Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.a.c.h.i.n.e.

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mielőtt beindul a váladéktermelés és magatokhoz nyúlnátok: ezeket nem is egy nő írta, hanem Kozsó  valamelyik bandájának egyik levitézlett táncosa, aki pár napja azzal haknizott Hajdúnál, hogy  megnyerte az angol eurolottó főnyereményét. Egy újságírócsaj írt is…..
m.a.c.h.i.n.e. 2013.05.28 07:56:44
@panic_button: ez nem a képzelet szüleménye. egyértelmű, hogy gyakorlata van benne manuálisan is :D pöcsköszörű, seggfejű Viktor
Mindenki a Star Wars VII-tel van elfoglalva (érthető módon): milyen történetszálat visz majd tovább, kik játszanak majd benne, ki írja a sztorit, és ATYAÉG a Star Trek rendezője rendezi... de ez a fenti kép jól jellemzi, milyen dolgokat lehetne még elképzelni a SW univerzum…..
A halál nyomában jár, mögötte vér és fájdalom. Amikor hangszert ragad, sírnak az angyalok...    -machine- Hegyomlásként lépett be a kávézó ajtaján Sütő Dániel, azaz ahogyan a legtöbben nevezik, Süti, akit a Hangmester fórumon csak Basscake-ként ismerhetünk. A…..
Gyakran hangzik el basszusgitáros „hímek” szájából, hogy a "hangszerük férfias", éppen ezért nem nézik jó szemmel, ha egy nő basszusgitárt ragad, vagy a dobok mögé ül. Az említett példához hasonló témakörben végeztek rövid felmérést a BBC munkatársai…..
m.a.c.h.i.n.e. 2010.11.07 13:20:08
@truegesa: Aria? Akkor van egy tippem, hogy debreceni vagy! :-)
Basszus Kuckó a klónok háborúja 2010.10.20 20:53:00
Sokunk álma egy jó effekt pedál, de nem mindig engedhetjük meg magunknak, hogy drága pénzen vásároljunk magunknak a nagy cégek kínálatából, azonban léteznek olyan emberkék, akik a megfelelő tudás és alkatrészek birtokában saját kezűleg is meg tudják építeni a sok esetben…..
m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.26 17:51:29
@kocos3: húúú bakker! de voltak! véletlenül az elején kétszer toltam ugyanazt a képet, emiatt módosítottam és ekkor tűntethettem el véletlenül a phonaak filtert! sorry, mindjárt intézkedem!
m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.26 18:21:02
@m.a.c.h.i.n.e.: javítva! mien bödönökről van szó? nemééértem! :P
2010. október 22. péntek, délután 16óra, Debrecen, belváros. Száraz, napos idő, tökéletes "Taft hatás"... így indult (legalábbis részemről), az a Kcicu (Kovács Tibi) által szervezett és lebonyolított basszusgitáros találkozó, ahova az ország szinte minden részéről…..
Basszus Kuckó woodhead 2010.10.21 15:11:00
Egyre több helyen bukkannak fel a Woodhead márkájú hangszedők és basszusgitárok. Talán a legnagyobb nyilvánosságot, a Blasius hangszerekbe épített Woodhead pickup-ok kapták a Frankfurt-i „Musik Messe” és a hazai „Hangfoglalás” rendezvények keretein belül, de…..
m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.21 15:57:05
@phonaak: no majd a holnapi "teszt" után akár cikk formájában is mehet a dolog, persze "kötelező" a phonaak sztori is hozzá! ;-)
Basszus Kuckó előszó 2010.10.16 12:18:00
Ez az oldal a basszusgitár kedvelői számára lett létre hozva, azok részére, akik a basszusgitár iránt érdeklődnek illetve kezdő-haladó-profi szinten játszanak a hangszeren. Az oldal célja, hogy egy baráti közösség tagjai számára egy állandó és maradandó felületet képezzen…..
m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.19 02:57:51
@kocos3: nagyszerű! küldjed át a mailemre a képekkel együtt! ott a címem az előszó végén! :)
m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.19 03:17:42
@kocos3: még tovább mentem, lekaptam az open document wiewert, de a megnyitásnál hibát ír ki, "sérült fájl" :(
Basszus Kuckó felhívás! 2010.10.16 15:51:00
Kcicu kollégának hála, október 22.-én pénteken a délutáni óráktól (16:00-tól) mini bass találkozó veszi kezdetét Kcicu szaktársnál Debrecenben. Várhatóan lesz többféle hangszer és erőlködő is, így lehetőség lesz a finom tesztelgetésre is. Amiről én tudok, egy EBS és…..
m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.17 17:26:21
@phonaak: az jóságos! akkor megnyúzhatjuk végre a nagy sárga bőröndöt! :D
m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.17 17:35:00
@phonaak: jahh, és még hozzá csapódik az enigmám is, úgyhogy örülhetünk majd, ha hallunk egy szép natúr bass soundot is :D
m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.19 02:59:54
@playbanosh: dánkesőn :)
Forrás..
