Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berczeli Alex

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki életében megvannak azok a helyek, találkozások, amelyek nagy jelentőséggel bírnak, legyen szó akár szülővárosról, volt iskoláról, akár egyetemről vagy kollégiumról, életszakasztól függően. Jelen esetben a kollégium a legaktuálisabb, hiszen mindannyian egy ilyen közösségnek vagyunk a lakói,…..
Testvérintézményünk, a pesti Eötvös József Collegium minden évben megrendezi az Eötvös Konferenciát, ahová az ország számos egyeteméről érkeztek hallgatók előadni, a legkülönbözőbb témákban. Idén ez április végén, 24-e és 26-a között került megrendezésre, és sajnos…..
Eötvös Blog Az akarat ereje 2014.04.15 22:45:18
A könyvbemutatók sorát tarkítva, most egy olyan alkotást szeretnék bemutatni, amely nem tartozik (még) a nagy klasszikus művek közé, talán azért, mert elég friss. Mark Lawrence Széthullott birodalom trilógiája az elmúlt három évben folyamatosan jelent meg a magyar boltok polcain…..
A sokszor hallott jelmondat, miszerint "A felsőoktatás ingyenes" már-már ténylegesen azt a képzetet keltheti, hogy semmilyen költséggel nem jár, ha az ember bekerül az egyetemre. Ez azért nem teljesen igaz.  Természetesen azok, akik államilag finanszírozott képzésben vesznek…..