Regisztráció Blogot indítok
Adatok
getva

0 bejegyzést írt és 12141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1941-ben mindenki megrökönyödésére Hess Angliába repült, 1945-ben Douglas Kelley amerikai pszichiáter megvizsgálta. Később mind a ketten öngyilkosok lettek.   Kelley Nürnbergben találkozott Rudolf Hess-szel 1945 októberében. Hess emlékezetvesztésre panaszkodott, vagy csak…..
Egy éves hazai koncertszünet után két Aréna koncertet is ad Ákos, amikre ráadásul teljesen új műsorral készül. Eredetileg csak december 12-ére hirdettek meg bulit a szervezők, de olyan gyorsan fogytak a jegyek, hogy végül másnapra is lekötöttek egy fellépést az Arénába. Ahogy…..
getva 2014.09.26 05:08:32
@Bori Wó: így van.
Még aki nem is dohányzik sem ért feltétlenül egyet a dohányzás már-már vallásos, olykor szinte embertelen üldözésével. Szigorúan embertelen, kapitalista okfejtés következik. A poszt szándékosan rideg, az emberélettel, az egészséggel, mint önálló értékkel nem kalkuláló…..
getva 2014.05.09 06:17:28
@Tizenötmillió Magyarok: egy igazi butaarcú barom vagy, fiam.
DopeManTV Célpontban a Hír TV! 2014.05.01 16:17:36
Na, így néz ki egy vágatlan Hír tévés interjú, amit az imént készítettek velem a városligeti MSZP majálison. A Fidesz csatornán úgyis csak rommá vágva nézheted...;) ..
Van egy filmtípus, amiben a főhős élete egy súlyos betegség, vagy baleset következtében jelentősen megváltozik, sőt esetenként a halállal is kénytelen szembenézni a főszereplő. Jellemzően az új, kényszerű életvitel és a halál közelsége miatt bekövetkező változásokat…..
getva 2014.04.16 22:00:11
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
getva 2014.03.13 15:18:11
@wallenberg8805: már volt dávid-csillag disznón, mégpedig Roger Waters The Wall-turnéján.
Nem fogjátok elhinni, kik hörögtek a leghanosabban... igen, ők, a kiválasztott toleránsok.
Folytatódik Lars von Trier aktuális agymenése, ezzel az első kritikánkban megkezdett értékelés is tovább halad. És bár úgy érzem, konklúziót nehéz lesz levonni, az már biztos, hogy a második rész pont jó helyen kezdődik. A megvágott négy órás végeredmény tehát jól lett…..
  Fennakadtam egy számon. Illetve kettőn. Pontosabban egy harmadikon, ami az első kettőből adódik egyszerű kivonással. Mindannyiunk Erzsébet utalványa legújabb plakátján azzal simogatja lelkemet, hogy befizetésemmel "több mint negyedmillió ember, köztük több mint 100 ezer…..
Ha több nő venne részt a magyar politikában, nem a múltba révedés és pozíciószerzés uralná a közéletet, hanem a jövőtervezés, ami mindenkinek jobb volna. Hol vannak a nők a politikából? Magyarországon lehangolóan kevés nő jut el a politika, a vállalatok és a média…..
getva 2014.01.08 15:47:49
@B.B/alias B.B: Ebben tévedsz. gyantáztatnak, és borotválják is.
getva 2014.01.08 15:59:25
@B.B/alias B.B: Azért egy kicsit aggódom Zsuzsáért, valahogy az az érzésem, hogy nem igazán egyeztette ezt a többiekkel... Ha majd Teczár Szilárd megtalálja ezt a bejegyzést, csúnya világ lesz...
Xiao Can fiú (lány) modell Kínából. Itt imádják és sok férfit már nem is érdekel, hogy fütyije van, mert olyan csinos! Forrás: Rocket News 24..
getva 2013.12.15 09:55:34
Lenyűgözően jól néz ki a 4-es metró Rákóczi téri megállója. A nemrég elkészült állomás fotóját én is megosztottam, de a helyesírási hibát nem vettem észre, pedig öles betűkkel öntötték betonba. Kiszúrta viszont a Szerencsi Válasz! FRISSÍTVE: Mint kiderült, valóban…..
getva 2013.12.09 15:40:03
A választási hajrára fordulva a Kormányban is átszervezések jönnek, amelynek egyértelmű nyertese Lázár János lehet. „Mindenügyi bárminek lenni megtisztelő számomra, hiszen erre alkalmas vagyok, mind képességeim, mind készségeim, mind vagyonom és tehetségem megvan…..
