Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anikó Hajdú

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
Aki szeretett volna mostanában bármilyen szakmunkát elvégeztetni a ház körül, az biztosan tele van ilyen történettel. Aki meg nem, az sok ilyet hallott. Szobafestő ígérgetés lvl egymillió, hónapok óta a kanapén alvó, mégis igen kitartó lakástulajdonossal. Történetem egy budapesti, mindössze 42…..
Dóra fittség helyett bokasérüléssel távozott a Fitness5 edzőteremből, hogy aztán hetekig küzdjön a műfű által takart titkos gödör okozta rándulással. Kompenzációt szeretett volna, ügyvédhez fordult, két hónappal a baleset után pedig hiába próbált bejelentkezni a terembe, azt írta nekünk, hogy…..
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
A  fenti képen Európa első hegyi vasútja, az 1848 és 54 között épült semmeringi vasút egy szakasza látható. Az elképesztő helyeken haladó pályát már építésekor is tájépítészeti objektumnak tekintették, vagyis fontos szempont volt, hogy a műszaki alkotás harmonikusan illeszkedjen természeti…..
Én szerintem sok nő nevében mondom, hogy megértem Gábor panaszát, és egyáltalán nem akarom lenézni a telógyilkos zsebek problémáját, de azok a zsebek legalább vannak! A női gatyákba olyan pici zsebeket terveznek, hogy oda egy telefon be se fér! Nem beszélve a szoknyákról, amelyeknek csak töredéke…..
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
Anikó Hajdú 2017.07.24 16:26:19
@David Bowman: Te normalis vagy?
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
Nem én írom ezt a mottót vagy mit Ilyen Hülyén, hanem a Real Reisen nevű utazási iroda saját magáról beszélve. Én inkább azt mondanám, csak így egyszerűen az alábbi levél alapján, hogy a Real Reisen az az utazási iroda, amit nem ajánlanék senkinek.  Kedves Homár szerkesztõség, A Real Reisen…..
Anikó Hajdú 2017.05.25 01:35:35
@joska141: A real reisen honlapján az Auschwizti útjukat az említett felirattal, illetve az auschwitzi kapu illusztrálásával reklámozzák.
Jópár éve már, hogy megreformálta a Fidesz a hivatali ügyintézést, létrehozva a mindenféle iratok kiadására szolgáló kormányablakokat. Az új képződmények működéséről megoszlanak a vélemények, de összességében talán inkább pozitív, mint negatív a mérleg. A rendszer működésének azonban csodálatos…..
Anikó Hajdú 2017.03.03 21:45:31
Fantasztikus újítással örvendeztette meg gyerekes és időmilliomos vevőit a Spar: bevezette a péksütik fajtánkénti önkiszolgáló vonalkódolását. A forradalmi változtatásnak vannak ugyan vesztesei (információink szerint ugyanezzel az intézkedéssel sikerült ugyanis a pénztárosokat az őrületbe, a nem…..
Újabb "ige" kering a közösségi oldalakon, most a fluorid veszélyeire hívva fel a figyelmet: Keressétek a FLUOR mentes fogkrémet! A legtöbb fogkrém fluoridot tartalmaz, amely egy potenciálisan mérgező vegyszer, ami elvékonyítja a fogzománcot. A fluorid annyira erős, hogy átmarja…..
Anikó Hajdú 2017.02.05 22:03:35
@Gery.Greyhound: A dihidrogén-monoxid a víz =D Remélem nem mondtam túl nagy újdonságot ="D
Gábor egyértelműen Magyarországon él, és egyaránt sajátja a szkeptikus-öntudatos-mindentudó attitűd, a szolgáltatók eleve hazug kutyának nézése, és a jó öreg "Intézzék el és kész!"-mentalitás is. De lássuk, igaza van-e! Csudálatos levelezés következik tanácsadással. Kedves Tékozló Homár! Azért…..
Mai esetünk sem mese, hanem egy elég meghökkentő sztori. Olvasva talán nehezen érthető, hogy Anikó a jegyen kívül miért adott oda bármi mást az ellenőrnek, dehát utólag mindig könnyebb  okosnak lenni. A DKV honlapon ez olvasható: "A menetjegyet felszállás után a jegykezelő készülékkel haladéktalanul…..
Anikó Hajdú 2016.11.17 13:46:51
@AlterVas: Kedves AlterVas!
Ha bliccelni szeretnék nem veszek jegyet. Azért vettem jegyet, mert nekem nagyobb stresszt jelentene végig figyelnem az ajtókat, hogy mikor száll fel ellenőr, mintsem 300 forintért normálisan utazni.
Anikó Hajdú 2016.11.17 13:51:02
@enrico palazzo:
Ez nem egy kártya volt részemről, amit ha kijátszok hátha megsajnál az ellenőr. Ez egy érzelem volt, ami kirobbant belőlem. Sajnos ebben a helyzetben, mikor egyszer mondom neki gondolja át, mutatom, hogy tessék tegnap is utaztam akkor is érvényesítettem, és nem volt mögöttes szándék bennem nem tudok többet tenni, csak beletörődni. Utólag én is máshogy csinálnám, de ilyen stresszhelyzetben nem tudom normálisan átgondolni, hogy "probléma felvezetése, tárgyalás, érvelés, befejezés". Sírdogáltam, mert tehetetlen voltam, meg megalázó volt a szitu...
Sziasztok! Új videó, Alien 3! Feliratot Sirius készítette. Köszönjük neki. Remélhetőleg mostmár újra beindul az oldal. A feliratot ne felejtsétek el bekapcsolni. Jó szórakozást.   ..
Anikó Hajdú 2014.04.30 14:35:54