Tudom, nem fetrengni, hanem fetrengeni. De most itt kisautókról lesz szó, pontosabban egyről. A Kedvencről. És nekem nem távirányítós a kedvencem, holott volt az is gyerekkoromban. Nem is valami különösen szép modell, nem is valami nagy - csak egy 1:43-as Medzsó, pontosabban Tomica…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
  Ennek a BMW-nek tizenöt éve felfelé megy az ára, és már tíz éve nagyon messze volt. Nagyjából ennyi hibáját találtam. Ja, és szűk a hátsó ülése. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tévedtem. Tudják, még a múltkor. Hogy is fogalmazzak pontosabban – előre ittam a medve bőrére. Akkor azt írtam, hogy kicseréltük Erában a kuplungszerkezetet, -tárcsát, -kinyomócsapágyat, és ezzel meg is szűnt a dobálás, ami kezdett az agyamra menni. Hát egy…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
m.a.c.h.i.n.e. 2009.07.14 18:27:01
@newname: jahh, bocs! tudod, hüje vagyok én a hejesíráshoz, ezért inkább politizálok :D
Az új Astra - számomra - legszebb része a hátulja, arról is a lámpák. Már az előző Astra seggét is az érdekes tejüveg megoldás adta el, itt most megint valami újat találtak ki. Az egész lámpatest homogén piros, alakra pedig valami nagyon ravaszul formázott, támadásra készülõ…..
m.a.c.h.i.n.e. 2009.07.13 20:31:56
@Bambano: "Mi van Robi, próbálod helyrehozni az f astra 10. helyét?:))"
Ejh te kis naiv! Hát nem esett még le, hogy miért is került bele a múltkori 10legrosszabb tesztbe? olvasottság! Ez a kulcsszó! Helyén van itt minden, ész, szakáll és zs**ó orr :D
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Karotta Közlöny A Cyrano-dilemma 2009.06.22 21:53:00
Először is, hogy egy tetszőleges fogalmatlan koncertmuzsikust idézzek a nagyszínpadról: Köszönöm, Bukarest, fantasztikus közönség vagytok! INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/a_cyranodilemma/feed", "width":"450", "height":"2450",…..
Belsőség Megjöttek a könyveim 2009.06.23 17:15:00
Mi van, kaptál egy új latex búslakodót? – kérdezte Pista, és nem is tudta, milyen közel járt a perverz igazsághoz. Ha nem is dominaszett, de majdnem: izomautó-szakirodalom.Mióta megvettem a Cougart, egy kicsit vehemensebbé vált érdeklődésem a klasszikus izomautók iránt.…..
Blablablabla nemtudommiatakarsz, az én BMW-m kettőötvenet nyom és már hétszázezer van benne generál nélkül .......... a sok suzukis hülyegyerek .......... dögöljön meg minden biciglis .......... nem t'om miért kell lenézni az Astrát .......... minden BMW-s buzi…..
Belsőség Koppány.Solex.Lada 2009.04.02 02:32:00
Mi tagadás, nem éppen verőfényes nyári napsütésre ébredt az ember vasárnap reggel. Ismerik az érzést, mikor tudjuk, hogy ez az a nap, amikor ki sem kell kelni az ágyból. Nem lehetett, megegyeztünk, hogy ma irány Tatabánya, Lada-találkozó lesz ott, az olyan pedig általában jó…..
Állok a hideg udvaron, a bőrömre tapadt olajos pókhálókat csíkokká mossa össze a csordogáló verejték. Fél perce még hőgutát kaptam, most majd megfagyok, de a bőrdzsekimet nem vehetem vissza, mert tiszta kosz mindenem. Hiába gondolja máshogy a derekam, dolgozni kell tovább, már…..