Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Kata

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Addig rimánkodtunk a nyárnak, hogy hipp-hopp, el is érkezett, pedig alig pár hete pakoltam el a kinn felejtett karácsonyi díszeket, és ha már nyár, akkor aktív kikapcsolódás, abból se mindegy, hogy milyen, én pedig nem vagyok az az igazán fesztiválozós fajta. A tavalyi volt az első Fishingem,…..
Jó reggelt, jó hétfőt! Ideje elővenni a vastagabb pulóvereket és a régi kedvenc számainkat, amikhez nyáron nem biztos, hogy volt hangulatunk. Az egyre tovább tartó sötétség és a sok eső megkoronázására állítottam össze ezt a 10 számos listát, amely valóban borongós…..
Eötvös Blog Mindent megOSZTottunk 2015.05.22 09:16:26
Az Országos Szakkollégiumi Találkozó egy kétévente megrendezett esemény, melyre a szakkollégisták szívesen zarándokolnak a legkülönbözőbb tájegységekről. Idén egyedül én képviseltem az Eötvös Kolit, de ez nem jelenti, hogy egyedül is lettem volna. Az Interkoll-üléseken és…..
(fotók: Edelmayer Zsolt) Mivel minden évben vita tárgya a közösségi oldalakon és a médiában is a „magyar halloween”, ezért arra gondoltunk, megmutatjuk, nem is állnak olyan távol az amerikai kultúrának tulajdonított ünnepi szokások a magyar szokásoktól. A tökfaragás, a…..
Az Eötvös Loránd Kollégistákért Alapítvány sátránál az érdeklődő fesztiválozók a hazai szakkollégiumi mozgalomról, szakmai és közösségi tevékenységeinkről tudhattak meg többet, miközben kézműveskedtek vagy játszottak környezettudatos társasjátékunkkal.  A 2014.…..
Március 21-én Bartha Lilivel a nyakunkba vettünk Budapestet, és életem első Interkoll ülése után megérkeztünk a Schönherz Kollégiumba, ahol már nagyon vártak minket a vidéki szakkollégiumok programján. A kollégisták tényleg az ország különböző szegleteiből érkeztek, de…..
Érzékenyítő programunk következő napján, miután letisztáztuk a fogyatékossággal kapcsolatos fogalmakat, a lelkes kis csapat ellátogatott az Esélyteremtési Civil Börzére, amelyet a Csongrád megyei Család, Esélyteremtési, és Önkéntes Ház szervezett az Ifjúsági Házban. A…..