Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSZP Afrika Korps

0 bejegyzést írt és 614 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a Budafok kocsiszín felé jár (ami a nevével ellentétben Albertfalván található) már hónapok óta, egy kívülről késznek tűnő modern vonalú épületet lát, ám egyelőre villamosok nélkül. És ez egy darabig még így is marad. Néhány hete ugyan megjelent az első villamos, hogy birtokba vegye az új…..
Orbán rászabadította a titkosszolgálatot a civilekre, de bizonyítékkal nem szolgált, hogy azok tényleg törvényellenesen működnének. Magyarország aligha fogadja el az észtek új javaslatát, mert nem akarja, hogy az EU menekültek befogadására kényszerítse. Meg kell akadályozni, hogy Kína döntő…..
Van egy kérdés: szeretné-e, ha Magyarországon menekülteket telepítenének le? A szavazók részéről van egy elég egyértelmű válasz: nem. Másfél héttel a szavazás előtt nincs olyan közvéleménykutató, politkai erő, sőt, értelmes ember, aki megkérdőjelezné a szavazás eredményét. Biztosan győzni fognak a…..
MSZP Afrika Korps 2016.09.22 04:53:01
@dr. mesterséges színezék: Érdekes véletlen hogy a fidesz 1. regnálása alatt is csökkent az államadósság meg a munkanélküliség, meg most is. Közte meg nőtt.

Biztos ezért tartja a lakosság a széllibeket olyan okosnak.

De amit mondasz az is baromság mert semmivel sem marad otthon több szavazó Orbán alatt se mint máskor. Mo-n népszavazósdi soha nem érte el még az 50%-os részvételt.
MSZP Afrika Korps 2016.09.22 04:38:43
@Ben Franklin: Egyetértek. Aki imádja a multikultit menjen mosogatni Londonba a világ összes szemetével együtt dolgozhat/lakhat. Van is ott 150ezer magyar, bár a többség a pénzért ment nem a füstösök kultúrájának a csodálója.

A maradék 10 milliót meg hagyják békén, + kell egy vészterv a kárpát medence hermetikus lezárására mert amikor a nyugati libsik elkezdenek majd ide menekülni őket is le kell géppuskázni a Kárpátoknál a füstösökkel együtt.
A kancelláriaminiszter sok hülyeséget beszél a Nemzetnek adott interjújában...
A migránsok már száz éve köztünk vannak. Bolgárok, görögök, kínaiak, törökök, arabok élnek és dolgoznak Zuglóban teljes békében. Itt nem fél tőlük senki és nem is gyűlölik őket, bár a kormány igyekszik ezt megváltoztatni. Lakik köztünk sok-sok bolgár,  még utcákat is neveztünk el róluk, a…..
MSZP Afrika Korps 2016.09.14 20:18:01
@Buchhalter: Na csak azt hagytad ki hogy kire szavaznál. Szóval nem MSZP nem DK nem Fidesz.

Ne légy náci, nácinak lenni nem szép dolog.

Naná hogy szavazok nem örökre élek én itt a családom, barátaim meg ott élnek. Októberben is megy a cégünktől ide a követségre vagy 8 magyar egy nagy NEMet mondani az arabokra, a cseh kollégák elhajtanak minket..:)
MSZP Afrika Korps 2016.09.14 20:30:38
@Androsz: A görög államadósságot megint meg kell felezni, mert eszükben sincs kifizetni.

Egy épelméjü EU vezetés az adósság fejében lefoglalna 2 tucat görög szigetet, televágná migránssal + odaraknák bértartásba az összes európai börtönt. A migránsok nyelvtanulás, integrálódás közben gondoskodhatnának az elítéltekről, kajáért cserébe.

Egyben építhetnének gyönyörü földközi tengeri civilizációkat, az európaiak elődjeinek már 3-4000 éve sikerült ez a bravúr. Csákányt lapátot biztostani kell, nem vagyunk barbárok.
MSZP Afrika Korps 2016.09.14 21:54:46
@Buchhalter: Mert nem azt mondod, kire szavazol, hanem azt hogy kire nem....

csak tünődtem...nem szavazol a fideszre, mszpre, dk-ra, akkor vajjon kire szavazol? csak kváncsiságból kérdezem.
A luxemburgi Jean Claude Juncker bizottsági elnök szerdai beszédében, a Parlament előtt bejelentette, hogy a Bizottság nem javasolja már a menekültek arányos elosztását az Unió miniszterelnökeinek...
Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter (civil aktivista, Ligetvédők-alapító) A rendőri tanúvallomások alátámasztották az általam indított eljárásban tett kifogásaimat. Határozat még nincs. Az eljárás tanúvallomásai és okiratai minden esetben, legalább egy keresztmetszetben alátámasztják kifogásaimat.…..
MSZP Afrika Korps 2016.09.14 16:37:05
@pamut: Mármint a ballerek nem tudták lehívni az EU támogatásokat (se).

