Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szokebaba

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen kerestetek fürdőruha-felújítós, -csinosítós ötleteket, ma ezekből csemegézünk! Sokféle lehetőség adódik, ha a tavalyi fürdőrucit szeretnénk egy kicsit feltuningolni, megbolondítani. Ha találunk színben hozzáillő anyagmaradékot (vagy egy még régebbi fürdőruhát), szint adja magát, hogy…..
A Billboard magazin márciusi száma dupla címlappal jelent meg, amelyek egyikén Pharell Williams, míg a másikon Shakira látható, sőt mi több, van néhány fotó is az újságból! ..
Szokebaba 2014.03.18 23:13:14
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
Szokebaba 2014.03.17 18:55:35
Sok őrült tesztvezetéssel kapcsolatos kampányt láttam már, de egyik sem vetekszik a Volkswagen legújabb, a víz alatt, cápák között végrehajtott őrültségével. Az ötlet apropóját az adta, hogy éppen most 25 éves a Discovery Channelen futó Shark Week sorozat, amelynek kapcsán a…..
Szokebaba 2014.03.17 18:46:10
Nem csak az alkotmány kiherélésével vert szöget ma Orbán a jogállamiság koporsójába. Figyeljetek kedves  fiatalok, mert Viktor bácsi most mind a szóhasználat, mind az eszközök tekintetében hűen szemléltette számotokra, mi is volt az a kommunizmus: A cégek összefogtak a…..
Hogy volt-e értelme a hétfő délután spontán módon kialakult diáktüntetésnek, mely az ELTE lágymányosi campuszán tartott hallgatói fórum után gyakorlatilag a Petőfi híd és a Belváros forgalmának megbénításától fél Budapest ötletszerű és végül a Kossuth térre…..