Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Káplár Nikoletta

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben úgy döntünk, hogy egyedi bútort vagy belsőépítészeti dekorelemet készíttetünk otthonunkba (falburkolat, térelválasztó, mennyezeti panel), úgy igen széles választékkal találjuk szembe magunkat az anyagokat és felületi megjelenéseket tekintve...
Négyzetméter Parafát a falra! 2019.05.30 15:04:36
A lengyel Corkbee márka megalkotói  zseniális dologgal rukkoltak elő. Manapság egyre nagyobb teret hódítanak a 3D-s falpanelek, melyek többsége leginkább habosított műanyagból, vagyis polisztirolból készül.A cég szemlélete nagyban támogatja a környezet megóvását, így olyan 3D-s falpaneleket dobtak…..
Ennél a munkánál alapvetően egy bővítésre kértek fel. A mostani teraszt szeretnék beépíteni étkezőnek, így a nappali-konyha rész is gyökeresen átrendeződik. Egyedül a meglévő, kissé világos színű padlóburkolat marad a helyén a jelenlegi anyagok közül. Színek tekintetében a smaragddal és az óarannyal…..
Az élet úgy hozta, hogy ismét közelebbi kapcsolatba kerülhettem egy panel lakással. Jelenleg a tervezési szakasznál tartunk. A nappalira készült látványterveket szeretném megmutatni. Megjelöltem néhány beszerzési forrást is, hogyha az adott darab esetleg megtetszene...
Mutatok egy panel konyhát. 2,4x2,6 m, vagyis egy kicsit nagyobb mint 6 m2. Minden benne van, ami kell és még tágas is...
Jól bevált stratégia biztos alapokból kiindulva építkezni. Sokan a lakberendezésben is ezt a vonalat követik. Már jól bevált, gyakran használt alapokból indulnak ki és azt színesítik saját elképzelésük szerint. Értsd ezt úgy, hogy nem az eklektikus, színes, bohém vonalat képviselve merészen…..
A legelső konyha, amit szeretnék Nektek megmutatni a 2016-os milánió kiállításról a lengyel RUST cég konyhája.A konyhabútor egyik lelke fogott meg benne, a fogantyú. Itt máris három nagy tábor érhető nyomon a TIP-ON hívők (megnyomod kinyílik-megnyomod becsukódik), a hagyományos fogantyú pártiak és a…..
Nem, ez a lakás nem Franciaországban található. Kicsit messzebb kell utazni, egészen Kijevig.Az óriási, majd 200 m2-es lakás hangulatát markánsan a klasszikus és provanszi stílus határozza meg.Visszafogott természetes színeket alkalmaztak, rengeteg karakteres mintázatú fával,…..
Van itt egy 36 m2-es galériás garzonlakás, ami ráadásul tetőtéri, mégis gyönyörűen elkülönülnek a funkciók és az életterek.A lakásnak van egy olyan hangulata, mintha egy felhőben lennénk. Az alapszín itt természetesen a fehér, néhány gerenda van csupán sötétbarnára…..
Lágy, klasszikus hullám vonul végig a lakáson, azonban minden helyiségben máshogy, különféle hangulatban jelenik meg. Finom, apró részletekben fedezhető fel, ám mégis ott van a légkörben. A nappalinál a lágy ívű, ernyős lámpa, a rogyasztva megkötött függöny, a kandalló két oldalán lévő szigorú…..
Egyszerű, letisztult, minimalista lakás, ami a kaktusz motívumát viszi végig a helyiségekben. A tér nagyon jól szervezett: van egy konyha, étkező, nappali a már megszokott módon egy térben, egy tágas előszoba, ami egyik oldaláról a fürdő, másikról a hálószoba nyílik.A…..
A szürkés alaphangulatú kislakást meleg színű, világos fával és a tavasz egyik kedvenc színével a citromsárgával dobták fel. A klasszikus alaphangulatot modern és néhol ipari bútorokkal színesítették, ezzel egy eklektikus, színes belsőt…..