De ma megmondják Orbánnak hogyan kéne beszélnie Junkerrel, nehogy az megsértődjön. Megmondják hogyan kéne magasabb támogatásokat kiharcolni...:))))

Nagyszerü. Alig várom hogy a szakértőikre szavazhassak!
MSZP Afrika Korps 2016.09.14 16:43:55
@Peterpapo: Akkor is nagyot nőttek a bérek, de az infláció annak elvitte a nagy részét. + a családok és az állam is eladósodott durva szinten.

nemeszpé a jövő
MSZP Afrika Korps 2016.09.14 17:09:16
@pamut: Szegény MSZP! Azért nem fizettek bért mert az EU nem adott rá pénzt! Meg mert Orbán ellenzékből ellehetetlenítette őket...:)

Ne nekem, nem érdekel. Ilyen felelősséghárító gerinctelen bandát soha többet.

nemeszpé a jövő
MSZP Afrika Korps 2016.09.14 08:05:58
@we dont want arabs here..So what: Itt egy jó kis lista a világ legbarátságtalanabb városairól: www.origo.hu/utazas/nagyhasab/20160909-nezze-meg-a-vilag-legbaratsagtalanabb-varosait-rangsor.html

kivétel nélkül néger, latinó v. arabfertőzött helyek

1) Newark, New Jersey fehérek aránya 25%
2) Tijuana, Mexico, nem kell bemutatni
3) Oakland, California fehérek aránya 35%
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki már a nyugdíjas lét sarkán toporog (45-60 év közötti korosztály), viszont egy dologra igazán büszke az életében. Akárhányszor találkoztok, teli vigyorral és elégedettséggel az arcán mondja, hogy Önmegvalósító Peti (a fia) kiment dolgozni Angliába (vagy…..
MSZP Afrika Korps 2016.05.03 14:00:30
@Tronald Dump: akkor keleteurópában orbán a legjobb mer minden szomszédból többen vándorolnak ki

Várják gyúrcsányit gondolom
MSZP Afrika Korps 2016.05.03 15:27:31
@Tronald Dump: qrva jó elmélet....pedig csak guglizni kell

Net migration hungary cia - magyarországon nettó bevándorlás van, nem kivándorlás
Mintha egy olajmező tetején pöffeszkedő arab emirátus lennénk, olyan bőkezűen osztogatta Matolcsy az adófizetők pénzét a haveroknak-rokonoknak. 260 milliárd forintot herdáltak el a nemzeti bank alapítványain keresztül. Ennek a pénznek a lerohadó iskolákban és kórházakban, az éhbérből nyomorgó…..
MSZP Afrika Korps 2016.05.03 13:38:29
@Tronald Dump: na persze, én meg a fideszre szavazok nehogy az idióta gyurcsanyt v szarhazyt a parlament kornyeken lassam

Ha nem baj
MSZP Afrika Korps 2016.05.03 15:15:19
@Big Blaster: ja amikor évi 7 volt a növekedés előtte vot a rencervaltaskor 80% gdp csökkenés alaphangon meg évi 20% infláció, meg 15000 forint bér.

Egyéb baromság?
Az MNB-botrány egyre durvább. Minden nap azt gondoljuk, hogy már tudjuk a lényeget, az egész csendben elhal, aztán megyünk tovább ahogy eddig, nincs itt semmi látnivaló. De nem, szinte minden szavukról kiderül, hogy újra ás újra kamuztak, most kezd kikerekedni a nagy kép, látszik a rendszer…..
MSZP Afrika Korps 2016.05.03 13:45:50
@pamut: ha egy magyar bank keresett 2 milliardot matolcsy manoverevel akkor mitol szabaditottak meg a magyarokat?
MSZP Afrika Korps 2016.05.03 13:52:53
@pamut: a magyar jegybankot senki sem rabolta ki a sikerdíjat meg illik megfizetni

Mármint a ballib is befizethetné a mérhetetlen hiányok %át amit az MNBben (is) csináltak.
Magyarország az elmúlt hat évben történelmi léptékű forrásokhoz jutott az Európai Uniótól. A pénzbeli segítség az ország termelésének több mint 20 százalékát tette ki. Mégis, ha körbenézünk Magyarországon,   nem látjuk a lendületes fejlődést, nem látszik ennek a hatalmas pénzfolyamnak a hatása. Mi…..
MSZP Afrika Korps 2016.05.03 13:49:56
@Tronald Dump: hát mátyás király óta nem volt itt mynkaerőhiány, 0 infláció meg 1%kamat, de szerencsére a ballibák elmagyarázzák h ez tulképp rossz és ők pont tuggyák hogy kő csinálni

