Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renningan

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 4-én kezdi meg működését az egykori Nap TV épületében a megújuló Echo TV. Szikszai Péter szerint a csatorna továbbra is markáns jobboldali médium lesz rengeteg véleményműsorral és Bayer Zsolt talkshow-val, amit a nézők 16:9-es képarányban és HD minőségben élvezhetnek. A csatorna…..
Halottak napi forgalmi rend lesz érvényben 2015. október 23.-25., valamint október 30. - november 1. között az Újtemető környékén. A kobanya.hu által közzétett vázlatrajz segítségével tájékozhatnak az arra közlekedők. A Maglódi út - Sírkert úton jelenleg még zajló…..
Sci-fi és fantasy napot tartottak a Kőbányai Könyvtárban szeptember 26.-án, ahol többek között Brandon Hackett, díjnyertes író is jelen volt. Az eseményre ellátogatók tesztelhették irodalmi tudásokat különböző kvízekkel, készíthettek cyberpunk ékszereket és robotfigurákat,…..
Az Aquaréna-Kőbánya SC csapatai remekül teljesítettek, a megszerzett ezüst- és bronzéremnek hála a kőbányai egyesület lett a legeredményesebb a 2015. augusztus végén megrendezett Országos Gyermek és Ifjúsági Sakk Csapatbajnokságon. A verseny rendkívül szoros volt, az egyaránt…..
Hársfa ucca 70. Háromemeletes ház, színe szürke, illetve sárgás, azaz piszokbarna, szóval bérházszín. Kapu este tízig nyitva, azután kapupénz fejenként tíz fillér, éjfél után húsz fillér, felülfizetés ajánlatos, felülnemfizetés esetén a házmester a köszönést nem…..