A tulajdonoshölgy sokat utazik világszerte és a világ különböző pontjain látott stílusokat szerette volna viszont látni ebben az 55 m2-es, 1 szobás lakásban. Így adódott hát az Amerikában népszerű ipari stílusból hozott téglafal, az északi országokból hozott fehér szín és…..
Aki még csak most ébredezik téli álmából, annak kötelező megnézni ezt a tavaszi hangulatú, csodás, Kantábria területén található hétvégi házat. Ugyan Spanyolország északi részén járunk, mégis nagyrészt inkább provanszi ihletésű a ház, nem pedig a megszokott színekkel…..
 A lakás igazán karakteres, férfias stílusjegyeket hordoz. A szürkére és a barnára építkezik színben, anyagban pedig igen sokféle, található itt: fa, tégla, fém, üveg, bőr. A terek ötletekkel teliek, a maguk nemében változatosak. Az ipari stílus kedvelői minden esetre meríthetnek némi inspirációt a…..
Ez a kislakás a maga egyszerűsége által válik elegánssá, na meg a csodás hálószobájával. Ékes példája annak, hogy nincs szükség sok cifraságra a lakásba, hogy egyedi és hangulatos legyen.Ahhoz, hogy ez a térszerkezet létrejöhessen újragondolták a már meglévő falakat,…..
Lengyelországban járunk egy mindössze 29 m2-es lakásban, melyben egy fiatal pár él. Jogosan várnánk el a képeken egy kis zsúfoltságot, ám a teret olyan remekül sikerült kihasználni, hogy semmi sem látszik, aminek nem kéne és mindennek megvan a maga helye.…..
A zseniális ötlet a spanyol Lola Glamour bútorgyártól származik. A gyerekek számára készült bútorcsaládot az ikonikus lego építőjáték ihlette. A bútor egyszerű és logikusan felépített, a karakteres lego mintázat minden esetben egy szekrény vagy fiók fogantyúja. Az ágy, a…..
Ez a ház egy romantikus kis ékszerdoboznak lett berendezve. Aki kedveli a vidéki és a romantikus stílust biztos talál magának a képek közt olyat, ami ötletet adhat saját lakása csínosítására.A falakat tört fehérre, kicsit szürkésre festették, a kanapé szintén fehér és a…..
A most bemutatott emeletes lakás Sao Pauloban található, a két szint eredetileg 34 m2 volt amihez kapcsolódott egy terasz. Mérete ellenére a terek mindenhol igen tágasak, amit a színekkel és a világítással értek el. A falak mindenütt világos bézs színűek, a nagyobb tömegű…..
Az East Village-i kislakás tulajdonosa megelégelte, hogy otthonában állandó a rendetlenség és tárgyainak nincs megfelelő hely a lakásban, ahol ne lennének útban. Így hát felkeresett egy helyi építészirodát, akik a rendetlen kis garzonlakásából rendezett, jól szervezett,…..
Vannak, akik éjjel-nappal nyüzsgő, pörgő életet szeretnek élni. Ez a lakás nekik való. Színeivel, formáival, kialakításával és különböző látványelemeivel egy igazán élettel teli enteriőr. Szemünk rögtön a nappali falán elhelyezett különleges világításra téved, mely…..
Mindannyiunk otthonában lapul valahol legalább egy olyan bútordarab, ami már igencsak leharcolt és kicsit ósdi is, ám valamilyen furcsa és megmagyarázhatatlan módon mégis kötődünk hozzá és nem szívesen válnánk meg tőle.Mutatok pár bútordarabot, amit a tulajdonosok nem hagytak…..
Jon Oron zenei producer koppenhágai lakásában járunk. Az épületben régen szakiskola működött, azonban Jon a barátaival átalakította az épület belsejét 16 lakássá, köztük 2 zenei stúdióval. Jon lakása a 2. emeleten található. A lakás fő színei a fekete és a fehér,…..
A kisgyermekes család egy olyan ingatlant választott otthonának, amely annak idején templomként fogadta a látogatókat. Ám eredeti funkciójára mára már csak a csodás íves ablakok és a grandiózus terek emlékeztetnek az épület belsejében. Sajnos az nem derült ki, hogy mi lett a…..