Persze, sok sikert csúcsbalfaszok!
Orbán Viktor Strasbourgban már nem sallert és kokit kapott, hanem súlyos mélyütést. A rászámolás megkezdődött. Az Európai Parlament jelentős többséggel fogadott el egy határozatot, amely ugyan elsősorban a bevándorlással és a halálbüntetés vitájával kapcsolatban mond…..
  „Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!” Erdélyi magyarként ha jövök, akkor sem? Elvehetem egy magyarországi sváb vagy roma munkáját? Ha alapítok 500 munkahelyet magyaroknak, esetleg húszat adhatok azoknak a német mérnököknek, akiknek a…..
MSZP Afrika Korps 2015.06.11 16:04:25
@sanyix: mo-n 2013-14ben több bevándorló volt mint kivándorló.

Google net migration rate Hungary CIA Factbook
MSZP Afrika Korps 2015.06.11 16:07:53
@Sparhelt: nálunk akkor lesz jobb ha nem plakátolnak hanem vissza fordítják őket a határról izibe
Sergei Guriev, a párizsi Sciences Po közgazdászprofesszora és Daniel Treisman, az UCLA politikaitudományi professzora közös tanulmányában egy új hatalomgyakorlási modell alapjait írták le, melyet ők egyszerűen új autoritarizmusnak neveztek el. Ennek lényege, hogy a társadalom…..
MSZP Afrika Korps 2015.06.11 14:49:49
@pythonozok: tegyél feljelentést ha nem tetszik.
MSZP Afrika Korps 2015.06.11 15:16:57
@Nzoltan: milyen előző kormányokat sírnak vissza kik?
A mi kis falunk lélekszámát tekintve sem világváros, összesen ha 111-en vagyunk (a 2014. január 1-jei állapotok és a Vágó Ági szerint, aki névvel is képes elsorolni őket), mégis igen jelentős probléma nálunk a migráció. Az őshonosok legfőképpen és leggyakrabban a temetőbe…..
Párizsban egy nap semmire sem elég, gondolhatnánk meggondolatlanul. Legfeljebb arra, hogy átrohanjunk rajta. Pláne, ha januárt mutat az a fránya falinaptár. Instant útiterv következik 12 órás világvárosnézéshez. One day is good for nothing in Paris. Especially in January. Well, I…..
Jobbegyenes MostTi 2015.01.03 11:27:24
Volt tegnap egy tüntetés, tudták?A hosszúra nyúlt karácsonyi/újévi pihenés, a bejgli emésztése és a január eleji másnap legyűrése közben akinek még volt/van energiája odafigyelni a tegnapi "MostMi: Új országot építünk" című tüntetésre, foghatta is a fejét rendesen. Már…..
MSZP Afrika Korps 2015.01.05 03:13:37
@Pop40: 'Egy Bajnai-Oszkó típusú vonalat szívesen látnék, ide átvehetnék az 1-2 megmaradt értelmes embert a szociktól meg a többi párttól.'

Na takarodsz a qrva anyádba te csecsemőgyilkos zsidó geci Bajnai meg a pártja után!
 Elhangzott Romániában egy beszéd, egy olyan embertől aki 26 évvel ezelőtt hevesen és szenvedélyesen állt ki a polgári demokrácia, az alkotmányosság mellett. Bejelentése, „kinyilatkoztatása“ a „munkaalapú állam“ mellett, a liberális értékeknek az eltüntetésére, komoly…..
MSZP Afrika Korps 2014.07.30 19:36:15
@nál: Igy van, ilyen nincs.
MSZP Afrika Korps 2014.07.30 19:54:02
@nál: Olyanról akit ismersz, nem.
A nyári uborkaszezon talán legfontosabb politikai eseménye Orbán Viktor nevéhez fűződik. Szombaton beszédet mondott Tusnádfürdőn, és eszmefuttatását azóta elég sokan értelmezték. A legkeményebben Tamás Gáspár Miklós fogalmazott tegnap este, az ATV stúdiójában. Okfejtését…..
MSZP Afrika Korps 2014.07.30 19:01:06
@csak egy néző: Nocsak, a nyugatos magyarok is rühellik az MSZP-t?

Minő meglepetés.
MSZP Afrika Korps 2014.07.30 19:06:25
@Brix: Persze azt hozzá kell azért tenni, hogy igazából nemcsak programokról szól a választás, hanem emberekről is.

A baloldalnak nem minden gondolata butaság, de sajnos semmit sem tudnak megvalósítani abból, amit elképzelnek. Vagy nem is akarnak.
MSZP Afrika Korps 2014.07.30 19:31:35
@csak egy néző: Azt gondolná az ember, hogy a fejlett nyugaton a maszop független demokráciáját pártolják.

fura