Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fearzone

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki tanult már idegen nyelvet, esetleg élt valameddig egy másik országban, biztos találkozott olyan szavakkal, amelyeket csak nagyon körülményesen lehet lefordítani más nyelvekre. Ezek a szavak sokszor magáról az ország kultúrájáról is sokat elárulnak. Néhány ilyen lefordíthatatlan szót gyűjtöttünk…..
Fearzone 2013.09.26 17:22:56
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Fearzone 2013.01.08 15:10:23
Kedves Szüleim! Kedves barátok, rokonok, ismerősök, munkatársak! Előre leszögezném: nem szeretnék eltűnni, elszökni, elmenni sehova. Mostani életemmel tökéletesen elégedett vagyok; boldog, kiegyensúlyozott, sikeres - Titeket pedig imádlak, szeretlek, nem kicsit. Ámde viszont, ha…..
Kedves vidéki (esetlegesen külföldi) olvasóinkat előre is kérjük, közöljék velünk mindenképpen kommentben, hogy ők nem budapestiek, fogalmuk sincs ezekről a helyekről - és nem értik, miért nem mindegy, hogy Buda-e vagy Pest. Köszönjük. És most következzen egy kis…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Kocsiddal mi a pálya? Azt is fogadjunk, hogy hitelre vetted, mi? Ááá, hát igen. Abból lehet, hogy még időben ki kellett volna szállni, nem? Tudod, az autóval úgy vagyok, hogy akinek nem munkavégzésre kell a kocsi, az nem normális, ha képes eladósodni érte. Mi? Ne…..
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
Fearzone 2011.09.13 13:55:50
@Professor Pizka: A sötétkék padlószőnyegnél erősen elgondolkodtam sőt hátra is néztem, nem-e épp mögöttem állsz :)
Fearzone 2011.09.13 18:02:34
@Professor Pizka: Kaizen...örök kedvenc! Pistike megspórolt évi 120 millát, mert beadott egy kártyát miszerint idiótaság (az 5S elvén) a gyár másik végében elhelyezni a csavarhúzókat (szigorúan derékszögben, ás a szemléltető ábra alatt)....ezért a szép teljesítményért jutalmazzuk meg egy emblémázható céges pólóval...ha nincs kap öccázé tecsó utalványt.
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
Fearzone 2011.08.23 15:00:34
@Brother Love:Túl sokat olvasod a Praxist:)
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
Kedves Tibor! Régóta olvaslak benneteket (micsoda újdonság, mi? ), és úgy döntötem: bátor leszek, és írok. (hurrá...) Két év közszféra, és néhány szarabbnál szarabb ügyintézéssel telt nap után a közszféra miliőjéről küldök neked egy szösszenetet. Böngészve az…..
Fearzone 2011.08.18 13:44:53
@Modor Tibi: A pártközeliség csak önkormányzati szférában menő. Azok nagy része meg valóban fingreszelő meló. Nyomi bölcsészként (társadalomtudomány szakirány) én is mehetnék oda, de ott ugye bértábla van, és fiatal vagyok még a jó pénzhez. Egyébként meg lehet tekinteni itt:
www.kozszolga.hu/illetmenyalap
Ha már álmodzunk én egy kis irodában szeretnék dolgozni 2-3 emberrel a jelenlegi 50 fős hodály irodával szemben.(külön iroda csak topmanagereknek van)
tibi!küldöm az írást a modoros utazóról. használd egészséggel:-D! epresh/a szerző külön kérésére nem nyúltam a formabontó és merész kisbetűkhöz, meg úgy semmihez se - M. Tibi/ a modoros üzleti utazó repcsivel  ferihegy kettőn, hétköznap reggel 7 óra körül…..
Fearzone 2011.07.28 11:55:46
@Babette_: Ez a rész OK...engem az érdekelne, hogy sima városi lófráláshoz, vagy munkába menet miért van papírzacsi? Mert nem hiszem, hogy napi szinten vásárol ugyanabban a boltan (mer' megfigyeltem, hogy némhányan hetekig ugyanazzal a zacsival járkálnak)
Fearzone 2011.07.28 15:12:48
@blur7: Nah basszus a papírzacsiról soha nem gondoltam volna hogy az...és viszi benne melóba a kaját....verylike :) Szerintem nincs még egy olyan ország ahol pl. a piros Marbi is státuszszimbólum.
Fearzone 2011.07.30 17:10:16
@alvó menyét: Tovább kell képeznem magam picsaságból:) Nem tudom, én szeretem ha szabad a kezem, pofáraesésnél is remekül lehet vele tompítani. Hétköznap malaclopó táska, hétvégén övtáska (nem, nem elől hordom) mivel pl. baráti sörözés közben baromira nincs kedvem arra figyelni, hogy jaj hol a táskám.
