Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faszent

0 bejegyzést írt és 666 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
faszent 2014.06.06 13:47:57
@XO:

Szia, jó volt látni téged az fb-n!

Remélem Iza és Krisz lesznek az új műsor éjszakai showjának "moderálói"... mindenesetre te is nyomathatnád őket, hátha az idelátogató műsorgazdák ráharapnak az ötletre, hacsak már eleve ők is nem így gondolják. Iza nagyon jól tudna működni, csak meg kéne neki mutatni milyen az amikor affektál, azt a kis affektációt a beszédben eldobhatná, és teljesen jó lenne, amúgy is mindig összeszedett volt a verbális megnyilatkozásokkor. Bár szerintem az mindig csak olyankor csinálja, ha személyes dolgokról van szó. Nekem amúgy Krisz is tetszett, amikor lehetőséget adtak neki. Aki még számomra számba jöhet az Zsófika és AU...
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
faszent 2014.05.10 23:16:35
@XO:

Nagyon furcsa, mert a barátom appjáról eltűnt a szavazata. Valami nagy nagy baj van Hunniában. Sehogy se stimmel ez a történet, félek nem is fogjuk megtudni sose mi volt valójában, hogy most tényleg nem bocsájtott meg az istenadta nép Izának vagy pedig, de hagyjuk is. Amúgy én bírtam Pinkit is, de valahogy most mégsem áll össze ez a történet.

Mindenesetre búcsúzom, a legjobbakat!
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
faszent 2014.05.10 17:13:35
@XO:

az előző neked szólt, megyek endorfint termelni én is...
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
faszent 2014.05.09 19:45:07
@rábassztáhessspicsába:

Értem, sajnos én ennél egyszerűbben látom a helyzetet, úgy vélem a tank egyszerűen annyira sikeresen ette be magát Iza lelkébe és zsigereibe, hogy nem is tudná mit mondjon egy párbajon neki, pl. elhitte, elfogadta, hogy ő a hibás mindenben, ami a kapcsolatukat illeti, és hogy szegény tanknak mi mindent kellett elviselnie tőle meg a krisztől, meg hogy hát tényleg ő úgy se számított a fődíjra, és szegény tank meg kezdettől a fődíjra gyúr.

Aztán valszeg úgy érzi pinkivel kapcsolatban lesz mondanivalója, pedig hát összességében pinki sokkal, de sokkal rendesebb volt vele, mint a tank, egyszer se verte át a palánkon.

De hagyjuk is, arra leszek kíváncsi, hogy idekinn képes lesz e egyáltalán belátni, hogy a tank mennyit ártott neki, nekik, most már ebben is kételkedek. Nagyon önsorsrontó ez az Iza, és az egészséges védelmi berendezései egy ideje felmondták a szolgálatot.
faszent 2014.05.09 20:08:26
@dare:

Bocs, de az evolúció és az őskor az kettő,

az egyik alapvetően egy biológiai fejlődéselmélet (bár már sok minden más tudományra is rávetítik), amely elsősorban állatokra, növényekre vonatkozik, az őskor kifejezés meg az emberi történelem egy fázisáról szól,

a kettőnek persze vannak/lehetnek érintkezési pontjai, de semmiképpen se szólnak ugyanarról, itt két külön tárgyról,

puszi, és szerintem higgadj le!
faszent 2014.05.09 20:12:30
@faszent:

jav: itt két külön tárgyról (tudományágról) van szó

és hogy Zsófi mire gondolt? Simán el tudom képzelni, hogy valamelyik tanára odadobott az egyik órán egy mondatot (csontot), amit ő megjegyzett...
A vendégek rájöttek, hogy turkáltak a bőröndjükben, vagyis csak Attila meg Sehi. Előbbi rendre megszívatja Debilt, hogy neki hozott ajándékot, de ezzel most eljátszotta a bizalmát, úgyhogy már nem is a csicskása, bármennyire is szeretné. És ezek után még Debil könyörgi vissza…..
faszent 2014.05.08 17:17:33
@XO:

Kösz a linket!
( www.dvsckezilabda.hu/hir/pacz_viki_a_kiszamithatatlan_reflexkapus_2954.html )

Hát ennek a lánynak sohase lett volna szabad bemennie a villába! Nagyon rosszat tett az életével, ebből a cikkből egy egészen más ember képe rajzolódik ki, neki ezen a nyomvonalon kellett volna továbbmennie, és nem csak a túlsúly miatt írom ezt, amit felszedett, hanem valahogy emberileg történhetett vele valami (hogy mikor nem tudom), ami nagyon eltorzította a belsejét.

