Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whocares

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg kell mondjam őszintén, hogy még életemben nem hívtam vezetékes vonalat Skype-on (mobilon is nagyon ritkán), de a hírek szerint a Skype nemrégiben kiterjesztette Európára is korlátlan vezetékeshívás-szolgáltatását. A "korlátlan" a Skype esetében persze nem…..
Sose mesélj viccet ismeretlen parókás emberek között!!! Egyáltalán, semmit se, ne beszélj hozzájuk, és ne mutogass rájuk! Tanácsolhatnánk mást is, de mára elég lesz ennyi életbölcsesség. ..
Index írja, hogy a VPOP fél egy körül megszállta a Mistral Váci úti üzletét, de egyelőre semmi konkrét infót nem mondtak, miért. Azóta persze kiderült, hogy rutin próbavásárlás zajlott röpke 4 órán keresztül és minden oké. védjegy nélküli dvdket árultak pofátlanul…..
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
A Homár könnyen röhög az online boltokon, amikor az ország vezető bankja rengeteg, általában ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársának sincs fogalma mit miért csinál, illetve ha nem csinál, kihez miért hova kellene fordulni. István bankkártyáit elkavarta az OTP, de nem is ez a…..
Könnyű kis logikai játékkal, a Ring Pass Nottal búcsúztatjuk a hetet. A játékban egy gyűrűt kell kitölteni dominószerű alkotóelemekkel úgy, hogy az egymás mellé kerülő elemek színben vagy mintázatban passzoljanak. A későbbiekben több megkötés nehezíti a feladatot és…..
whocares 2008.02.18 16:35:09
Subba A hét videója: Kék halál 2008.02.08 13:45:00
A magyarországi kereskedelmi televíziók színvonalát elnézve egy szép elfeledett hagyomány felélesztését szeretnénk javasolni az alacsonyan tisztelt programigazgatóknak. A végső hasznosságot és az össznépi érdekeket is tekintbe véve ez a műsorszám vitán kívül hasznosabb…..
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..
... perszehogy az újpesti babptistáknál volt: De tényleg, végignyálaztuk a youtube-ot és sehol semmi említésre méltó hazai csemege szilveszter/újév témában. Linkeljetek Béláim az úrban, különben becsukhatjuk a boltot...
whocares 2008.01.05 08:49:42
No nem bírom ki hogy hozzá ne szóljak. Mit is tanít a kereszténység? Higgy egy zsidó zombiban, aki saját magának az apja, és örök életet ad neked ha (szimbolikusan) eszed a testét és iszod a vérét, és telepatikusan elmondod neki hogy elfogadod mesterednek. Így eltávolítja a lelked gonosz részét, ami azért van benned, mert x ezer éve egy nő egy beszélő kígyó (!!!) meggyőzésére evett egy fáról valami gyümölcsöt.
Ez tökéletesen logikus, nem? Heheh.
Mert ez van a bibliában. Ja, hogy azt pont a legnagyobb történelemhamisítások korában rakták össze? Ja, hogy a római császár mondta meg mi kerülhet bele és mi nem? Ja, hogy masszívan üldözték azokat, akik szerint Jézus csak ember volt?
Aki egy kicsit jobban belegondol józan ésszel, látja az alapvető ellentmondásokat.
A keresztényekben azt bírom amúgy hogy mindenre van sablon válaszuk. Ha imádkoznak vmiért és bekövetkezik akkor hu de jó meg így megadta isten meg úgy megadta. Ha meg nem akkor még nincs itt az ideje/isten nem akarja, és hasonlók.
Találjunk ki szépen egy univerzális istent, és szerezzük meg magunknak a gyenge embereket. Ha egyedül vagy? Isten mindig veled van szöveg. Ha gyenge vagy? Isten hatalmas szöveg. Ha nem akarsz hinni? Pokolra jutsz szöveg. Ha hezitálsz? A végén úgyis mindenki hinni fog szöveg. És a végén már nem is gondolkodsz, hanem mindent ennek az istennek tulajdonítasz, ha bejön valami, ha nem. Röviden ennyi.