Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitvisz1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vida Ildikó, Zombor Gábor, Hende Csaba. Megindult a menekülés. A frissen emondott honvédelmi miniszter esetében a közvélemény azt az információt kapta, hogy Orbán megszidta, mert nem készült el a kerítés és ekkor lett elege. Mi, itt a kávézóban ezt nem hisszük el. Nem…..
Egy blogger-kollégával történt személyes találkozón tudatosult bennem, hogy sokan azt hiszik, a való életben is Fedornak hívnak. Mások a név orosz eredetéből kiindulva kapásból komcsinak tartottak, pedig csak a Rejtő Jenő-i életműben kéne elmerülni a megfejtéshez, egész…..
         Ezt a posztot Bunford Gerda a Corvinus egyetem hallgatója publikálta a Mértéktér blogon. A szerző a Corvinus egyetem politológus hallgatója, aki havi koszos kis hetvenezer forintot kap a Quaestor-ügy kétségbe esett mentegetéséért.          Bunford Gerda konzulense…..
2014. március 15., 11 óra 53 perc. Az MSZP mikroblogja a következőket írja: „miért van az, hogy csak a magyar meteorológia jelez előre vihart mára? és miért van az, hogy pont 3 órára? és miért van az, hogy aki nem a fidesz állam pénzéből él azt mondja, hogy ma nem lesz vihar…..
mitvisz1 2014.03.16 09:49:09