Valamint mennyire jó lehet amikor a D&G tasit lazán megszínezi a nem jól csomagol kolbászos szendvics:)
Modorosblog Norwegian Wood 2011.07.28 06:00:00
-Odanézz Ferikém, ezek tuti már megint az iszlám szélsőségesek voltak - és hol máshol: egy olyan országban, ahol a lehető legkisebb ellenállással lehet védtelenekre támadni. Hangosítsál már egy kicsit... Ja nem! Egy magas, szőke, törzskönyvezett, fajvédő norvég. De…..
Fearzone 2011.07.29 09:12:19
@Modor Tibi: Tibi most arra gondolsz hogy...bezzeg a hőskorban amikor még a csillagos eget nézhettük, nem ezt a semmitmondó tulipánt....bezzeg a tulipán a tavasz, a megújulás jelképe, szegfűt csak nőnapra kap az ember....bezzeg a szegfű egész évben virágzik, nem úgy mint ez a déligyümölcs....bezzeg a narancs milyen édes, azt legalább meg lehet enni, mit kezdjek egy virággal.....bezzeg amikor virágos réteken futhattunk szabadon, és nem rohadt ránk a gyümölcs.....bezzeg.....
Fearzone 2011.07.29 14:40:31
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi terror szerkesztőség! Abban a…..
Fearzone 2011.07.26 11:26:03
@redsea: Biztosan hatalmas lelkesedéssel fogadná a főnök, és elmondaná, hogy ő a világ legaranyosabb embere, és a dolgozó a hülye, ez csak egy blog nem oknyomozó riport.

A Postolonak: Dohányzásról lehet ilyet csinálni, sok multinál is bevezették, bár sztem alkotmányos jogom van a dohányzáshoz kijelölt helyen. (ha lehetne nem kérném a meghalok tüdőrákban, meg nem vagyok tekintettel másokra kommenteket. Koszi) :)
És igen vannak hihetetlenül nagy parasztok vezető tisztségben.
Fearzone 2011.07.27 08:14:39
@T-5: ismét kedvenc témámnál vagyunk...dögöljön meg az összes bölcsész...azt az okos mérnököt ki tanítja meg írni olvasni, mer' a tanár is bölcsész pl. Egyébként mérnökkel is Dunát lehet rekeszteni, csak vagy megutálta a szakmát, vagy nem ért hozzá eléggé.
Fearzone 2011.07.29 14:37:34
@T-5: "tisztességes diploma"... azért ez egy kicsit erős. Mind1 csak kicsit kezdem már unni azt a témát, hogy mindenki hülye aki nem mérnök, ha valaki bölcsészként ír ide, akkor a mié nem mentél mérnöknek kommenteket. Nem lehet mindenki mérnök ennyi. Kell(ene) minden diplomás aki ért a szakmájához. Az viszont köztudott, hogy nem ezen áll vagy bukik egy állás, hanem azon, hogy kinek milyen ismerősei vannak. Tehát igenis kell pl. a kommunikáció szakos, de nem az akinek anyuék kifizették a sulit, amit laza 8 év alatt el is végez. Igen így nézve sok a bölcsész, de ugzanúgy kevés a jó szakember mint mérnökben.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Fearzone 2011.07.28 11:27:51
@Bandibacsi21: Törvényi előírás talán, hogy egy villamosmérnök csak és kizárólag milliókat kereshet? A posztoló azt írta, hogy "rendezett körülményei voltak" ez nem villát jelent meg Balin nyaralást, csak annyit, hogy normálisan éltek.
Azért azt csak kevesen mondhatják el magukról, hogy nem kerülnének szarba ha hirtelen 80E Ft-al kevesebből gazdálkodhatnának havonta.
Fearzone 2011.07.28 14:56:45
@Borcsika: Ha 22 évesen szülték volna, te sem sokat dolgoztál volna előtte. Egyetem mellett ha diákmelód volt abból sok évet nem lehet ám összeszedni.
Egyébként lehet, hogy valaki nem dolgozott egy napot sem a gyerek előtt, pl. nappali tagozatos főiskola ideje alatt lesz terhes (vidéki főiskolásként nem egyszerű munkát találni) viszont a szülés után ledolgozza amennyit mindenki más. Ezt hogyan szűrnéd ki?
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
-Lacesz!-Bandesz! Ezer éve!(szkanderes pacsikézfogás, három puszi)-Na, még emlékszel a figurára, mekkora már. Hol is találtuk ki, Tőserdőn vagy Fadd-Domborin? -Fasz tudja már, szerintem Sóstón. -De milyen már, hogy ezt frankón mi találtuk ki, és egy évvel később…..
