Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stimpak

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éve is van már, hogy az HBO sietve elkaszálta a Befutó című sorozatot, mert a forgatás alatt három ló is elpusztult, de még mindig vannak, akik nem tudnak leszakadni a témáról. Többek között mi sem, mert nagyon sajnáltuk a sorozatot, amiben Nick Nolte és Dustin Hoffman is…..
Jól jöhet Bálint Antóniának, hogy magánéleti válsága miatt újra a lapok címoldalára került. A Bors infói szerint az egykori műsorvezető ugyanis szerepet kapott az RTL2-n januárban induló Szombat esti lázban. Antónia hivatalos rajongói Facebook-oldalán azt írta vasárnap, hogy „jaj, nagyon jó hírt…..
Többé nem tudod leenni az e havi Filmvilágodat. Idén júliustól a dimag.hu kínálatából ezt a magazint is el lehet érni, így mobiltelefonon, tableten és pc-n egyaránt olvashatjuk a kedvenc filmes magazinunkat. Asztali gépen és Androidon teszteltük az élményt. Ahogyan arról…..
Aki eddig lemezek garmadájára égette ki különböző szeretett Linux-disztribúcióit, az most kicsit fellélegezhet: a NetbootCD elnevezésű project segítségével 7 különböző disztrót telepíthetünk és frissíthetünk. Hátránya, hogy netinstallról van szó, tehát aktív…..
Stimpak 2011.10.12 09:35:44
@Laresz: :) Én is pont így vagyok, csak én a W7-et nem indítottam már vagy egy hónapja. Annyit nem játszom már mint régen, PS-helyett gimp, másra meg nem jó. Szerintem.

Amúgy, szerintem ezt az iso-t is, mint minden iso-t, ki lehet írni pendrivera bootolhatóan. (unetbootin vagy akár simán dd)
Vártunk a mai bejelentésre, de nem gondoltuk volna, hogy az Amazon arra készül, hogy letartolja a piacot. Pedig a jelek szerint ez a szándéka. Három új ekönyv-olvasót jelentettek be és egy tabletet és mindháromra azt mondanám, instant get.Kezdjük az elején, vagyis abban a sorrendben,…..
Sajnos az eredeti képek kicsit eltűntek, úgyhogy most kibővített verzióval kárpótolok mindenkit.    + YouTube videó helyett videó a fotózásról:   Inked Magazine - Arabella Drummond from Thomas Hole on Vimeo...
Nekem nem. Erre a következtetésre jutottam, miután elkértem az iStyle-tól a létező legerősebb MacBook Prót, a 2,2 gigahertzes, négymagos Core i7-es processzorral, 4 gigabájt memóriával és AMD Radeon HD 6750M-mel szerelt szörnyet.Elvégeztem persze a szokásos teszteket is, és hát az…..
Stimpak 2011.04.06 09:17:38
A maces szoftverek fordítása egy neuralgikus pont az érintetteknél: a kilencvenes évek első felében elterjedt nyelvezet ugyanis tájidegen a legtöbb új felhasználónak, akik már a Windows 95 magyarított verzióján szocializálódtak. Egy apró, de erőteljes ortodox csoport komoly…..
Stimpak 2010.11.18 16:58:06
@mcs: Már ne is haragudj, de ez meg már rendesen nyálazás. "..igényes a program kommunikációjára"? Az ilyen figurák tervezik meg fengsui szerint a deszktopot, meg járnak terápiára a szobanövényeikkel, hogy a macskapszihiáterükről ne is beszéljünk. Ezek programok. Ráböksz hogy "megnyitás" vagy "open" vagy valami, és előjön egy másik ablak, ahol megmutatod neki honnan olvasson mit. Pl. Mit kell itt nyelvészkedni? Fordítsák le hogy megértsük és kész.

Az meg hogy szembe kell menni a multik álláspontjával, egy kreatív személyiségnél inkább elvárás lenne, mint hiba, nem? :) van, ahol nem a droidság a fő szempont, ha jól tudom.

Igaz, én ezekhez az életérzés-dolgokhoz nem értek, programozó vagyok, alig egy éve kényszerültem mekre, szóval rendben, biztosan igazatok van. (beszerzek egy kineziológust az asztrológusomnak, hátha pontosabbak lesznek a google találataim)

