orvos, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának tagja. A részletekről a www.veddmagadfest.net oldalon tájékozódhatsz!

Címkék:
centrum parkoló
fidesz
kupper andrás
molnár gyula
msz
Kedves Miska! Úgy érzem az elmúlt napok történései után szólnom kell hozzád, meg kell nyugtassalak: én hiszek neked. Igazságtalan az, hogy Dobrai Sándorné Marcsika - állítólag - Mexikóban dőzsöli el a hiszékeny hülyék pénzét, a sarat állni meg neked kell helyette. - Én…..
évásanyó 2015.04.24 22:01:10
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: találtam neked egy nagy cikket a szerelmedről, fentebb belinkeltem, feltétlen nézd meg Ch.T.
évásanyó 2015.04.24 22:14:46
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: miért? az origón találtam, hogy nem fél az öregedéstől és rögtön te jutottál az eszembe....miért mondod, hogy rossz vagyok?
évásanyó 2015.04.24 22:33:31
@gazoló: imádom és kedvencem. József Attila és Radnóti,köszönöm. ...azt hiszem az én kis maradék időmre rossz akarok lenni és nem akarok már senkinek megfelelni......kkkk
A Magyar Jövő Internete vár téged, nyájas olvasó! Az internetügyi miniszterelnöki biztossá kinevezett dajcstomi a "zemberek" segítségével - muhaha - összeállította a konzultációra érdemes kérdéseket, neked csak a megválaszolgatásuk lesz dolgod, ha elmúltál 14. Ha volt…..
évásanyó 2015.04.18 19:15:17
@látjátok feleim szümtükkel: én vagyok a kivétel, én még ezt is tudom produkálni.....kkkkkkkkkk
évásanyó 2015.04.18 19:27:08
@pianolight: jó egészséget és erőt kívánok neki, szerencséje van, hiszen olyan fia van, mint te...
évásanyó 2015.04.20 10:33:44
@guma: ne haragudj, hogy beleszólok, de megütötte a szemem a jöttemnek írt kommentedben a "csak"szó használata gyermekeid nevelésével kapcsolatban. Véleményem szerint a legnagyobb és legdicsőbb tettet hajtottad végre, amit egy nő és anya megtehet, ezért ne mondd azt, hogy "csak", sokkal több ez, mint bármi más....:)
Csodálatos történet esett meg a vs.hu munkatársával a Nagy Büdösben. Rendszerszolgákkal kergetőzés, kukkolás, besúgás, megelevenedett átkos rendszer, Rákosi és Kádár vigyorogva, elégedett arccal bámul fölfelé a pokolból. Szupertitkos kormányunk mellre szívta, hogy a vs.hu…..
évásanyó 2015.04.15 10:29:30
@látjátok feleim szümtükkel::)) én meg amoda csatlakozok:)))
évásanyó 2015.04.15 10:37:33
@látjátok feleim szümtükkel: nem, én nem érzem annak, viszont jókat szórakázok, te nem? sőt sok olyan okos embert olvasok, akik nem is tudják magukról milyen okosak és szórakoztatóak, és sok olyan ember szórakoztat fennkölt szövegekkel, akik viszont nagyon okosnak hiszik magukat, dehát hinni ugye a templomban......te most ezt pianolighttől is megkérdezed?...kkkkkkkkk
évásanyó 2015.04.15 10:42:13
@látjátok feleim szümtükkel: neharagudj, de öreg hülye vagyok, és elvesztettem a fonalat.....kkkk
Történelmi győzelmet aratott a Jobbik tegnap. Érdekes, hogy első egyéni győzelmüket nem a hagyományos terepnek számító Borsodban vagy a Nyírségben aratták, hanem a Fidesz bástyaként ismert Veszprém megyében. Viktorkám, most aztán tényleg nix ugribugri, a kétharmadhoz immár…..
évásanyó 2015.04.13 23:45:18
@jöttem: ne haragudj, már befejeztem.
évásanyó 2015.04.14 09:36:47
@látjátok feleim szümtükkel: :) köszönöm, sokat számít a véleményed.felbosszantott ez a hazudozós senkiházi.
évásanyó 2015.04.14 09:42:20
@kekex: mert én meg úgy felbosszantottam magam, hogy itt nyálaskodik, közben meg szórja szanába rólunk a facsén a mocskokat, hogy nem szégyelli magát. ...akinek ez reklám, az meg is érdemli, meg ugye halványítja a blog ragyogását az ilyen, és ezt nem lehet engedni.....kkkkk....idegességemben bekopiztam, amit találtam, válogatás nélkül.
De most tényleg! Én meg vagyok győződve. A meggyőződésemet nem tudta megingatni tegnap este se Lukács, mikor mintegy három méterről a pofámba ordította: "Nem a pornó nem is az erotika ami gusztustalan az a politika" se a veséimen rángatózó pogó tánckar, szóval stabilnak…..
évásanyó 2015.04.12 20:09:34
@taga20: nem ez nem vicc, ez halálosan komoly, és jó is hogy rodeo36 is gyüjtött szimpatizánsokat, hiszen eléggé belterjes lenne a blog, ha itt körbe.körbe nyalogatnánk egymás sejhaját felváltva. én szerencsésnek érzem magam, hogy a barátomnak tudhatom rodeot, és nem hiszem, ha 100-szor lehülyézi is itt őt bárki, ez megváltozna. dehát mindenki más, rodeo nekem még sosem mondta, hogy piaci kofa, aki meg mondta, az tahóketrecben van a barátjával, én ilyen jól megtanultam a leckét a régiektől.a kettős mércét én ki nem állom, márpedig én annak a 10-ed részéért lettem leteremtve az elején, amit aztán mások mindennap csinálnak, node semmi gond, nem kell nekem írnom, tudok én csak olvasni is. kedves Bolikám, nekem veled semmi bajom, jól csinálod, amit csinálsz, örülök, hogy vagy.a helyesírási hibák lustaságom okai......kkkkkkkkkkk
évásanyó 2015.04.12 20:31:10
@taga20: én is téged kispofám.....kkk
évásanyó 2015.04.12 20:35:04
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azt nem tudom, mi van benned, de emberből vagy, hibázhatsz is, de a véleményem rólad az előző kommentemben benne van.....kk