Fearzone 2011.07.26 10:55:35
@KürtiT (Tromb74): Én már ezt a rohadt módon ragaszkodunk a saját lakáshoz elvet sem értem. 0 önerőre felveszünk 10 milla hitelt, mert kell a 3 szobás (nem Budapest)..mer' aza' saját..saját a faszt a bank tulajdona. Nekem sokkal jobban bejön a külföldi bérelt lakás rendszer (a magyar albérlet az vicc)+ veszünk mellé hitelre egy kocsit és akkor mindenki előtt mehet a nyálverés mer' nekünk jól megy, lakás kocsi mi kell még?
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Neked meg ezeket az embereket hozzák fel példaként :)
Fearzone 2011.07.26 21:20:54
@tff: Ezért írtam vidéket (megyeszékhelyből indultam ki) 30-35+rezsi a 3 szobás albérlet. 30E Ft-ért nem kapsz lakáshitelt és a rezsi akkor is ott lesz. Azokra gondoltam (ezek szerint nem jött le) akik csak azért költöztek 3 szobás lakásba, hogy megmutassák, nekik mennyire bejött az élet. Autó pedig fent említett merci a panelház előtt szindróma.@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Nem erre a rendszerre gondolok, hanem a kulturált albérleti rendszerre, egész lépcsőház albérlet, és a Mari néni nem néz rád gyanakvóan, és nem kérdezi meg hogy mit keresel a lépcsőházban (3 éve ott laksz, és még köszönsz is neki minden rohadt nap..mer' így tanítottak) van "háziúr" ha bármi bajod van hozzá fordulsz, nem te hívsz szerelőt stb. normálisan berendezett lakást kapsz, nem pedig az ő leselejtezett gagyi bútorait, kifizeted neki a pénzt és ezért számlát kapsz, elszámolhatod, nem basz ki azért mert ő most hirtelen úgy döntött eladja a lakást, vagy kellene egy haverjának..tudom ennek itt is így kellene mennie, de mindenki tudja, hogy ez baromira nem így működik. (igen albérletben lakom):) Mindenki feketén adja ki a kecót, és egy fillért nem akar rá költeni, csak jöjjön befelé a pénz belőle.
Valamint igen a "hiteles lakás" előbb-utóbb a tiéd lesz, ha megéled a törlesztés végét, ha nem akkor a gyerekeidre hagyod a fennmaradt hitelt...mint örökség.
Engem ma mindenki félreért :)
Fearzone 2011.07.26 22:23:49
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Ok nem rossz a saját lakás, csak sokan idióta módon hitelt hitelre halmoznak, meggondolatlanul hatalmas költségekbe ugranak bele elég lenne a 2 szoba (2 emberről beszélünk) mi a francnak 70 m2? A jól átgondolt hitelt is be lehet szopni.
Szemét, lehúzós emberek pedig mindenhol vannak, csak itt ez nem az elrettentő példa, hanem az átlag. Anglia viszonyokkal nem vagyok annyira tisztában, ott lévő ismerőseim nem mondtak ilyen sok rosszat (persze lehet, csak "posztbéli példálózás" esete áll fenn) :)
@altoid: 2006-ban diplomáztam, multinál dolgozom, a főnököm 1 évvel idősebb mint én...szerinted sikeres ember vagyok? :D
 Vérnyúl és Fufu egy barátja könyvajánlójáért cserébe küldött nekünk egy írást - testhezálló témában. Tessék, interjú is készült a szerzővel!). Az infibuláció után ez a minimum :) A modoros hímsoviniszta nőJolánkám, hallottad, mit csinált szomszéd Feri…..
Fearzone 2011.07.21 11:52:21
@El Topo (Sgt. Elias): Én ezt a kar kivillan dolgot elemeztem, (a szűk picsagatyában egyébként jobban izzadsz..) ne kelljen már csuklóig takargatnom magam 40 C-ban.
@Hadrian77: Bő vászongatya alap nyáron, csak mindig megkapom, hogy baromira nem nőies.
Fearzone 2011.07.21 12:56:01
@Modor Tibi: Eddig csak lazán kapcsolódhatott volna, de így mindenki ezzel fogja összehozni :)
kedves modor tibi,nemnagyon írtam még ilyet korábban, de szerintem illik a modorosblogkoncepciójába:) tegnap egy hellerágnes könyvmebutató után kívánkozottki belőlem. a blogomon már közzétettem:http://pasmal.blog.hu/2011/01/16/a_konyvbemutatokra_jarokrolha volt már ilyen témájú…..
Fearzone 2011.07.12 12:10:49
@tff: Soha nem értettem meg ezt a tarisznyás, hajamban virágos életformát, de a gyümölcszabáló másik véglet sem megy.
Fearzone 2011.07.12 14:17:17
@lárvalányhaj: Aha a fesztiválleírás is baromira eredeti....eredeti idézetek:)
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
Fearzone 2011.07.08 12:55:45
@Buci-Bigyo: Miért kell a vegákat komolyan/komolyabban venni? Csak halálosan komoly emberek lehetnek vegák? Vagy társul hozzá valamiféle küldetéstudat?