:) Peace.
Mérsékelten őrültnek tűnő férfi vásárolgat dúdolva, miközben egy másik követi. Rövidesen kiderül, hogy egy egész csapatnyi FBI ügynök jár a nyomában, amit ő különösebb ellenállás nélkül tudomásul vesz. A rendőrautóban aztán a kormánynál üldögélő zsarunak kezd…..
Subba Subba szív iWiW: Apa és fia 2010.02.26 09:08:00
Azt se tudjuk hova nyúljunk hirtelen, micsoda válogatás! Apa és fiaLaci és énPerpatvar a kommentekbenJó ez a piros póló. Nahát, 5:14-nél is egy pont ugyanolyan tök jó piros póló!!Aranyos! Volt.LakásunkSzületési név: اغاني أيهاب توفيق طرب اغانى…..
Április 1-ején lessz a születésnapom, már nagyon készülünk rá meg szerintem vmi meglepi buli is szerveződik de nem akarom elrontani hiszen az enyém. Ebből az alkalomból rendeznek megint egy országgyűlési népszavazást amire már előre eldöntöttem hogy minden képpen elfogok menni…..
Szokás szerint adja az ívet a válogatás.Aki szerint jó nő Szabó Patrícia jelöljön!Játék a borotvával (munkaidőben)Pasigyűlölő Nők KlubjaNaon táncolunkKizárólagos tengerentúli megjelenés (Mellesleg létezik még 2010-ben annyira ostoba entitás, aki ezt beveszi?)A Police…..
BtheBest Az Operabál 2010.02.15 11:00:00
Nem tudom voltatok e idén vagy szoktatok e járni, ha igen az jó mert akkor kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, ha meg nem akkor itt a lehetőség h megtuggyátok h milyen egy ilyen nivós esemény belülről. Elöljáróba leszögezném sajnos voltak elég sok oda nemillő elemek is, ami…..
Nem mennék bele a részletekbe hogy miért érdekelnek a színek, a lényeg hogy a ciki 90es években jártunk anyámmal Patandzsáli jógára mert ő még babamama jógára oda járt és mivel a fizikoterapeutám kisebb koromba azt mondta hogy amíg növök kell valamit mozogni ami a gerincemet…..
BtheBest Borkultúra 2010.01.13 11:30:00
Úgy érzem nagyon fontos beszélnünk a borokról, mert a kultúráltságnak a része, hogy az ember fogyasszon bort. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Például kólával, vízzel meg ilyenekkel tilos fogyasztani a borokat, mert úgy csak a proliknál szokás! Meg kell kérdezni…..
BtheBest Zenekultúra 2010.02.04 08:00:00
Itt már valaki kérte hogy írjak neki a zenéről de nem mintha magamtól nem írtam volna. Ugyanis a zene nagyon fontos, az ember személyiségének egy részét is meghatározza hogy mondjuk mit hallgat, mert akkor úgy fog kinézni, olyan stílusban. Az igénytelen zenét szerető emberek…..
BtheBest Egészséges dolgok 2010.02.01 08:30:00
Próbálnám eloszlatni a félreértéseket, hogy szerintem például csak a külsőségek a fontosak, pedig szerintem is igaz az a szólás, hogy az egészség a legfontosabb. Éppen ezért megpróbálnák rávilágítani, hogy mik fontosak ahhoz, hogy egészségünket megőrízzük.   …..
BtheBest Elit sportok 2010.01.31 08:39:00
Örülök, hogy ixdé írt a futballozásról, meg szóbahozta a golfot is, mert én is akartam már írni nektek az elegáns sportokról, amit úriemberek űznek. Sajnos a média befolyásoló hatása miatt ezek a sportok háttérbe szorulnak, és csak például az egyszerűebb embereknek való…..
BtheBest Futballozás 2010.01.30 09:54:00
Sziasztok!! ixdé vagyok, volt már blogom de sose tematikus, meg így egyedül csináltam wordpress.comon, de most úgy érzem van értelme és eric meg danny megengedték hogy 1-2 dolgot megosszak veletek, épülésetekre. Én nemnagyon nézek tömegsportokat, például a futballt, illetve…..
Stimpak 2010.01.30 22:49:59
@Kop: Már miért akarnák elolvasni az önéletrajzát? Megveszi a pozíciót a fater, és kész. Ezért nem erőltetik hogy legyen agya, mert minek?

:) Különben nekem is egyre gyanúsabb ez a bagázs, valószínűleg kamu. De ahogy fentebb írták: én is jól szórakozom...
Eddig nem személyeskedtem, de most kényszerűségből muszáj lesz, mert a kommentekben velem is sokan személyeskednek, volt aki megfenyegetett tettlegesen és olyanis volt aki például most levélben hencegett nekem, meg gúnyolódott. Ezt a levelet azért másolom be, hogy lássátok milyen…..
Stimpak 2010.01.29 11:59:49
@Kerecsenyfa: Szerintem ezt az irányt hagyd abba, vagy menj az azt megillető helyre (kuruc vagymi), itt nem erről van szó. "Idegenszíve" csak a sikeres szívátültetésen átesetteknek van, de sajnos nem sokáig, statisztikailag. :( Egyébként mindenkinek a sajátja van, ami születése óta a mellkasában dobog, akár pajeszt hord, akár népnemzeti körszakÁLLAT. Ennyi, ezt inkább megérteni kellene mint elhinni...
BtheBest Kaja delivery 2010.01.27 08:25:00
Erikkel elég sokat e-maileztünk a blogról, a stílusról és a színvonalas életvitelről, aminek az lett a vége, hogy meghívott társ-szerzőnek, amit ezúton is köszönök Neki. Nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni Vele vagy akár Danny-vel, márcsak azért sem mert van köztünk…..
Stimpak 2010.01.27 14:59:51
@Bankoscsávó: Melyik kifejezést, a "lapátolni"-t? Az egohuszárt nyilván nem..
Lapátolni az amikor kézi anyagmozgatást végzel, többnyire nem hobbiból, és nem kell hozzá se pályabérlet, se tréner...Hagyjuk, még kizökkensz az arcoskodásból...
BtheBest Utazási tanácsok 2010.01.07 17:37:40
Az ember csomót utazik egy évben, de a szeptember 11-es balhé óta egyre nehezebb konfortosan. Mert az ember nem viheti magával a krémjeit, zseléjét, tusfürdőjét, satöbbi. Jó erre azt mondják, hogy az ember vegye meg kint újra, és oké ez annyira nem is volna gáz, de pl. a zselé…..
Stimpak 2010.01.27 13:46:35
@Virgogirl: Lehet csak rendes akar lenni azzal, akinek a bőréhez ér a haja, pl...