Hogy ebből hogyan lehet visszatalálni a jó útra nem tudom. De ez a villalakó biztos hogy nem ugyanaz az ember, mint aki a cikkben megjelenik. Na, ez roppant szomorú.
faszent 2014.05.08 17:50:35
@Krétagarbó:

26 éves, és belül szerintem nagyon el van torzulva, masszív terápiára lenne szüksége. Mondanám ezt Auval kapcsolatban is, de szerintem Au egyelőre eléggé elfoglalja magát, így-úgy, de adaptálódik, alkalmazkodik, van belátása, valamennyi rálátása magára, bár hosszú távon lehet neki is segítségre lesz szüksége.

Viszont Aunak garantáltan nincs szüksége arra, hogy folytonosan manipulálja a környezetét a túléléshez, nincs szüksége arra, hogy ne csak másoknak, de még önmagának is hazudjon, épp ellenkezőleg, azt látom, hogy folyamatosan próbál rájönni dolgokra saját magával kapcsolatban, próbál tiszta vizet önteni a pohárba. Persze bohóckodás meg tűzijátékozás közben.
faszent 2014.05.08 18:25:26
@aggyistenbiri:

Nem, én azt gondolom, hogy a naiva szerep nem csak a villában túlélési életstratégia Zsófinak, hanem kint is pont ilyen, ahogy a Tank se a villában vette fel a manipulátor szerepet, hanem valszeg mindig így működik. Mert 4 hónapon át napi 24 órában nincs az a színész, aki folyamatosan tudna vinni egy felvett színpadi szerepet, ha csak az nem a bensejéből fakad, belülről az övé.
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
faszent 2014.05.07 20:30:30
@Szentpeter:

Zsófika nem az a köpködős fajta. Hozzáteszem, az őskorról tényleg ölég leveset tudunk, összehasonlítva a történelmi időkkel, azaz az írásbeliség megjelenésének kezdeteivel.

(én azon a benyögésén is nevettem, és velem együtt a villa tanári kara, szerintem nevess te is, és lásd be, van benne egy kis igazságtartalom...)
faszent 2014.05.07 20:31:15
@faszent:

javítás: leveset = keveset
faszent 2014.05.07 20:34:10
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Shakespeare-rel élve: "De van! De van"

(Taming of the shrew - Makrancos hölgy - Arany János fordításában)
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
faszent 2014.05.06 18:02:20
@XO:

Szia, majd légyszi közvetíts, mert nézni nem vagyok hajlandó a fokozott emberkínzást. Először T34 miatt nem akartam tovább nézni - utáltam ahogy szétdominálta már a villát, mindenbe beleszólt, mindenkire ráült, mindenkibe belekötött - csak abban az esetben nézném tovább, ha Iza bennmaradna a döntőben, de most olvasom, hogy beküldték a pszichoterroristát (most már értem miért kellett kiesnie Krisztiánnak, mert így felszabadultan lehet Izának udvarolni, persze ez talán felviszi a szavazótáborát, viszont sajnálom AU-t, mert hát ugye eddig ő volt a kiskirály, lubickolt is rendesen, nem volt még igazán leugatva, megkínozva, legfeljebb Zsótitól, ezt az utolsó kínfutamot még ki kell valahogy bírnia...)

Nincs ingyen semmi, ha győzni akar, ki kell most bírnia egy felsőosztályos szadizót, nem tudom képes lesz e rá.