Fearzone 2011.07.08 13:30:02
@Tromb74: Nah ez az ezoterikus maszlag a másik nagy kedvencem "harmóniában" élt a természettel".
Meg az egy hetes tisztító léböjtkúra. Soha nem értettem meg, hogy alapvetően értelmes emberek miért fizetnek komoly pénzeket azért, hogy egy hétig répalevet igyanak.
Hello Tibi!A téma a földön hever, most végre meg is írtam. Az Öregasszony, de A Nyugdíjas is lehet a címe. Nem tudom, van-e a témakörből és elfér-e, remélem, hogy igen:)üdvNorbert K -Tudom Anci, tudom. Én se tudok aludni, igen, éjszaka többször is felkeltem, 6 óránál…..
Fearzone 2011.07.07 20:54:49
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Járda kettéválasztva fele bringaút fele járda (fehér csík középen végig)...tökéletesen kitölti 4 kismama babakocsival..most gázoljam el a jövő nemzedékét, csak mert idióta az anyuka? Soha nem értettem gyerekkel miért kell "falkában" járni.
Fearzone 2011.07.07 22:18:46
@Kicsi Kacsa: Látom veled is akartak már zsák krumplit feldobatni a buszra :) Azt nem értem, hogy az 500 m-re lévő piacról hogy vittel el a buszmegig...vagy tudnak teleportálni?
Fearzone 2011.07.08 07:19:00
@Intizar: A "krumplis mamánál" nem volt banyatanak.
Nem értem...a krumpli a csúnya szó...csak mer' most írom meg a 8. változatot.
Modorosblog A magyar Gastarbeiter 2011.07.05 21:06:00
Kisfiam, nem mehetsz a németekhez... most is mutatták nemrég a tévében, hogy Molotov-koktélokkal ölték meg a bevándorlókat, ilyen helyre vágysz? Jól gondold át...   Aztán persze mégis mentünk. Még jó, hogy. A felsőbb évfolyamosoktól minden szeptemberben hallott sztorik…..
Fearzone 2011.07.06 13:00:06
@Babette_: Szakmai gyakorlat néven futó emberkínzásra?
Fearzone 2011.07.06 20:29:08
@Babette_: Ne aggódj a laza huszonéves jobban feltalálja magát mint a "csendes-rendes jógyerek".
Fearzone 2011.07.07 20:09:54
@altoid: Nekem is tetszett...előhozta a középiskolás emlékeket (idegenforgalom/vendéglátás) A szakmai gyakorlatok borzalmait és örömeit. A szeptemberi élménybeszámolókat, hogy ki mit tanult a nyáron, hogy melyik éttermet kell elkerülni, hogyan hígítsuk szakszerűen az őszibaracklevet, hogy mennyit gyakoroltuk a rohadt "pincérgyújtást" (azóta sem tudom), vagy hogy anyám mennyire kiröhögött amikor felpróbáltam a szakácsruhát. :)
Praxis Tortúra a vesekővel 2011.07.07 06:00:00
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Kedves Despi;-)!  …..
 Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Mt! Elég régen olvaslak benneteket, most…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves MT Blog!   A Homár testvérblog állandó…..
 Kedves Tibi,kérlek nézd meg ezt az írást, hogy elég modoros-e :-).Ha megjelentetnéd, kérlek, hogy mailcím nélkül tedd, szeretnék még továbbra is hastáncra járni.Köszi és üdv,BlueCat A modoros hastáncosHastáncra járni egyesek szerint már önmagában modoros -…..
Fearzone 2011.07.05 08:38:46
@lárvalányhaj: Ugye-ugye és akkor még ted hozzá a csodás női "versenyszellemet"
...csak egy huszas volt a plüsmacinacim, szerintem tök megérte, flitterekkel rá van nyomva a popsimra hogy SEXY... Cosmoban olvastam, hogy ez bejön a pasiknak..nézd már az a dagadt csaj hogy erőlködik, és mekkora lenövése van...wáááá ott az Ödön. Jól áll a hajam? Nem kenődött el a sminkem? Olyan cuki ott a fekpadon...láttad az új kocsiját?...Nem iszunk még egy diétás ücsit?.......
Fearzone 2011.07.05 13:08:51
@Brother Love: Akkor a "tegyél be egy left függvényt, majd vlookup-old össze a kettőt, ha kész nyomass rá egy jó kis concatenate-t, hogy megfelelő barcode-ot kapj...." erotikus mondat? :)
Fearzone 2011.07.05 15:16:42
@Modor Tibi: Máris boldogan megyek haza, de előtte bezárom mind a 12 jelenleg nyitott exceltáblát :)