Regisztráció Blogot indítok
Adatok
la.gis

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy egyetemi kollégám szerint Orbán Viktor a magyar politika legőszintébb szereplője: bár a beszédeit rendszeresen túlmagyarázzák és ezért aztán félre is értelmezik, valójában csak oda kellene jobban figyelni arra, amit mond. Ez a megközelítés persze biztosan vitatható, nem…..
la.gis 2014.08.07 22:01:10
Kép: Index.hu Szomorú, hogy Budapestnek – a pesti oldalnak meg főképp – az egyik koronaékszerei, a Kodály Körönd palotái siralmas állapotban vannak. (A tűzről mi is beszámoltunk) Az alábbi olvasói levelet kaptuk: Tisztelt Szerkesztőség! A néhány nappal ezelőtti…..
la.gis 2014.07.21 18:15:42
@Sherlock20: 20 év demszkista ballib ámokfutás után mit akarsz?
la.gis 2014.08.06 20:40:02
@humorpalanta: Gondolkodni 94-ben, 98-ban, 2002-ben, 2006-ban kellett volna ... apafej.
Nem elég, hogy az Együttet egykor ernyőszervezetként indították, hogy majd minden antiorbánista erő felsorakozzon Bajnai Gordon mögé; nem elég hogy ennek bukása, a szép elmélet valósággal történő találkozása után kényszerből párttá kezdték szervezni az Együttet; nem…..
la.gis 2014.07.02 18:30:20
Elég nagy indulatokat váltott ki a szombaton megjelent NÉBIH közlemény, amiben egy egri kistermelő készítményével kapcsolatos riasztást adtak ki. Eszerint a 'gourmand company' márkajelzéssel forgalomba kerülő termékek fogyasztása halálos is lehet. Én is megosztottam a Világevő…..
Bár az eddigi eredményekben van némi látszólagos vagy valós ellentmondás (a Mandiner által ismert budapesti részeredmények alapján az MSZP még a dobogóra sem fér fel, a – más forrásból származó – országos számok pedig azt mutatják, hogy a harmadik hely azért megvan), az…..
Furcsa módon rajzolták az önkormányzati körzetek határait. A véletlennek vagy valami másnak köszönhetően a kormánypártok ősszel egy kicsit több körzetet tudnának így megnyerni… A Fidesz választási törvénykezésének újabb állomásához érkeztünk el idén tavasszal. Az…..
Jó időre be fogom fejezni az ellenzék-bashinget, vannak annál fontosabb dolgok is az életben és a közéletben. De amit az elmúlt néhány napban és órában az ellenzék politikusai és véleményvezérei csináltak, az azért súlyos. Kálmán Olga Schiffer Andráson kívánta levezetni…..
la.gis 2014.04.09 19:01:18
@Fedor: válaszokat? ezek kérdéseket se tudnak feltenni, te fedor ...
„A pitiánerség új világcsúcsa.” – ezzel a kommentárral ajánlotta ki szombaton a 444 a Facebookra a hírt, miszerint építkezés miatt elkordonozták a Madách téren az Együtt-PM vasárnapi eredményvárójának helyszínét. Az Együtt-PM is hasonlóan értékelte a…..
Buda legnagyobb szabadtéri kocsmája nyílik a lakóházaktól pár méterre. A polgármester pedig nemhogy tiltakozna, de még támogatja is a terveket. Zöld Pardon 2 Újbudán. Érdekes döntést hozott nemrég a Fővárosi Közgyűlés. Egy tavalyi közbeszerzés eredményeképpen…..