Én szerettem a vv4-et, elég őrült volt és újszerű, sok lakóját bírtam, de igazán ezt a vv6-ot szerettem legjobban, emberközelibb volt, nagyon sok szerethető ember(gyerek) volt benne, nekem szám szerint hat, viszont a VV5 az rémes volt, pont ettől a pszichoterroristától és a szárnysegédjétől, Petitől. Az külön rémisztő, hogy az emberek buknak az ilyen pszichoterroristákra, meg is szavazzák nekik a győzelmet, vagyis túl sokan buknak az ilyenre. Akkor hát ne csodálkozzunk hogy néz ki a világ, amiben élünk.

XO!

Majd csak holnap jövök megint, ne ijedj meg, de lesznek itt olyanok, akik nekem fognak esni a fentiek miatt és nekiállnak majd pocskondiázni, mert vannak itt olyanok, akik villát játszanak ebben a kis beszélgetőkörben is, tehát nem pusztán a témáról beszélgetnek, hanem személyében támadják a nekik nem tetsző hozzászólókat, de aggódj, nem fogok nekik válaszolni, eddig se tettem.
faszent 2014.05.06 18:04:56
@faszent:

jav: "ne aggódj"
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
faszent 2014.05.05 14:55:27
@Nagy Endre:

Igen, mert Peti volt a beépített ember, és tudott már a pornós videóról, sőt, valszeg pont ezért is vették be Verát a műsorba. Minden VV stáb igyekszik beépíteni legalább egy pornómúltas lányt, hogy aztán le lehessen leplezni valamikor a játék folyamán és fenntartani a figyelmet, mesterséges szenzációt generálni. Elég aljas húzás a csatorna részéről. Tulajdonképpen a műsor tetemes része a lányok csőbehúzásán alapszik, vagy már eleve olyanokat vesznek be, akiket megszívathatnak valamilyen korábbi botlással, vagy masszívan kiteszik őket a botlásnak. És ami érdem egy fiúnak, vagyis csillag az övtáskán, az súlyos rossz pont a lánynak. Senki nem cikizi se AU-t, se Krisztiánt a szexért, sőt, ez büszkeségre adhat nekik okot, viszont a lányok alaposan megkapják a magukét a villaszexért, olykor egy életre elvágja őket valamilyen normálisabb pályától. Hát imádkozom hogy Izával ne ez legyen, bár most elég sokat lesz a bulvárban, és nem tudom mennyire lesz képes mentálisan egyben maradni.
faszent 2014.05.05 15:06:39
@Krétagarbó:

"Ezért gondolom, hogy AU és Iza között fog eldőlni a nyeremény sorsa"

Jól hangzik, bár most ezt egyáltalán nem látni, sőt, sajnos az ellenkezőjét, de tervnek szimpatikus, hátha megveszi tőled az RTL, bár ha már valamit annyira elrontottak, mint pl. Iza bemutatását (negatív imidzsépítés), akkor kicsi a valószínűsége, hogy csodát tudnának tenni és hirtelen jólányt varázsolni belőle, akit a közönség nyertesnek megszavaz.

AU-nak nagyon nagy a tábora, nem okozhatnak nekik csalódást, hogy hirtelen valaki mást hozzanak ki győztesnek, mint amire már jó hosszan vevők lettek. Bár ha megcsinálják, az oscar-díj a stábnak. Nagy kihívás, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez a kihívás érdekelné őket.

Nagyon ne legyen igazam.
faszent 2014.05.05 15:09:04
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Akkor gondold végig a 20. század történelmét, hátha találsz mégis pár olyan karaktert, akire ki mered mondani, hogy rosszember. Vagy ha nem, akkor nyugodtan fújd tovább a magadét, nem esek tőle kétségbe.
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
faszent 2014.05.04 18:28:16
@KriszIza fan:

Ezeken az oldalakon, melyeket kitettél a töredéke sincs a lájkoknak, a másik két oldalon, amit mutattam 14 ezer és 16 ezer lájk van...
sajnos olyanok gyűjtötték be oda a lájkokat kezdetektől, akik most kifejezetten Krisz és Iza ellen kampányolnak. Ez így elég csúnya dolog.

