Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minor Luca (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztria egyike a legfontosabb migrációs célpontoknak, rengeteg magyar dolgozik a szomszédban, akár ingázóként, akár időszaki jelleggel, vagy állandóan, Egyikük, Péter, egy családi vállalkozás alkalmazottjaként írta meg tapasztalatait. „Talán a legfontosabb kérdésre egy…..
Minor Luca (törölt) 2014.10.27 23:28:37
@diggerdriver: nem szeretem varródani verseit, sem a varródani jelenséget, de egy kisgyerek pontosan így viselkedik ahogyan megénekelte ebben a versben.

régóta olvasgatlak benneteket. te avatarodként naponta az arcunkba toltad a (sokszor elképesztően ízléstelen) pucér fenekeket, melleket, az mennyiben más.
Több mint 3 év és 1100 poszt, valamint jó pár áttöprengett óra után eljött az idő, hogy megosszam veletek egy nagy álmom, ami remélhetőleg a Ti segítségetekkel is hamarosan valósággá válik: a Határátkelő újabb lépést tesz a nagykorúság felé és saját oldallal lép a…..
Minor Luca (törölt) 2014.10.21 19:56:05
@qkuc: olyannyira van maestro, hogy a blog egyik reklámfelületén éppen annak a kártyagyártó cégnek a reklámja fut :D
A Barátok közt című szappanopera az utóbbi hetekben igen kényes témát feszeget: vajon működhet-e egy olyan párkapcsolat, ahol a nő az idősebb? A történetben az ügyvédnő Nóra és a korábbi selyemfiú, Ádám egymásra talál. Kapcsolatuk „természetesen” viszonylag hamar…..
Ugye, megmondtam, hogy ez lesz? Nem megmondtam? Megmondtam előre hét évvel ezelőtt, hogy én leszek a blues-rock színpad előtt egyedül táncoló negyvenéves nő, és ma este az is leszek*. Fiatalabb koromban ennek az lett volna az oka, hogy nincs elég barátom, de most így 36 évesen…..