Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz22

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Éire non coronat 2008.06.16 06:00:00
Képzeljük el, hogy a magyar Országgyűlést a tizenkilenc megye küldöttei alkotják. A megyék félévente adják át egymásnak a kormányzást, de ez nem okoz komoly zavart, mert úgyis minden lényeges döntéshez szükség van az összes egyetértésére. Csak olyan határozat megy át,…..
sz22 2008.06.16 11:32:07
www.origo.hu/itthon/20080616-magyar-nemzet-ev-vegeig-bezar-a-jatszoterek-nagy-resze.html

Én ettől félek..persze nem konkrétan a játszóterek esetében, hanem nagyban, az egész európai népességet érintően. Már most is betegesen túlértékelt fogalom az egyén biztonsága, és folyamatosan túlértékelődik továbbra is. Ez pedig oda vezet, hogy a derék európaiból abszolút kihal a vállalkozószellem, a kezdeményezőkészség, a hajlandóság az ésszerű, vagy néha az ésszerűtlen kockázatok vállalására. Egy lépést sem tesz, ha a szóban forgó útvonalra nincs érvényes biztosítása és az útvonal nem felel meg az öttrillió EU szabványnak. A gyereke meg max. gumiszobában játszhat, nehogy megüsse magát...
Ez oda vezet, hogy a ma még sokat emlegetett és valóban létező európai kulturális fölény, amit a bátor, szabad európaiak évszázadok alatt hoztak össze, egy emberöltőn belül már csak rég elfelejtett, porosodó könyvek, omladozó épületek formájában lesznek fellelhetőek.
A mezőnye ma reggel rettenetes homokviharban vágott neki a 10. nap közel 500 kilométeres távjának. A reggeli eligazításon Nouadhibou rendőrfőnöke is ott volt és biztosított mindenkit, hogy a teljes mauritán távon jelen lesz mind a rendőrség, mind a katonaság és biztosítja a…..
A futam, így a 86-os busz is közeledik a határátkelőhöz. A helyzet komolyságára való tekintettel az a döntés született, hogy inkább elássák a sivatagban az eddig el nem fogyasztott alkoholt, több kocsit ugyanis teljesen kipakoltak a határon, miután italt találtak náluk. Mivel…..
Budapest-Bamako Bemegyünk! 2008.01.20 18:29:00
Csak ennyit írt a fotó mellé Kirk kapitány: "bemegyünk". Gondolom ez még nem Mauritániát jelenti, csak a lent említett udvart, ahol járművek teljes átvizsgálása következik. Ha így van, akkor azt hiszem most aztán lesz idő hosszabb beszámolókat írni. ..
(Köszönjük kedves kommentezőink segítségét.)..
Budapest-Bamako Tovább Accrába 2008.01.09 23:21:00
Meg se állunk Ghánáig. Nagyobb térképre váltás..