Én AU-t is bírom, de ez így most olyan fajta bunda, amilyet még nem is láttam.
Képzeld el ugyanazt focicsapatokkal. Begyűjtöd a híveiket, majd az adott csapat ellen kezdesz kampányolni a híveknél.
faszent 2014.05.04 18:34:38
poll.pollcode.com/69529185_result?v

itt is AU-t hozták ki győztesnek, hát úgy látszik ebbe kell belenyugodni, a fiatalok őt ma jobban csípik, én pedig egyikük ellen se vagyok...
faszent 2014.05.04 19:11:18
@XO:

HG forgatókönny?

mi az? kifejtenéd?
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
faszent 2014.05.03 15:28:43
@katicaa a hétpettyes:

én bírom AU-t is,

én egyetlen játékos győzelmének nem örülnék: T34, de nem valószínű, hogy az RTL a saját beépített emberével nyeretné meg, tehát nem aggódom... viszont egy Krisz Iza Viki hármas döntő esetleg még ezt az abszurd végeredményt is megengedné...
faszent 2014.05.03 16:57:28
@candyperfumegirl:

ha így lesz, akkor úgy lesz...

(azt mondják Szegödön bál lösz, ha eső lösz, nem lösz, ha nem lösz lösz)
faszent 2014.05.03 17:37:43
@katicaa a hétpettyes:

igen, pardon...
Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig.…..
faszent 2014.05.02 18:25:45
@Mirocska:

nekem is érdekesebb volna egy olyan dráma.
faszent 2014.05.02 18:32:23
@mercsi:

Hol tiltottam be? Hol írtam, hogy nem lehet meg a véleményed? Sehol. Ezt szerintem túlgondoltad. A saját következtetéseidet tulajdonítod nekem. Én csak a véleményem írom le ahogy te is.
faszent 2014.05.02 18:53:43
@LittlePurple:

Igen, egyedül AU maradt életképesen a színen, sajnos Iza pár héttel ezelőtt elbukott, jóvá tenni már nem lesz ideje, Krisztián pedig most vágta el magát, mikor jóval a megbocsátás után csökönyösen ragaszkodott egy régi ígéretéhez a jelrakásban, és ezzel szarvashibát követett el a végjátékban. A fentieket láttam esélyes játékosnak, de bírtam még Pinkit és Teót is, viszont e percben AU-nak akkora előnye van, ami mostanra már behozhatatlan, kivéve, ha az RTL bedob ellene valami nagyon durva dolgot, biztos lehetne mit, de én nem akarok écákat adni a csatornának.
Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a…..
faszent 2014.05.01 11:08:13
@rábassztáhessspicsába:

Remélem nem baj, hogy nem akarok neked bevésni semmit.

Viszont az állításom változatlan, amit persze neked nem kell se elfogadnod, se elhinned.
Sőt reagálnod sem kell rá.
faszent 2014.05.01 18:52:07
@XO:

én se, nem szívesen búcsúznék Izától.

mondjuk T34-től megkönnyebbülve, aztán még szívesen elengedem Krisztián és Zsófi kezét is... Nem érezném fairnek, hogy ha Izának kellene most mennie...
A mai adást két szegmensre lehet bontani. Volt a reggeli rádiózás, meg a vacsoracssata. Kezdjük hát időrendben. Hajnali hatkor Istenes Bence és a Music Fm Önindítójának műsorvezetői keltik a lakókat. Jó reggelt, jó reggelt! –hallatszik befelé a hálószobába Istenes kellemes…..
faszent 2014.04.30 14:35:45
faszent 2014.04.30 17:39:15
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Már sokszor leírtam, nem a súlyával van bajom (hisz a túlsúlyosak között sok nagyon kedves, jóhiszemű, jó humorú, jóindulatú személy is található), hanem a jellemével, vagyis jellemtelenségével (T34-ről beszélek), szinte minden napra tartogat számunkra valami új demonstrációt az árulásról, hátba szúrásról, piszkoskodásról, hazudozásról, alázásból, uszításból, gúnyolódásból. Az egyetemes JÁGÓ-díjat most megkaphatná tőlem megosztva Petivel.
faszent 2014.04.30 17:44:57
@mézescsók:

"egyszercsak mi leszünk a 10 millió celeb országa?"

nem rossz terv, csak ki kéne dolgozni a részleteket...
In medias res: valamilyen hülye feladatnál fogva Pinki is Teó csirkének öltöztetik, értsd: bekenik őket mézzel és megszórják őket tollal. A végeredmény rohadt vicces, az oda vezető út inkább fájdalmas. Debil nagy lelkesedéssel keni Teó seggét és mellét, ezt a riportban is…..
faszent 2014.04.29 08:56:08
@XO:

A nézők azt gondolják, hogy Iza szorulna legjobban rá a lila kendőre, mert ő a legesélyesebb a kiesésre... tehát ő most a leggyengébb.