Az Alföldi Róbert által rendezett István a király pénteki bemutatója ismét alkalmat adott arra, hogy szembesüljünk az ország végletes megosztottságával. Az ellentüntetők kórusban buziztak, a liberálisok szörnyűlködtek, az indexesek meg készíthettek egy újabb videót, amin…..
Alföldi botrányokat okozó rockopera-feldolgozása után itt a következő átértelmezés. Győzike kaphatja a darabot. A Rómeó és Júlia roma filmváltozatának elkészítése után a színház felé fordulna Gáspár Győző: értesüléseink szerint a showman már félig el is…..
getva 2013.08.25 16:38:12
@Mária: István, a kipás :DDDDDDDDDDDDDDD
Már szerveződik a gój motorosok ellen az LMBTQ-emberek militáns motoros bandája, akik fő célja az önvédelem. Eredetileg Anál Armada néven tervezte bejegyzését a szivárványos bukósisakkal és plüsskorbáccsal felszerelt szervezet, ám végül a pejoratív felhangok miatt a Ratyi…..
A jelenlegi Orbán-kabinet első évében, a Lengyelországban kormányzó liberális-konzervatív Polgári Platform elutasította a szoros politikai együttműködés lehetőségét Orbán Viktor kormányával. Dunald Tusk miniszterelnök akkor aktuálpolitikai kérdések mentén (szlovák-magyar,…..
Történelmi elégtétel az SZDSZ megszűnése – olvasom a magyar kereszténydemokrácia régóta nem létező fellegvárának szerepét betöltő kisebbik kormánypárt kánikula-generálta eszelős közleményét. Amelyben hosszú, keresztényi alapvetésekkel alátámasztott érvelés…..
Bár az idei Budapest Pride több szempontból sikeresnek mondható, a homoszexuálisok elfogadottsága terén még jócskán akad tenni való. Pozitívnak tekinthető, hogy az elmúlt évekhez képest többen vettek részt a felvonuláson és az ellentüntetők sokkal kevesebb számban voltak…..
getva 2013.07.25 16:01:43
Jobbegyenes Rettegésmarketing 2013.07.22 12:12:53
Gerendás Péternek bejött az élet. Egy kis rettegés, egy kis hiszti, és máris meghallgatásra kerülnek a panaszos szavak. Elmenni sem kell - elég elköszönni.Március legvégén arról értekeztünk: Gerendás a saját elvbarátainak sem kellett, elfelejtették, ezért elmegy. Ehhez talált…..
getva 2013.07.22 16:58:58
Hurráoptimizmust sugalló sajtóközleményt adott ki a Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája "Világszínvonalú a magyar mezőgazdaság teljesítménye" témában, teljes mértékben igazodva a "Magyarország jobban teljesít" kampányirányvonalhoz. "Magyarország…..
1968-ban Daniel Cohn-Bendit-et, a párizsi diáklázadás vezérét (aki ma a Zöld frakció társelnöke az Európai Parlamentben) a szélsőjobb és a kommunisták is támadták. Volt ő minden: zsidó, német (csak 23 évvel járunk a háború után!), német zsidó... Az "idegenek" és a…..
getva 2013.07.08 23:56:21
Úgy tűnik, hogy a változatosság kedvéért Orbán Viktor harcolni fog. Kemény legény ez. Még egy kínai utat is lemondott azért, hogy eljusson Strasbourgba suhogtatni a fakardot. Ahol körülnézett, megpillantotta Morvai Krisztinát tetőtől talpig matyóban, és megállapította: ugyanaz…..
PRINTSCREEN - A közösségi térképek gyártásánál csak egy népszerűbb dolog van manapság az interneten: a cicaharc emlegetése. Mi sem akarunk lemaradni, úgyhogy bemutatjuk a nap cicaharcát, melyben a jobb- és baloldal legnagyobb trolljai feszülnek egymásnak komcsizástól és…..
getva 2013.07.03 21:23:40
A The Bling Ring című film miatt Watson kisasszony elég sok címlapon szerepel mostanság. Nekünk a Teen Vogue picit furinger (sic!) lett, főleg, a belső képek nem túl tinisek. Július 2-ától lesz a magazin a standokon, a fotós Boo George volt. Hogy tetszik?  ..
Legutóbb a Kanadai Nagydíjon elkerülhetetlenül szembetűnő volt, hogy a zsinórban három világbajnoki címet szerző Sebastian Vettel népszerűsége csökken. Ez nem egy újkeletű történet, hiszen anno Michael Schumacher évekig tartó dominanciája is hasonló reakciókat váltott ki,…..