Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dódi

2 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
" Kedves cukiság ! Rövid videómat szeretném veletek és az olvasókkal megosztani. Cicu, már 13 éves elmúlt (tudom, jól tartja magát :) ) és a mai napig sok cukiságot művel. Kedvencem mikor töltök magamnak egy pohár vizet, leteszem a közelembe és megjelenik…..
Szolgálati közlemény: egyre többször panaszkodtatok, hogy a régi ingatlansalátákban már hiába kattintotok a linkekre, a kecók már elkeltek. Ezentúl tehát lementett képekkel jelenik meg a sorozat. Bármilyen szomorú története van, az ingatlanos rendet rakhatott volna benne,…..
A vörös ajkak igencsak divatba jöttek az őszi kifutókon, és most, hogy jönnek az ünnepek, az amúgy kevésbé merészek is kísérletezhetnek vele. Állítólag a vörös egy olyan szín, amit bárki viselhet, bőrszíntől és tónustól függetlenül, bármilyen hihetetlenül hangzik is…..
Régóta izgatott a kérdés, hogy vajon mi a férfiak véleménye a sminkelésről, és főleg az, hogy mit utálnak ezen a téren. Meg is kerestünk egy sor ismerőst, akik közül 26-an segítettek nekünk a véleményükkel. A minta persze nem reprezentatív, hiszen az ismerőseink közé…..
Az igazság az, hogy várom már az őszt -meg a fizetést is. Tudjátok, van abban valami jó, hogy az ember igazolt okot talál a vásárlásra. De amíg nem fázik a lábam a szandálban, addig marad csak a nézegetés. (Utálok úgy vásárolni, hogy megy a cucc a gardróbba, várva az igazi…..
Reggel felhívott egy magyar rádióriporter. Szeptember 11-i történetet kért, történetet, amely megszólítja az otthoniakat is, hogy átérezhessék Amerika gyászát. Nem mondtam neki, hogy úgy érzem magam, mint egy hivatlan idegen egy híres ember újratemetésén - és hogy a másik…..
Dódi 2011.09.11 13:39:05
@soproni1: még utóbb köztársasági elnök lesz a tagból :-)
Üdv Tibi! Csodálom, hogy eddig még senki nem írt az ország talán legnagyobb modoros közösségéről, a Híradóbuzikról. Ha elnyerte tetszésed, tedd ki a blogra. Közhelyekről pedig soha ne feledkezzünk meg: jó a blog, régóta olvasom, itt a tavasz... Üdv: Fearzone Ebben az…..
Szívatós Így szívat a Facebook 2010.08.30 12:22:00
 Érdekes levelet kapott a Pénzcentrum egyik olvasójától, akit konkrétan szívat a Facebook. A közösségi oldal napok óta nem engedi be, nem küldi az új jelszót, sem az SMS-es megerősítő kódot. A postafiókban pedig hevernek a fontosabbnál fontosabb levelek...  …..
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
Megvolt a két elődöntő, kedves olvasóink szavaztak ezerrel, és kialakították a döntő mezőnyét, amibe öt jónőt juttattam be, tessék szépen közülük kiválasztani az űbercsajt, a kőkeménységet és jónőséget megfelelő arányban megtestesítő szuperamazont. Szavazni vasárnap…..
Dódi 2010.07.21 16:23:33
Ügynökök szűrik össze a levet egy szupertitkos küldetésen, míg az isten háta mögötti szigeten ketrecekben folyik a küzdelem. A TVSquad listája az autómosós lányokkal való kavarás mellett pikáns leszbi jeleneteket tartalmaz, ember legyen a talpán aki átnyálazza magát ezeken,…..
Dódi 2010.07.17 10:33:05
@Is: pontosan, fel a listára Briant és Justint is!!! :D <3
Tegnap megvolt az első forduló (szavazni még ott is lehet a vb-döntő utolsó percéig), itt meg jön menten a második, mert nem akarom, hogy a népharag elemésszen. Olyan sok jó tipp jött az újabb tíz főből álló amazonadagra, hogy ihaj, ki is maradt még így is három-négy hölgy,…..
90 ATB - Don't Stop 2010.06.26 12:09:00
Év: 1999 Nemzetiség: német Durván egy éve volt szó André Tanneberger komponálói képességéről, így erre bővebben már nem térnék ki. Az is nyilvánvaló, hogy ez a fajta trance már késő ’90-es évek, így könnyen bele lehet hallani a dekadencia első foszlányait. A zenei…..
oMm szemével Sírjatok! 2010.06.04 20:51:32
Dódi 2010.06.05 11:45:05
 Sok furcsaságot lehet tapasztalni Japánban, ami mellesleg az egyik kedvenc országom (erről majd egy másik alkalommal bővebben), de talán az egyik legfurcsább dolog nyugatiak (értsd: Japántól nyugatra, azaz végre mi kelet-európaiak is nyugatiak vagyunk valahol) számára a…..
Valószínűleg egyikünk sem gondolta volna, hogy erre a pillanatra sor kerül. Most azonban a szerkesztőség férfitagjai ünnepélyesen rehabilitálják az általuk a ’90-es években bevallottan és nyíltan utált fiúbandákat. Szigorúan szubjektív módon a legtöbbet fikázott hátsó…..
90 Fragma – Toca’s Miracle 2010.03.22 19:53:00
Év: 1998/1999/2000 Nemzetiség: német Variációk egy témára, avagy: ’Toca Me’, ’Toca’s Miracle’, ’Everytime You Need Me’, és még ki tudja, hányféle címmel és feldolgozásban látott napvilágot a német testvérpár egyetlen valamirevaló…..
90 Amber-This Is Your Night 2010.03.25 21:14:00
Év: 1996 Nemzetiség: német Kétféle ember van. Az egyiknek a What Is Love a Diszkópatkányok, a másiknak a This Is Your Night. Haddaway már volt, Amber még nem, így a szombat esti buli felé közeledve hallgassátok ezt a számot, mert ha modoros lennék azt írnám, a szombat a te…..
1863 decemberét írjuk. Míg a világ nagyobbik, ámbátor ostobábbik része kisded játékaival foglalatoskodik (például fél évvel Gettysburg és néhány héttel Chattanooga után Grant előtt nyitva áll az út délre, Magyarországon pedig azon megy a vita, hogy meg kell-e alkudni a…..
Hoztam néhány képet Madonna di Campiglio-ról (Trentino), a Ferrari hagyományos újévi sítúrájáról. ..