Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuhanorepulesss

191 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az ingatlan adás-vétel embert és idegrendszert próbáló feladat. Bizalmi helyzet, amikor a másikkal meg kell oszd a terveid, anyagi lehetőségeid, két egymással ellenérdekelt fél van a tarnzakcióban, az egyik fél a legtöbbet akarja kihozni a helyzetből míg a másik fél a lehető legkevesebb anyagi…..
Az emberek nagy többségének az élete benne van a telefonjában. Telefonszámok, emailek, gyerek házi feladata, mobilbank, bevásárló oldalak appjai, teendőlista, szórakoztató alkalmazások, ezer app és adat. Egyre jobban hozzánknőve. Olyankor üt ez szíven, amikor nem kapcsol be a telefon. Jön a tipikus…..
Az elmúlt hetekben, hónapokban sok olyan helyzetbe futottam bele, amit nem értek. Nem értem, miért nem végzik jobban az emberek a munkájukat. Vallom, hogy jól és rosszul végezni a munkát ugyanannyi erőfeszítésbe, energiába kerül. Csak maximum aki utánad következik, neki lesz több munkája, amíg…..
A Xiaomi Dreame Bot L10 Pro-ba olyan újdonságokat pakoltak, amik komoly változásokat hozhatnak...
A kanadai Hunter Hunter tipikusan az a fajta thriller, amiben egészen az utolsó fél óráig semmi igazán ütős nem történik, de aztán olyan elemi erővel szabadítja rád a válogatott borzalmakat, hogy még pislogni sem jut időd! Te jó ég, ez meg mi volt? - kérdeztem magamtól a stáblistát…..
Pénteken volt a világpremierje a  Netflix új akciófilmjének, az Outside of Wire-nek, azaz a Halálos harcmezőknek. A majd közel két órás filmben, szinte hemzsegnek a hazai forgatási helyszínek. Ami persze nem is csoda, lévén a svéd rendező Mikael Hafström dolgozott már korábban Budapesten. Ahogy…..
zuhanorepulesss 2021.01.18 09:24:12
@Medgar: Szegény ember robotzsaruja :D
Bevallom, hogy én nem vagyok egy nagy sörfogyasztó, viszont bárhol járok a világban, akklimatizálódok az országhoz, magyarán mindig megkóstolom a helyi specialitásokat. Nem volt ez másképp Prágában sem, ahol már több alkalommal megfordultunk, köszönhetően, hogy van a családban nagy sörös. Nem mondok…..
Tény: a mobiltelefonnal való fotózás legalább olyan megosztó jelenség, mint mondjuk a mekis sültkrumpli fagyiba mártogatva. Egyesek egyenesen undorítónak találják, míg mások szerint lehet ugyan élni nélküle, de nem érdemes. S míg utóbbit én sem kifejezetten szívlelem, addig a mobilos fotózásnak…..
Ment a huzavona Nem kell a maszk. Mégis kell a maszk. Csak arra jó, hogy mi magunk ne fertőzzünk. Hatékonyan csökkenti a megfertőződés veszélyét. Csak a legprofibb maszkok segítenek. Bármilyen maszk is hatékony lehet. Mindannyian tanúi voltunk a maszköt övező, egymásnak ellentmondó…..
zuhanorepulesss 2020.04.22 12:24:52
@Ad Dio: Március közepén-végén már rég nem lehetett maszkot kapni sehol, azt január közepén-február elején a kínai jövetség és a kínai kközösség rég hazaküldte kínába. Szóval szvsz lett volna egy félórás roham mindenütt, de már akkor ki volt írva a munkavédelmi boltok, gyógyszertárak kiarakatába, hogy maszk nincs.
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
zuhanorepulesss 2020.04.20 15:30:01
@spulni: ha hagynak benne olyan vért is, ami garantaltan 3,5-5 kozotti cukrot mér, én meg is veszem.
