Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
2014.04.16 12:36:18
 
2014.04.16 15:11:14
 
2014.04.16 18:22:14
 
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..
2014.04.11 17:42:03
@mézesmackócskácska:
Gyönyörű ez az eszmefuttatás.
Látom, hogy tökéletesen hasznosítod azt a tudást, amit Kommunikációs Főiskolán tanultál.
Ewwwww. Baszós vidi meg hol van BI 444.hu-rú. ..
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Ha egyszer valaki megírja Orbán Viktor és az Orbánizmus történetét, az a magyar demokrácia degenerálódásának krónikáját is lejegyzi. Semmi kétség: Csehország után Szlovákia is polgárosodottabb országnak tűnik, mint Magyarország, ahol előszeretettel hasonlítják magukat e…..
2014.04.08 18:35:39
@penumbra1984: @Muad\\\'Dib:
Így van, van kire szavazni!
Most fog erősödésnek indulni az LMP, mert a bejutás után nem fognak félni az emberek, hogy elvész a szavazatuk.
Szerintem 10% felett lesznek az EP választásokon.
2014.04.07 22:27:46
@Xezs: Az aztán az igazi baloldali program, hogy eltöröljük a bankadót és a multik különadóját, cserébe felemeljük a minimálbér felett keresők szja-ját.
A „baloldalon” egyetértés látszik körvonalazódni azt illetően, hogy a 2014-es országgyűlési választás tétje jelentős, a fő kérdés nem más, mint hogy Orbán Viktor és a Fidesz hatalomban marad-e még – legalább – négy évig, avagy leváltatik. E fő kérdés…..
2014.04.05 19:12:13
@midnight coder: Ez így van!
Lekövezhetjük a főtereinket, de az EU nem érdekelt a gazdaságunk fejlődésében.
Nyár van, strandolunk, hűsölünk, szódázgatunk, sörözgetünk. Simogatjuk barátnőnket, a kutyus lihegve hűsöl, a gyerekek játszanak a jégkockával, néha úszkálunk egyet. Az Index függetlencivil bloggerei viszont blogolnak, nem fizetett kommentelői orbánoznak, tajtékzanak.…..
Nem bírom tovább a nyavalygást. Ez egy elfogult blog lesz szűklátókörű posztokkal, ellensúlyként. Vitázni teljesen felesleges, vélemény lesz, de hangulatkeltés, pánikolás vagy hisztéria nem.Az MSZP és az egykori SZDSZ szavazóit mikor gyűlöltem meg nagyon? Leginkább…..
Kétharmaddal vagy anélkül - szinte mindegy. Valószínű a kétharmad is, de a többség szinte biztos. És hogy miért? Ismét csak azt tudjuk mondani: az MSZP-SZDSZ-nek köszönhetően. Nélkülük sosem lett volna képes Orbán Viktor és csapata ilyen előnyös helyzetből kezdeni a…..
A Buzzfeed hírportál utazái rovatának egyik szerzője, Lara Parker ajánlójának összefoglalója: 1. Türkizkék tenger A horvát tengerpart gyönyörű. A strandoktól a lélegzetük is eláll, a tenger vize pedig tiszta és türkizkék. Horvátországon ezernyi kisebb-nagyobb sziget…..
Kedves olvasóimnak: A blog.hu és az Index nekem nagyon nagylelkű, nagyvonalú, szeretett vendéglátóm és partnerem a blog megszületésének pillanatától, nagyon sokat köszönhetek nekik nagyon sok szempontból -- az Index új dizájnjával azonban a blogszférára új policy is…..