Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dabomisi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára jó ötletnek tűnt hónapokkal ezelőtt a menekültek ügyét a kormányzatnak felhasználni arra, hogy a félázsiai törzseket új politikai törésvonalak mentén egyesíthesse, hiszen nyilvánvaló, hogy Magyarország többsége nem kedveli a külföldieket, és nem egészen érti a…..
Országos Tüntetés a #KorrupcióKormánya EllenEzzel a címmel hirdeti magát egy esemény facebookon, és próbálja az utcára csábítani a kormány teljesítményével elégedetlen embertömegeket. A tüntetéseket a demokráciáért tenni akaró civilek és demokratikus ellenzéki pártok…..
Alul a cikk tl;dr verziója!2015. március 15. Az eseményhorizont nyugodtnak tűnik. Csak a szokásos pesti események, kisebb, jellegtelen, követelés nélküli tüntetések. Majdnem azt írtam, hogy céltalan, de aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem céltalan, csak épp a cél burkolt.…..
Szerte a világon vannak olyan csoportok, akik a társadalmi egyenlőtlenséggel foglalkoznak (gondoljunk csak például az Occupy Mozgalomra), és vannak mások, akiket a magánszféra védelme érdekel (itt jusson eszünkbe, hogy mekkora botrány lett az NSA lehallgatási gyakorlatából). Ezeket…..