Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newzz.com

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZERZŐ: cs89 A korábbi évekkel ellentétben ezúttal a tavaly nyáron megnyílt Nagymező utcai Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ adott helyet a 32. Magyar Sajtófotó Kiállításnak Budapesten. A minőség és a változatosság azonban maradt: társadalmi, politikai természeti,…..
newzz.com Celeb vagy celebb? 2014.05.12 23:00:00
SZERZŐ: nem_n_vagyok   Fluor Tomi kidolgozta magát a bulvárbirodalomból „Nem utállak, csak nem eszem celebszart” – üzent Fluor 2012-es, Ecküvel közösen rappelt Köpköde című számában a világnak. A huszonhat éves előadó három éve robbant be a köztudatba a Mizuval, és…..
Na, valljuk be, senki sem szereti a politikát. Ugyanazokat az arcokat nézzük hosszú évek óta, ugyanazokat ígérik meg. Majdhogynem mindegy, hogy narancssárga vagy piros. Már 2010-ben is nagyon vágytam arra, hogy szavazhassak, ha másért nem, mert izgatott a dolog misztikuma. Bemenni a…..
Nem tudjuk egyelőre feldolgozni, hogy vége a HIMYM-nek, ezért inkább listát írtunk róla. A 'tovább' után lesz valami LEGEN... Wait for it! ...DARY!!! 1. A Pofogadás király   2. Semmi jó nem történik hajnali kettő után   3. Egy öltöny mindenki megjelenésén dob   4.…..
Trollok nélkül sehol sem lennénk. Na, nyugalom nem magunk ellen beszélek, ez egy olyan igazság, amit mindenki tud. A cikkírókat mérhetetlenül hidegen hagyja, hogyha elküldik őket az édesanyukájukba, minden írást lesz olyan ember, aki utálni fog. Mindig lesz olyan, aki a kommentekben…..
SZERZŐ: SZUSI16   Mit csak remélni tudunk, bár olyanok mint ők sosem lehetünk. Mert ők ki álltak a hazáért, minden időben harcoltak a szabadságért. Március tizenegyedikén járunk, mikor a bécsi ifjúság petíciót nyújtott be a császárhoz. Pesten hasonlóképpen zajlottak az…..