Minden azon múlik, hogy a beépített T34-nek milyen instrukciókat ad a csatorna, ha a tank Izát nyomja Aunál, hogy Izát vigye, akkor a csatorna is Iza ellen van, akkor engedni fogják kiesni, ami elég baromság. Az lenne az izgalmas, ha Aunak a saját kavaró emberük kiejtését sugallnák a riportban azzal, hogy ő jött vissza a legkevesebb ponttal egy harmatgyenge játékos ellen (bár erre AU magától is rájöhetne) és AU T34-et vinné, akkor a végén lehetne egy kellemes kis végjáték a VV-ben... jót tenne a kölköknek, ha nincs ott a hivatásos intrikus.
faszent 2014.04.29 09:21:44
@XO:

Igen, a két fiút akarja egymás ellen kiküldeni, de ennyire még AU se lehet hülye, ha rajta lesz a legtöbb jel, és van egy kis esze, akkor Izát fogja vinni és kinn is hagyja, ha még több esze van, akkor Vikit hagyja kinn a fenében, és ezzel Pinket is rögtön elintézte.

Nem örülök, hogy ez a jellemtelen T34-es végig a játékban marad, jobban örülnék, ha volna legalább egy teljes vikitlen hét a legvégén, azért a jó szappanokban a rosszak csak elbuknak és megbűnhődnek a végén. Mondjuk állása biztos lesz, akár már a vv7-ben, vagy más produkciókban. Odakinn nem lesz elveszve. De én soha nem dolgoznék egy ilyen emberrel, vagyis nagy ívben igyekeznék kerülni.
A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt…..
Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli…..
faszent 2014.04.27 07:33:50
@Morcz:

"Két ilyen savanyújóskát mint Au és Vikkancs...brrrr"

- pontos.
A szombat reggelre való tekintettel, plusz a tény ismeretében, hogy konkrétan semmi nem történt a villában, ez a mai egy nagyon rövid, de annál szórakoztatóbb animgifekkel tarkított hogyvolt lesz. Ahogy azt a beharangozóból tudni lehetett, Krisz és Iza szenvedését követhettük egy…..
faszent 2014.04.26 11:44:48
@XO:

Na, hál'Istennek, csak aztán a T34-es nehogy megint elkezdjen nekik hazudgálni összevissza egymás ellenében. Nagy pech, hogy legalább most a végén a kölkök nem lehetnek maguk, a saját, természetes konfliktusaikkal, hanem még egy extra kavarógépet is ültetett a nyakukba a CÉG. Nem díjazom.

Melyik rádióban is lesz?
faszent 2014.04.26 13:27:46
@XO:

Aki ennyit kavar a villában (még ha fizetésért is teszi), az ugyanannyit kavar az életben is, szóval mindenki óvakodjon. Azért ehhez gyomor kell, hogy embereknek ennyit szembehazudj, és manipuláld őket, játssz a életükkel. Márpedig T34 folyamatosan hazudik mindenkinek és uszítja egymás ellen a játékosokat, már ő maga se tudja követni, kinek mit hazudik és mikor, a hazugságot a legnehezebb követni, még ha az övéi is. Ha szembesítik, akkor tankként lesöpör minden érvet. Az különösen irritál, amikor a nézőknek próbálja kihazudni magát meg elkenni a tetteit a riportban, mert ugye ilyenkor arra gondolok, hogy ez még minket nézőket is hülyének néz?

Hát aki egy ilyen munkatársat, vagy barátot akar, az tényleg magára vessen, de nekem nézni is tereh, ahogy Petit is gáz volt nézni a vv5-ben.
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
faszent 2014.04.25 10:57:31
@Krétagarbó:

Jól értem, hogy Te pozitív evolúciós lépésnek tartod az emberiség részéről a szmájlikat?

