Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexgiorgio

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus csapatával öt bajnoki címet, egy Olasz Kupát, négy Szuperkupát, valamint egy-egy Bajnokok Ligáját, Európai Szuperkupát és Világkupát gyűjtő Marcello Lippi, aki a nemzeti válogatottat 2006-ban világbajnoki címre vezette, hivatalosan is bejelentette, hogy befejezte edzői…..
alexgiorgio 2014.11.04 17:18:09
A Juventusra nehéz mérkőzés vár a hárompontos csapatok Bajnokok Ligája csoportjában, hiszen annak az Olimpiakosz Pireusznak az otthonából kellene elhoznia a három pontot, amely az első játéknapon 3:2-es győzelmet aratott a tavalyi döntős Atlético Madrid fölött.  A második…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a bajnoki címvédő Juventus szeretne új, 2018 júniusáig érvényes szerződést kínálni a csapat ihletett formában játszó argentin támadójának, Carlos Téveznek.  Az új szezonban Tévez mindeddig öt találkozón lépett pályára a zebracsíkos…..
alexgiorgio 2014.09.29 19:41:23
A Juventus 21 fős keretet hirdetett a Bajnokok Ligája csoportkörének első megmérettetésére, amely során az Öreg Hölgy a svéd bajnok Malmö FF együttesét fogadja majd a Juventus Stadiumban.  A zebramezes csapatból bizonyosan hiányozni fog a sérüléssel bajlódó Arturo Vidal,…..
A torinói székhelyű Tuttosport úgy értesült, hogy a Juventus az átigazolási időszak utolsó napján próbálkozhat az Atalanta csapatánál Germán Denis leigazolásával. Miután a Juventus a nyár során sikertelenül próbálkozott több csatár leigazolásával, a torinói klubvezetők…..
Az AS Roma csapata meglepő vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Catania vendégeként, s ezzel a fővárosiak tálcán adták át a bajnoki címet a Juventusnak, amely Antonio Conte vezetésével zsinórban harmadik Scudettóját gyűjthette be, ezúttal anélkül, hogy a játéknapon…..
alexgiorgio 2014.05.05 22:04:41
alexgiorgio 2014.05.05 22:32:36
A Juventus kihirdette keretét a Parma elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen a zebramezesek továbbra is nélkülözni kényszerülnek Angelo Ogbonna, Andrea Barzagli, valamint Federico Peluso játékát, azonban Claudio Marchisio ismét bevetésre kész. A keretbe meghívót kapott a klub…..
A Juventus következő európai ellenfele a szebb napokat is megélt Olympique Lyon csapata lesz, azonban a torinói klubot a sorsoláson képviselő Pavel Nedvěd óvatosságra intett mindenkit, aki könnyed továbbjutást vár a zebramezes alakulattól. "Hosszú még az út a döntőig." -…..
alexgiorgio 2014.03.22 19:44:35