Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NorbiGO

556 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez is eljött az ötödik évadban: összesen kétszázadszor ültünk össze a Checkpoint podcastcsalád médiaportfóliójának keretein belül, hogy valami retrós meg videojátékos témáról beszélgessünk. Az alkalomnak élő felvétellel adtunk rangot, a helyszín az EPAM Hungary meetup terme volt, akárcsak a…..
NorbiGO 2019.03.20 08:47:50
Az 576 - CoVboy féle mizériára anno CoVboy is reagált, méghozzá itt:

plastik.hu/2008/12/08/commodore-vilag/#comment-49103

Anno olvasóként is furcsa volt, hogy az addig elég rendszeresen megjelenő lap miért akadozik. Hát (többek között) ezért.
A Capcom a Resident Evil 2-vel rárúgta 2019-re az ajtót, és megmutatta, hogy milyen az amikor újragondolnak egy már eleve nagyszerű játékot. Spoilermentes videotesztemet nézhetitek meg a következő pár percben. Íme: ..
Az ilyen havas-fagyos időben mindig megjön a kedvem a hasonló időben játszódó programokhoz, ezért az Until Dawn kíváló választásnak bizonyult. A Supermassive Games interaktív filmje és egyben PS4 exkluzív videojátéka a jelen generáció egyik olyan tagja ami pozitív példaként állítható be a zsánerbe.…..
A Rockstar Games továbbra is tartja az 1 generáció - 1 játék felállást, és a 7 éve készülő Red Dead Redemption 2 esetében is meglátszik a belefektetett energia és munka. Ennek ellenére közel sem hibátlan a játék, de a részletekre való odafigyelés, a kiugróan magas minőség, és a vetélytársak közt is…..
Game Over Next The Surge - Teszt 2018.08.07 22:24:42
A német Deck 13 a Lords of the Fallen után modern köntösbe helyezi a Souls-formulát a The Surge c. játékával. Brutális nehézség és kihívás vár mindenkit ebben az indusztriális környezetben elhelyezett Souls-like játékban amely néhány apró elemében továbbgondolta a jól bevált módszereket, mégsem…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Game Over Next God of War | Teszt 2018.05.03 07:30:51
A Santa Monica Studio mesterművének, a God of Warnak a videotesztje. A videóban található gameplay felvételek sima Playstation 4-ről származnak...
A Valve mára már legendássá vált játéksorozatának bemutatója, amely mind a két részt magában foglalja. Az első rész egy kezdő fejlesztőcsapat alapötletéből (Narbacular Drop) avanzsált teljes értékű és profin elkészített videojátékká, míg a Portal 2 többszörösen is rálicitált elődjére. Mind…..
A Subnautica egy óceánbolygóra invitálja a gyanútlan játékost, hogy annak élővilágát kiismerve és saját túlélési képességeit próbára téve egy felejthetetlen kalandban részesítse. További részletek a videóban!..
Ha létezik bizarr FPS, akkor a Devil Daggers biztosan az. A Sorath nevű csapat legelső alkotása egy instant akciót kínáló, kicsit retro stílusban átitatott, de villámgyors reflexeket megkívánó belső nézetű lövölde lett. Túl sok poént nem lőnék le vele kapcsolatban, ezt a játékot tényleg látni kell.…..
Az Epic Megagames 1998-ban, közel 4 évvel az első Jazz Jackrabbit megjelenése után kidobta a folytatást. Már első ránézésre is látszik, hogy rengeteget fejlődött az elődhöz képest. A GOG.com-on megjelent Collection változatot mutatom be most nektek, a videóban pedig nem csak az alapjátékot, hanem a…..
Az Arkane Studios második játéka volt az előfutára annak az alkotásnak (Dishonored) amely végül meghozta számukra a világhírnevet. A Ubisoft felvetésére pedig nem tudtak nemet mondani anno, ezért készült el az Arx Fatalis folytatásának szánt játék végül a Might and Magic világában, amely…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
  Azon kívül, hogy kiderült a megjelenési dátuma (április 20) a Playstation 4 exkluzív játéknak, egy vadonatúj videót is kiadtak hozzá, rengeteg gameplay jelenettel. De egy story trailerben a hangsúly a narratív jeleneteken, és a párbeszédeken van, és persze a történetről is kapunk most már egy…..
A Dark Souls sorozat lezárása nem történhetett volna meg ennél méltóbban, a Ringed City ugyanis mindenben hozta az elvárt színvonalat, sőt sok dologban önmagára licitált rá. A szokásos videós bemutató következik, bő 5 percben a játékról...
A méltán híres sorozat harmadik részének első kiegészítője bár kissé rövidre, de annál intenzívebbre sikerült. A fagyos-havas táj sok új felfedeznivalót hozott magával, és egy vérbeli Souls játékos nem hagyhatja ki ezt a kalandot sem. A következő pár percben az Ashes of Ariandel bemutatóját…..
Az utóbbi időben egyre-másra kerülnek elő a Bloodborneból olyan tartalmak amik eddig is megbújtak benne, csak nem volt aki kinyerje belőle. Most adathalászok sikeres akciójának köszönhetően egy átlag felhasználó is betekintést kaphat azokba a tartalmakba amelyeket ilyen-olyan okoknál fogva végül nem…..
2017 egyik legkiemelkedőbb alkotása szerintem kétségtelenül a Cuphead volt, amely a megjelenése óta instant klasszikussá vált. Hírhedt nehézsége, csodásan megrajzolt és animált grafikája, valamint az a tény, hogy színre lépése mémek és popkulturális értékek egész sorát szabadította rá a világra,…..
Megsorozunk benneteket adásokkal a héten és a jövő héten, hogy tudjatok mit hallgatni az ünnepekben (és hogy legyen mire hivatkoznunk, amikor január első hetében pihenünk kicsit). Tegnapelőtt ment ki egy Mini, de máris itt a következő Checkpoint visszatérő vendégünkkel, Hancuval. Ebből következően…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A régóta halogatott Hearthstone bemutató végre napvilágot látott. Nehéz szülés volt, de úgy érzem megérte mert amire ki akartam térni a videóban, azt végülis sikerült megmutatni. A Blizzard játéka csak látszólag tűnik egyszerűnek, valójában egy igen sokrétű kártyajátékról van szó, amit hosszú ideig…..
Hosszú út vezetett odáig, hogy a mára már fogalommá vált Soulsborne játékok egyikének a legjobb hazai játékosává váltam. Az ide vezető út alatt összeszedett tapasztalataimat olvashatjátok el ebben a cikkben, egy képzelt interjú keretében. Mi az a speedrun? Mennyi a rekordod? Röviden annyi a…..
Game Over Next Dead Space bemutató 2017.03.03 16:06:34
Januárban megtörtént a 2017 AGAVE szavazás, amelyben a 2008-2016 között megjelent legnagyobb címek közül szavaztátok meg az általatok leginkább kedvelteket. A 2008-as évben (nem nagy meglepetésre) a Dead Space-t választottátok, én pedig fogtam a játékot, végigjátszottam, majd kielemeztem. Jutott a…..