(költői kérdés, szabad ignorálni)

(amúgy már tényleg nem a fán kurkásszuk egymást, hanem inkább a kényelmesebb ágyban)
faszent 2014.04.25 11:04:21
@XO:

Jól értem, hogy egy Iza által Krisztiánnak írt írt levelet olvas sunyiban a Tank és szimbolikusan hány egyet? Mindjárt bemegyek és fülénél fogva cibálom ki ezt a Tankot...
Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához. Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül. KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek. A vellalakó…..
faszent 2014.04.24 14:51:11
@egyemakisszíved:

Érdekes az elemzésed, de valójában szerintem felesleges viki motivációit, céljait elemezni, mintha ezek egyetlen emberé lennének, mert ő egy ugyanolyan gátlás nélküli fizetéses rtl alkalmazott, mint peti volt az előző menetben a vv5-ben, Viki is az agytröszt utasításait hajtja végre. A stáb valamit kitalál, hogy mi legyen a következő kanyar a történetben, majd ennek megfelelően utasítja vikit, itt nem egyetlen ember koherens viselkedéséről, motivációiról van szó, mert akkor ebben az esetben viki egy atomzseni volna, akinek többek között nemcsak a hátán, de a villán kívül is van szeme, hanem itt egy alapvetően a többiekkel (másikokkal) gátlástalanul játszadozni tudó emberről van szó. Ha van bármilyen tehetsége, az az a sebesség, amellyel a maszkjait, arcait váltogatja, gyakorlatilag számon se lehet már tartani a sok kavarását, és hogy hányszor fordult már a damaszkuszi úton (a fordulatszám elképesztő) de neki nem is kell, megcsinálja ezt helyette a stáb.
faszent 2014.04.25 09:16:01
@candyperfumegirl:

"De azt hagyjuk már meg Izának és Krisznek, hogy szeretik-e egymást vagy sem, ezt nem lehet így kívülről eldönteni. Én úgy vagyok vele, hogy ha ők annak érzik, akkor szerelem, ami lehet hogy csak itt, ebben a mesterséges mikrokörnyezetben szerelem, de az ő jelenlegi valóságukban az lehet, mert annak élik meg."

Jól látod. Erről van szó. Ők most ezt ott a vellába zárva szerelemnek élik meg, tehát szerelem. és kész. Ott a pont. Totál felesleges azon spekulálni kívülről, hogy de nem, de igen. Az van, amit ők most ott mondanak. Én látom rajtuk, hogy ebben a kérdésben nem hazudnak. Nehéz is lenne. Akiknek idekintről alacsony a beleérző képességük, azok persze a rideg spekuláción alapuló ítéleteket fognak hozni. A cikk amit idéztél értelmetlen bulvár, lufihámozás, tupírozás, valakinek meg kellett vele keresni a lét.
A tegnapi adást két részre lehet bontani. Az egyik a villában játszódik, és mint ahogy azt a fekete midi(mini?)ruhában álldogáló Lilu elmondja, a KokkIza-Traktoros vonalon halad elsősorban. Csak vázlatpontokban a történések, mert így 50-60 hogyvót után már simán készen állok…..
faszent 2014.04.23 16:24:04
@mézescsók:

Megígérem neked, hogy nem fog nyerni viki, neki nem a nyerés a feladata, nem ezért fizetik, hanem a kakikavarás, persze, minél tovább bent akarják tartani, hogy az rtl egyenesben intézhesse a szappanopera dramaturgiáját, így kényelmesebb, hogy van benn a játékban emberük, természetesebben tudják belopni az instrukciókat, de megnyeretni vele nem akarják, az az ő kudarcuk lenne... a poszt villa showban igazi karaktereket akarnak mutatni, a maguk "természetességében" nem fizetett alkalmazottat.
faszent 2014.04.23 21:25:14
@LittlePurple:

"akkor vikkancs azt mondta Aurelionak: nyomd a farkadhoz a fejét! erre akadt ki pinki: takarodj ki te rohadt ribanc! "

