Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emberzetvédelmi főfelelős

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Árkád környékén lakó gazdaságos matricás plakáthekker immáron Budát is mémfertőzi. Legfrissebb társadalmi célú üzenetét Noru fotózta meg a Gellért téren:A csatolt képhez nem fűzök kommentet, majd a többiek... :DHely: Szent Gellért téri buszmegálló, Budapest.Idő:…..
Emberzetvédelmi főfelelős 2008.10.13 12:47:24
Emberzetvédelmi főfelelős 2008.10.13 12:48:33
A kabátlopásos vicc Lotsky számára maga a véres valóság. A munkahelyén már elterjedt, hogy zoknit lopott a győri Hervisből, holott abban az időpontban nem ő volt Győrben, hanem a húga, aki még csak nem is lopott.Egy héttel ezelőtt, épp a szabadságom ideje alatt, telefonon…..
Móki, aki ellenőrökkel száll szembe hogy védtelen nőked védjen, tettével bloggerek fejét csavarja el és egy fél ország ismeri a bal alkarját, most az egyik legszebben kezdődő levelet írta nekünk, amit meg is mutatunk: "Kedves Eszter! Itt ülök Balatonalmádi buszpályaudvarán…..
Emberzetvédelmi főfelelős 2008.08.18 01:04:39
Emberzetvédelmi főfelelős 2008.08.18 01:07:55
Az utazási iroda által gyermekbarátnak nevezett szálloda különösen sok lépcsővel várja kedves vendégeit, de legalább a szobát lefoglalták, nem úgy, mint a következő alkalommal, amikor Éviék rajtuk keresztül intézték a szállásukat. Félretájékoztatott, a reggeli kávé…..
Sergeant annyira vakmerő/bizarr vásárló, hogy egy SMS-reklám hatására akciós fúrókalapácsot akart venni kofferben, ötezerért, de nem tudott, mert az áruházban már elfogyott. S. nem tágított, befizette az előleget, de sokáig nem kapott kalapácsot. Itt olvasható az eredeti…..
Mit adott volna Man Ray egy ilyen falióráért? Költészet és fúrógépes horror finoman simul egymásba a kifejező nevű karikittyom.hu-n árult bretonista tárgyban. Az alkotó a művészi szabadság nevében nem habozott kilyukasztani a kis Barbika homlokát. Jó azt képzelni, hogy…..
Felgyorsultak az események, a tegnapi levélre már itt is van Dóra válasza. Ma adta postára, de előbb elküldte nekünk hogy posztoljuk és mi posztoljuk. Sok kérdőjel és még több felkiáltójel után a végére Dóra lezárja a vitát, de úgy sejtjük, ezzel még nincs vége.…..
Emberzetvédelmi főfelelős 2008.03.19 21:14:02
Kedves Dóra (a tulaj, akit nem így hívnak, de jól tette, hogy nem publikálta a valódi adatait)!

Hát igen a XXI. század első évtizedésben elmondhatjuk, hogy az analfabétizmus elleni harcot megnyertük, a funkcionális analfabéták száma csökken, és igen: lassan az internet-penetráció is eléri a kritikus szintet, amikor már komoly véleményformáló erőnek számíthat.

Beletekintve a hozzászólásokba némileg elszomorító, hogy ahelyett, hogy a "kommentelők" egyöntetűleg melléd álltak volna, mindenféle baromságot írkálnak. Mert nem kérdés, hogy az egész Homár célja a fogyasztók védelme, és a fórumozók pedig segíthetnék egymást tanácsokkal. (Természetesen segítik is - na de a többiek?!)

Feltételezem, hogy egy részük irigykedik Rád, másik részének külön öröm, hogy a fogalmazás pótvizsgára készülhet, a többiek folymatosan tudatmódosító szereket használnak, a maradék meg annak is örül, hogy az A betűt felismeri.

Hát annyit nem értenek meg, hogy ez velük is megtörténhet bármikor?!! Annyit nem fognak fel, hogy Te komoly pénzt fizettél egy hibával teli lakásért? Annyi nem világos számukra, hogy a t. lelkiismeretlen, csalárd, fenyegetőző VÁLLALKOZÓ ÚR(?) nem tett semmit (eufémizmus: le sem ejtett)egészen addig, amíg ide nem fordultál? Biztos nem azért tetted mindazt, mert nem volt jobb dolgod.

Egy dolog biztos: egy üzenet elküldése (bizonyos tényezők figylemen kívül hagyásával) ingyenes és a legkönnyebb más kezével verni a csalánt - talán ezért is ír mindenféle suttyó (stb.).

Mindnesetre nagyon tanulságos, hogy milyen hirtelen történt a változás. Javaslom, hogy egy dolgot még tegyél meg: különböző keresőket használva nézd meg, hogy a VÁLLAKOZÓ ÚR(?) és minden tisztelet nélküli cégnevére hány találat jelenik meg most, és ez a fórum hanyadik a sorban.

Az külön tetszik, hogy mindenkinek igyekeztél név szerint válaszolni, ez is jó, kíváncsi lennék, hogy ezt tanultad-e, tanácsolták, vagy csak magadtól jött az ötlet. Mindenesetre sok sikert a továbbiakhoz!
Reggel az Újpest-Központ metróállomáson vidáman elkocogtam a BKV-pénztára előtti 50-80 méteres sorban rogyadozó zombihadsereg mellett - észrevették, hogy a cég jóvoltából 2008-ben újra divat a kommunista ízű, hisztérikus sorbanállás? - aztán beestem a Betűgyárba. Itt a…..