Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁttentőRedáz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lyukas zokni után következzen ismét egy arcpirítóan szexi ruhadarab a tapadós, férfi rövidnadrág. Rögtön az elején vissza kell nyúlnom a Lidlben vásárolt futócuccok hitvitájához, amely olyan indulatokat gerjesztett hivők és istentagadók között, amelyhez képest az iPhone…..
Futóblog SeSam a Night Run 2014-en 2014.07.09 10:33:06
Úgy kezdődött, hogy felkészülten (például volt nálam (pót) biztosítótű is), időben begurultam a Batthyány téri versenyközponthoz, amikor is konstatáltam, hogy bár az U-lakat a táskában volt, a kulcsa a lakásban maradt. Szerencsére jött segítség, aki őrizte a járművet…..
Röviden: 19 óra 4 perc alatt körbeyolókáztuk a Balatont kilenc fős csapatban, ezzel az 5:23-as tempóval mintegy negyven percet vertünk az előző évi önmagunkra, ha évente ennyit javítunk, akkor jövőre nagyjából annyi idő alatt érünk be, mint az első helyezett egyéni…..
ÁttentőRedáz 2014.06.03 10:11:23
@BGy: Nektek is gratulálok! Hárman ez nagyon kemény lehet! Az egyéniekről meg nem is tudom mit gondoljak, elképesztő látvány volt ahogy nyomták, látszott ratuk a végefelé hogy valami egészen más tudatállapotban vannak, még sosem láttam ilyet. Érdekes ez a kettősség, a váltók bulihangulata mellett a teljes befordulás.
Futóblog UB startra készen 2014.05.28 11:07:51
Pörögnek az események az UB-vel kapcsolatosan. Hétfőn találkoztunk a Nike VIP csapattal, hogy megbeszéljük az UB teendőket, és felosszuk a távokat. Meglepően hatékonyak voltunk, ahhoz képest, hogy nem egy összeszokott társaságról van szó. Az egyetlen stratégiai kérdés az volt,…..
ÁttentőRedáz 2014.05.28 15:50:16
@BGy: köszi :) ezek szerint nem veszik olyan komolyan...az élmezőnyre nem vagyunk ugyanis annyira nagyon veszélyesek és remélem hogy senki sem fog lesérülni!
Bocs, gusztustalan módon gyakorolom a kattintékony címadást, hátha feltornásszuk a látogatottságot az egekbe, és akkor végre jelentkeznek a szponzorok! Jó lenne, ha még befizetnének pár ultratávos futásra. Mert igen, akkora élmény volt a paksi UltramarAtom 6 órás verseny –…..
A reggel még szakadó eső dacára rekordmennyiségű, hárommillió résztvevője volt a X. Tárnoki Tófutásnak, az érdi futócsportoból is átmentünk vagy tízezren (lehet kicsit túlzok...). Esett vagy ötezer miliméter eső, úgyhogy lehetett sejteni, hogy a pálya izgalmas lesz, hiszen…..
Általában elkerül az eső, de hosszú idő után végre újra elkapott. 10 fok volt már és rövid szerelésben indultam el egy jóleső futásra. Nem is volt ezen az útvonalon még soha semmi gondom. 7-12 km-ig a Duna töltésen a tököli nagytemplomig végig terepen futok, a többi…..
ÁttentőRedáz 2014.05.05 23:45:58
@Gyűrött Papír: Ezt az autógumihuzatást pitbullal mutatványt vasárnap volt szerencsém futva megtekinteni Pünkösfürdőnél a töltésen, a kutya visítva kezdi húzni az abroncsot, nincsenek szavak a látványra és a hangeffektusokra!

Amúgy én pont a póráztól félek amikor már sötét van, azokat a vékony zsinegeket sosem veszem észre és ha a gazda nem figyel, simán bele lehet botlani.
A múlt héten ellenálltam a csábításnak, hogy a hétvégén ismét eligyak 27 ezer forintot, és inkább az egészségembe történő befektetést eszközöltem: vettem egy új futócipőt. A régi lassan két éves lesz, ami egyébként is elég hosszú idő, az én lábamon meg…..
ÁttentőRedáz 2014.04.28 21:38:03
@Lemúr Miki: azt elárulod hogyan készülsz erre a 6órás megmérettetésre? mert ahogy olvasgattam a blogotokat nem vagy az a megszálott kilométer gyűjtő :)
(valahol olvastam, hogy Lőw András 2 Spartathlon között olyan 950 km-t futogatott :D, másnak meg 5-6 ezer összefutott km-ből sem jött ki a teljesítés...én meg ugye nem értek a futáshoz, de ezek azért óriási különbségek)
ÁttentőRedáz 2014.04.29 17:21:47
@Lemúr Miki: Akkor tényleg nem vagy egy kilométernáci. Mondjuk, ha ezt 4 órán keresztül abszolválod, akkor mondhatni, megfutod a verseny 3/4-t. Legalábbis időben. :))) Mindenesetre kiváncsian várom a végeredményt! Hajráhajrá!
ÁttentőRedáz 2014.04.30 12:46:03
@rrroka: :D rövidélet.blog.hu
Az hiszem elég csak annyit mondani, hogy 9 (kilenc!) percet javítottam az előző évi időmhöz képest a KTF20-on, és egyből mindenki érzi, hogy igen ezek a srácok tényleg csapatták...! Ráadásul - ritka pillanat - Lemúr Miki előtt értem be egy perccel. Pedig lefele jövet elnyaltam az…..
ÁttentőRedáz 2014.04.29 17:23:20
@Sz.Lacc: És azt se hagyd ki az önéletrajzodból, hogy szép verseket is tudsz írni futás témában. :)))
Áttentő Redáz elküldte nekünk első maratonja beszámolóját, amit a SPURI Maratonfüred Badacsonytomaj-Balatonfüred távon futott Biorobot társaságában.Nem a legkönnyebb pályát választották, a távon van jópár méter szintemelkedés.Gratulálunk! Csak így tovább!…..
ÁttentőRedáz 2014.03.31 17:22:46
@BGy: Igaz! :)
(Kár, hogy abbahagytad a blogod írását, nagyon sok hasznos információt olvastam Nálad a felkészülés alatt!)
ÁttentőRedáz 2014.04.01 15:19:20
@BGy: hát, ha gyorsabb tán már nem leszel, tapasztaltabb még bizonyosan igen :)
meg aztán lehetne írni a futótársadalomról szocigráfiát, vagy egy rövid mi a teendő lila lábujjkörmök esetén tanácsadói rovatot, vagy melyik popsikrém a legtutibb kidörzsölések elhárításának esetére...:)(legalábbis én ezekre kerestem rá a gugliban :D)

@rrroka: Anál rosszabb? :D
egyébként köszi a lehetőséget a megjelenésre!
ÁttentőRedáz 2014.04.03 08:46:23
@bellone: Köszönöm, dagad a májam! :)

Amúgy olvastam, hogy betelt a vivicitta félmaratonra a nevezés. Lassan ide is sorsolással lehet majd bekerülni?!?!?
Hat maraton több-kevesebb sikerrel történt lefutása után egyre inkább foglalkoztat, hogy mi van a nyúlon túl. Sebességben fejlődni nem szeretnék, a 3 és fél órás legjobb maratoni időmet felakasztottam a dicsőségfalra, és nem akarok már megfeszített izmokkal, levegőt kapkodva…..