Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feketedisznóvágás

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nézze meg az ember, nem elég, hogy van már magyarosch pót-Dakarunk, amin Budapesttől Bamakóig buszoznak a békávés bajnokok, nem, nem. Csináljunk még egy pót-Dakart, ami még eggyel közelebb visz minket a valódi, européer ralihoz: hívjuk meg a szervezőket egy bakonyi…..
Mandiner blog Túlélni Kolozsvárt 2008.01.16 06:01:00
Fővárosi újdondászokként nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Nagykörúton kívül is van élet. Hisztisek vagyunk, ha a kávéházban nincs wi-fi, ha nem szervíroznak az erős fekete mellé egy pohár vizet, ha a kedvenc fehérborunkban a fajtajellegbe ágyazott birsalma jegyek nem…..
Gabrilo írása rengeteg további kérdést felvet, ezeket érdemes lehet önálló bejegyzésekben is kitárgyalni. Itt most először röviden a "jobboldali" és "baloldali" antiszemitizmusok kérdéséhez szólnék hozzá, de alapvetően egy másik kérdést (vagy ha úgy…..
Mandiner blog Egy per három 2008.01.09 09:00:00
 A 2010-es nagy hármasból az egyik pillér máris kidőlt: nem lesz kormányzati negyed (persze Budai Bernadett szerint nem le-, csak megállították a beruházást, de ismerjük ezt). Ahogy ismerjük, ez különösen Gyurcsány Ferencnek lehet fájó, hiszen (épített) nyom nélkül…..
Ez itt minden bizonnyal az ország legismertebb lakóháza. 1998. október 18-a óta magyarok milliói ülnek le este 8 után a tévé elé, hogy lássák ezt az épületet és lakóit. Igen, ez a Barátok közt ház. Az idén 10 éves fennállását ünneplő sorozatból eleddig a tisztelt…..
A hetet egy szavazással indítjuk, mert beküldőnk egy igazi, vérbő macsó, aki úgy játszik a nőkkel, mint Illés Béla a focilabdával. A 2008-as évet azzal kezdte, hogy összegyűjtötte a kedvenc sztorijait, amiben ő nőkkel szúrt ki. Most közreadjuk ezeket: ki, ki döntse el, melyik…..
A szervezők tájékoztatása szerint a Szalay Dakar Team és a Palik Racing Team a mai nap folyamán jelezte, hogy nem kívánnak élni a felajánlott lehetőséggel és a Dakar helyett nem indulank a Budapest-Bamako-ralin, viszont több szlovák csapat is szívesen átigazolnána a magyar futamra.…..
Két éven át húzódó, kis híján házasságba torkolló történetet kaptunk, ahol minden nagyon szépen és jól indult, de hát a gonosz, bűnökkel teli főváros még arra is képes, hogy szerelmeket tegyen tönkre, és mosolygós menyasszonyokból házisárkányt varázsoljon. Sziasztok,…..