Ez igaz? Képes lett volna egy ilyen kompromittáló képet készítetni Pinkiről, amikor ő előre megmondta, hogy ilyesmiben nem vesz részt? Ha igaz, hogy ezt mondta a Viki AU-nak, akkor szerintem ez sokkal, de sokkal súlyosabb, mint amit Iza mondott Krisztiánnak, ugyanis ez szabályos ERŐSZAK, amire Viki bujtogatta AU-t. Én emiatt most kizáratnám Vikit. Azonnali hatállyal. Először a Villából, utána pedig minden közterületről.
faszent 2014.04.23 21:32:52
@faszent:

Igen, megnéztem újra, és tényleg ezt mondta a Viki AU-nak! Hogy nyomja oda Pinki fejét!

www.valovilag.hu/video/247213

Ez erőszak, és Vikit azonnali hatállyal kirúgni a villából. Már akkor ki kellett volna rúgni, amikor az üvöltő-sikítozó és tiltakozó Pinki arcába nyomták a szülinapi tortáját, úgy hogy szabályosan körbefogták és lefogták, lényegében védekezni se tudott. Leggusztustalanabb fajta erőszak, amit el lehet követni egy sokkal kisebb termetű, védekezni képtelen emberrel.
Emberek, ne várjunk világmegváltást ettől a hogyvolttól. Konkrétan 10 perc alatt elpörgettem az összefoglalót. Volt megint Iza-Krisz hája-nász, mivel a Faktor hetet elbúcsúztatva mindenki bebaszott és ez alól Krisz se kivétel, aki alkoholos befolyásoltság alatt elpanaszolta…..
faszent 2014.04.22 14:03:30
@XO:

én nem láttam most olyat, ahol 200000 megtekintés van...

de te erről amúgy mit gondolsz? remélem egy bocsánatkérés elég lesz az anyukának, viszont az rtl-t nagyon gáznak tartom emiatt, akármi is van a szerződés kisbetűs részében, ezek a kölkök nem jogászok, és még a jogászok se mindig értik a kisbetűs részt...
faszent 2014.04.22 15:12:09
@chinpokomon:

úgy jutott eszükbe, hogy a viki a beépített ember, ő hajtja végre az rtl-es kéréseket a többiek irányítására, befolyásolására, a riportszoba neki jutott eszébe, ... mondván, hogy oda nem lehet bemenni kívülről, csak ha belülről kinyitják, tehát Iza oda nem fog tudni bemenni Krisztián után, bent eközben nyilván mérlegelték, hogy akkor most a saját örző-védőiket küldjék be a placcra, vagy elég lesz, ha a viki tuszkolja a riportszobába a bekattant fejűt...
faszent 2014.04.22 15:33:35
@mézescsók:

"egészen véletlenül nem kellett volna kirázni Krisztiánt a játékból, amikor megharapta Izát?"

gondolom problémás, hogy hol húzod meg a határt a szexuális incselkedés és erőszak között.

merthogy Iza meg megharapta állítólag a száját és nyelvét, nem tudni milyen erősen...
de arra lehet azt mondani, hogy akkor Iza nem akart volna semmit épp Krisztiánnal...

és ne, ne lökjék ki őket a villából, mert ez az egész az RTL felelőssége volt...
és vikócáé, aki halálra manipulálta és hergelte őket egymás ellen...
Kicsit irigyeltem Sixxet, hogy ő írhatta meg a Killer Karaoke Villa editionjét, azt meg pláne, hogy nála tetőzött Iza és Krisz szerelmi lejmenete és megírhatta a Csulák Csatáját, de valahol azért sokkal jobb volt négy napig nem nézni ezt a szart, mint igen. Mondhatni mit sem tudva…..
faszent 2014.04.21 15:10:08
@Rémület:

Akkor te még nem voltál leköpve, szerintem szavakkal sokkal jobban lehet valakit bántani, a köpés nem okoz fizikai sérülést. Engem már leköptek idegenek az aluljáróban, amikor gimis koromban újságot árultam (csakúgy). Leköptek a müncheni pályaudvaron helyi asszonyok, akiknek nem tetszett az öltözékem (mondjuk ez nagyon régen volt) és a hamburgi pályaudvaron ugyancsak ismeretlenek akiknek nem tetszett a kopfom. Nemrég még egy üzletházban is leköpött valaki, aki túlságosan rám nyomult, hogy eladjon nekem valamit, és felhívtam a figyelmét, hogy szerintem ez nem legális.

