Regisztráció Blogot indítok
Adatok
etyek

21 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fotógyűjtemény.hu-n már fenn vannak Balázs képei a bálról. Nekünk az alábbi az egyik kedvencünk. És nektek? ..
1:12-nél nagyon tessék figyelni, mert nincsen név - twittelte Brióskapitány a napokban. Mi eláruljuk: Zsoca a Zóna Taxi kötelékében harcol Ferihegyért a TV2-n. Kapcsolódó kérdésünk: mit reklámozhatott Zsoca, amit a TV2-nek muszáj volt kifütyülnie? Tippeket a kommentek közé…..
Múlt szombaton négyen (B. Andris, B. Domi, Czöndi, Lali) segítettünk Ákosnak és családjának költözködni. Képünkön rettenthetetlen Czöndör Pál, aki épp próbálja magára csukni a cuccoktól alig záródó liftajtót. ..
Cseni Amszterdamban népszerűsítette a Szövit...
Ha voltál töltsd ki a kérdőívet, hogy segítsed a szervezők munkáját. Köszi...
Már csak pár nap van az idei nyári táborig, és mint mindig, ilyenkor fokozódik az izgalom. Egy-két fontos felmerülő problémát igyekszünk még felmerülés előtt orvosolni, illetve osztunk pár jótanácsot is. 1. Akik később jönnek le, és félnek nagyon, hogy egyedül nem találják…..
Kedves Leendő Táborlakók! Tervbe vettük egy "Tábori daloskönyv" névre hallgató füzetecske elkészítését. Ehhez kéne a segítségetek. Keressük azokat a dalokat, amelyeket szívesen hallgatnátok, dalolnátok az esti program alkalmával. Egy szó, mint száz: a…..
...vagy meg sem kapták, vagy olvasás nélkül kidobták a pótolhatatlan jelentőségű tábori levelet. Kedves Táborlakó-társ!     Örömmel vettük jelentkezésed a Szent Gellért Diákszövetség hatodik nyári táborába. Az alábbiakban a legfontosabb tudnivalók…..
A nagy esőzések és átszakadó gátak idején különösen nagy szükség van olyan példaképekre, akik megállják a helyüket a gáton. Mindannyiunk Ákija ilyen ember. Elveszett, de megkerült videónkon épp a királyréti tábor (2005) legmonumentálisabb alkotását, a patak…..
A LEGO idén több filmes témával jelentkezik egyszerre. A két újonc a Prince of Persa és a Toy Story, valamint a 11 éve folyamatosan megjelenő Star Wars sorozat mellett háromévnyi kihagyás után visszatér a Harry Potter sorozat, hat készlettel. A sorozat még 2001-ben indult,…..
A Buják környéki kalandozást követően az Ipoly partjánál feszegettük a határokat. Szélesvásznű videó, debütáló táborhelynézőkkel. ..
etyek 2010.03.31 00:44:31
A One Button Bob a legszemetebb egyklikkes flashjáték, amivel valaha játszottam. Főhőse, egy önjelölt Indiana Jones úgy döntött, megkeresi az ősi kincset, amihez különféle akadályokon át vezet az út. Ezek pedig folyamatosan nehezednek, és eléggé szemétparasztok -…..
etyek 2010.02.09 16:41:07
etyek 2010.02.10 02:00:37
Szekeres Imre friss kampányvideóval jelentkezett. A honvédelmi miniszter a jászsági felújításoknak állít emléket: buszmegálló, játszótér, iskola, rámpa, rendelő (egészségház), illetve bicikliút látszik a hó alatt a kisfilmben. Illetve Szekeres, aki felvesz egy táskát. Szili…..
2010 sem múlik szövitábor nélkül: Július 12-től (hétfő) 18-ig (vasárnap) fogunk sátrazni, valószínűleg a Cserhát lankáin. Pontos helyszín, táborhely-mustra hamarosan, addig is be lehet írni az időpontot a naptárba!..
A főzöcskézős játékokkal mindig az volt a bajom, hogy rettentően le vannak butítva, és/vagy szörnyen unalmasak. A What's for dinner végre egy olyan alternatíva a számítógépes kotyvasztásra, ami amellett, hogy addiktív és szórakoztató, még újat is mondhat kezdő szakácsoknak.…..
etyek 2010.01.21 12:48:47
Emlékeztek még a Damn Birdsre? 2007 egyik legjobb játéka volt, elsőrangú disztroj, amiben egy szobor állt bosszút az őt letojó madarakon. Most itt a folytatás, ami az alapokat tekintve nem sokat változott, csak pár új fegyver, madár és hátterek kerültek be a programba. Ezt elnézve…..
Don Gerardino Ki van a képen?! 2009.12.27 18:22:00
A multkori feladvány helyes megfejtése:Kálmán Antal atyaDe Íme itt a következő rejtvény:Vajon Ki van a képen?A Játék állása:6 pont:gutyka,Ági-ca 5 pont:Krisu 4 pont:pockompocka,Stefi 3 pont:F.Dia,B.dóri 2 pont: L., ancs, Dóri, Kalács 1 pont: annamari,…..
November 27-én Gellért-bál: mivel a bál és a tornaterem (sport, távolugrás, cicahát-kutyahát) eléggé egybefonódott gellértes berkekben, két sportvideóval kezdjük meg a hangolódást a rendezvényre. Fiú kosárlabdacsapat @ Ferences Kupa 2009 Focicsapat 2006-2010 @ Czakó utca ..
November 14-én, lesz gimnáziumunk szalagavató bálja 18 órától a Móricz Zsigmond Gimnázium aulájában. Don Gerardino ez alkalomból leghűségesebb kommentelőit ajándék belépővel lepi meg. Íme a nyertesek:pockompockaborcsusz-=z=-Ági-caF.diaB.DórigutykaGáspáRancsi&domiA…..
Piri és Gabi az IGEN TV száguldó riportereinek jelmezében a pécsi taizéi találkozóról tudósít, mély átéléssel. Figyelem! A filmben további gellértes szereplők is felbukkannak! ..
Ímeg néhány videó linkje:Taizé meeting Pécs 2009Taizé meeting in Pécs 2009Taizé meeting Pécs 2009Taizé meeting 2009 PécsTaizé 2009 Pécs HUNNéhány héten belül mi is összeállítunk egy hosszabb videóanyagot a találkozóról, amit megtekinthettek majd itt a blogon...
Iskolánk idei zarándoklatáról megjelent egy cikk az Új Ember utolsó lapján - Bókay Dóri tollából. Vedd és olvasd! ..
Ugye már beírtátok a naptáratokba, hogy november 27-én képviselitek magatokat a Gellért-bál névre hallgató rendezvényen!!! Tavalyihoz hasonlóan zene, tánc, játék, büfé, csokornyakkendő... Valamint nem csak bor-, hanem leánymustra is. :)Ott a helyünk!..
Ancsi és Doma Göröghon legszebb és leghíresebb helyein reklámozta a Szövit.         Jártak az Akropolisznál,         Athén városa…..