Olvasónk úgy érzi, jogos elvárás egy villanyborotvától, hogy ha borotválkoznak vele, attól ne menjen tönkre. De sajnos az eMAG szerint éppen ez történt: a javítást és cserét azzal az indokkal utasították el, hogy a nem megfelelő használat következtében ment tönkre a egy hónapja használt Philips…..
zuhanorepulesss 2020.04.15 18:05:02
@Opportunista mikroba: Francokat, ne szórd a pénzt. Divat a szakáll.
2019. november 1-én indult a 8 részes sci-fi – inkább posztapokaliptikus – sorozat az Apple TV+ kínálatában. A Netflix, Amazon és egyéb streaming szolgáltatások sikerein felbuzdulva lassan, de biztosan gombamód elkezdtek szaporodni a konkurens szolgáltatások is – példa gyanánt a Disney+ –, amelyek…..
Krisztina nagyon boldog, hogy nem fizetett előre a kanapéért, ami raktáron van, vagyis gyártják, vagyis hamarosan szállítják, vagyis ki tudja mi van vele. A képen szereplő RAKTÁRON, MAX 1 HÉT! felirat megtévesztés szagú, de láttunk már sok ilyet. Krisztina viszont éppen a gyors szállítás miatt…..
Rég nem publikáltunk cikket, igyekszünk ráállni a videós tesztekre. De azért még pár termékünk van, ami ide fog felkerülni, mert sokan szerettek teszteket olvasni. De mit is hoztam nektek ma? Egy okosórát, ami sok mindenben különbözik a szokásos smartwatch-októl. Ez egy olyan ketyegő, ami android…..
Balázs cipőjének talpáról kisebb darabok távoztak, ami egy 2 hónapos, teremben használt cipőnél elég korainak tűnik. Ám hiába küldte vissza a cipőt a kereskedőnek, az lefagyott a feladattól és lassan 2 hónapja nem tudja megoldani a problémát. Vásároltam egy cipőt a grosbasket.hu webáruházban…..
Szilvi türelmét rendesen próbára tette a MÁV, amikor a szokásos jegyrendelés folyamatában hirtelen felbukkant egy apró hiba. Az agyégető ügyfélkezelésnek köszönhetően még a kiabálós bekezdést is érthető. Mert ahogy az életben, úgy itt is igaz: ha valami egyszerű, akkor miért kell…..
zuhanorepulesss 2019.11.12 18:44:54
@ptspts: Én nyáron kocogtam be a Pólusban lévő Karthago irodába. Szerettünk volna családilag elutazni, hárman. Azt mondja, már csak négy szabad jegy van a gépen, nem adhatja ide, mert akkor marad egy üres hely, nem gazdaságos. Nézek bután, hogy ez engem hol érdekel, de nem volt kőbe vésve a dátum, kérdeztem, egy héttel korábbi gép?
Válasz, az már régebben betelt, csak egy üres hely van a gépen.
Kérdezem, ha nem adhatja ki úgy, hogy csak egy szabad hely maradjon az előző gépen hogy maradt egy hely? A válasz...Őőőőőőőő..de nem adhatja ki.
Átsétáltam az Ibuszba, kb két üzletnyire van, ugyanaz az út, dátum, szálloda, szemrebbenés nélkül húzta le a kártyám, s utaztunk el.
Szóval vannak hülyék a másik oldalon is.
Nincs egy hete, hogy hosszasan okoskodtunk arról, honnan ismerhető fel az a webshop, ahonnan nemhogy rendelni nem szabad, de megnyitni sem az oldalát. Hát a Gearbest.com-on még a Homár gyanakvásból olvasztott és szkepticizmussal csiszolt nagyítója sem nagyon lát kivetnivalót: ez az egyik legnagyobb…..
  Legutóbb júniusban szörnyülködtünk egy gyanús Adidas webshopból érkezett cipőn (azóta az az oldal szerencsére az enyészeté is lett), de az a Kínában postázott példány - bár nem volt szép, és pláne nem volt Adidas - semmi  az alábbi képeken szereplő darabhoz képest. Igen, a nyitóképen balra a…..
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..