fizikailag nem történt sérülés, lelkileg igen, megrázkódtam minden egyes esetben, de ilyen fajta bántalmazást szinte mindennap adnak egymásnak a villalakók verbálisan, én nem keverném a kettőt össze, a testi sértést és a köpést, vagy akkor rúgják ki vikit is a nadráglehúzásért, és vegyék vissza a kéglit Attilától a melltartóletépésért.

Szóval alázni és lelki sebeket okozni lehet sokféleképpen, de az még nem fizikai sérülés.
faszent 2014.04.21 16:45:45
viki azt hazudja, hogy igazat mond, és hogy hány tőlük, én meg viki szembehazugságaitól émelygek kissé..

www.valovilag.hu/video/247017

Na, mi legyen viki büntetése a sok hazugságáért? Illetve pardon, az már megvolt, minden villahazugságáért felszedett egy kilót, vagy minimum 30 dekát. Ezt az átkot kapta ajándékba. Nagyon szembe kell majd néznie magával egy tükörben, ha ezt mind le akarja adni, mind a 22 kilót. Vannak, akiken nem segít az eszük, sőt nagyon rossz dolgokra használják.
faszent 2014.04.21 20:36:55
@XO:

Szia XO! Ezt most csak neked küldöm XO, a többiek ne nézzék meg.

17:46 tól a szerintem legjobb páros énekel, magasan a többi felett

www.rtlklub.hu/most/rtl2/52157_valovilag_6_-_kivalasztas_az_x-faktor_het_lezarasakent_minde
Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak…..
faszent 2014.04.20 19:50:30
@egyemakisszíved:

Na, végre valamiben maximálisan egyetértünk!

Viki "még azokkal szemben sem korrekt, akikkel megpróbált közelebbi kapcsolatba kerülni. Pl. Simon gatyalehúzása, a Zsolttal való beszélgetés arról, hogy a szerelmi szál túlzottan megerősítheti Krisztiánt, így véget kéne vetni neki, vagy a Zsófi arcába kent torta. Az önvallomásai a riportszobában felszínesek és sematikusak Csak egy unalmas lány, aki túl sokat zabál, és szuperhősként arra vágyna, hogy belelásson mások fejébe. De előbb talán a sajátjában lenne érdemes szétnézni."
faszent 2014.04.20 20:02:17
@LittlePurple:

igaz, igaz, majd csináljunk full leltárt, és dobjuk be a vellába annak aki Vikivel fog párbajozni...

Krisztián mitől vakult újra be?
És tkp AU is újra bevakult, pedig TEÓ olyan tisztán elmagyarázta neki a helyzetet.
Azért az a lány bármilyen lassú is, tisztán lát mint a nap...
Ez most egy képregényes-animgifes poszt lesz, előre is elnézést az oldalt mobilböngészőről felkereső olvasóktól és igen, anyám jól van, és nem, nem rodázik a piactéren. Enjoy. Kezdődött azzal, hogy a Killer Karaoke nyertesei kaptak jutalmat. Sose látottat. Aztán…..
Ez az, ami kurvára hiányzott ebből az évadból: a humor. Eddig maximum azon röhöghettünk, hogy Traktoros megnyomja a tébetűt, Bugyitlan Medve meg zárt szájjal igyekszik az ót is kimondani, esetleg azon, hogy Debil a lehető legváratlanabb pillanatokban veszi elő a farkát és rázza…..
faszent 2014.04.17 23:50:57
@Cimili:

szerintem előfordult, hogy résztvevőként is benne volt...
faszent 2014.04.17 23:55:13
@Dr. Lilu:

anno gyerekkoromban nagyon szerettem, alap volt, aztán valahogy kinőttem, a Bánatos kurváim emlékezete c. könyv kifejezetten elidegenített, megharagudtam rá...