Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeterSpam

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új sorozatunkban hétről hétre újragondoljuk az emberiség jövőjét. Mi mással is kezdenénk, mint a teremtéssel...
Csaknem kétezer éve írta „posztjait”, amikor még nem volt Facebook, Twitter, Tumblr, de még email sem. Mondatai mégis ott zengenek mindannyiunk fülében, hiszen a mai napig éppúgy elválaszthatatlan kellékei minden esküvőnek, akár a boldogító igen kimondása, a hitvesi csók és a…..
PeterSpam 2015.09.03 09:49:04
@Terézágyú: Látom nyelvészke, neked is sikerült érdemben hozzászólni a témához.

Egyébként meg tökjó (sic!!!) cikk! Nem is értem, hogy merte kirakni az index.
Elsőre bődületes marhaságnak tűnik, ami csak a brit tudósok agyából pattanhat ki. Végiggondolva azonban, korszakalkotó felfedezés, mely új utat nyithat a gyógyászat, az élelmiszeripar és az élet megannyi területén! Az iskolában mindannyian megtanuljuk, hogy vannak a…..
Rejtélyes jelenség ütötte fel a fejét. A varázsceruza egy csapásra eltüntette a demokratákat. Meg a liberálisokat. Meg a szólásszabadság minden feltétlen hívét. Pedig néhány napja még több milliónyian vonultak Párizsban. Világszerte „Je Suis Charlie” feliratokkal…..
Marilyn Monroe-é állítólag nagyobb volt, mint Einsteiné. Mégsem előbbi dolgozta ki a modern kori fizika legnagyobb jelentőségű felfedezését, hanem utóbbi. Most meg kiderül, hogy a tanulmányi előmenetel sikeressége mégsem (csak) az intelligencián múlik. Akkor min? A…..
A gép nyikorogva bár, de forog. Az alkotó meg sajnos sosem pihen. Luciferkó sosem adja fel,  ti meg azért küzdjetek és bízva bízzatok, ha másért nem azért, mert amúgy halálra unnátok magatok! Tragikomédia örökjáratban. Falanszter jelenet. Játszódik Lúzerfalván (hivatalos…..
Ha csak lehet, meneküljünk! Amennyiben mégis elkerülhetetlen, hogy megküzdjünk vele, íme itt az útmutató, hogyan szelídíthetjük meg és kezelhetjük ölebünkként még a legelszántabb fajtájukat is. A négyszögletű kerek erdőben a belterjes tenyészetnek köszönhetően…..
PeterSpam 2014.04.16 14:33:16
@Daily Shark: Az meg se fordult a fejedben, te nagy tudású, hogy talán szándékosan? Mondjuk a blogod alapján a helyedben inkább visszavennék az arcomból és megtanulnék először rendesen fogalmazni (a többiről nem is beszélve)
Már csak kettőt kell aludni, és itt az újabb fülkeforradalom, amikor végképp és menthetetlenül jobbra fordul sorsunk. Legalábbis a pártok ígéret dömpingje alapján. Utánajártunk az igazságnak. Mint megannyi, a demokráciáért aggódó honfitársunkat, minket is mélyen…..
Ki gondolta volna, hogy az évszámok magolásának bármi értelme lenne azon kívül, hogy a tanárok túráztathatják vele a diákokat? A minap az is kiderült, hogy kifejezetten segíti a tanulást!     "Bírtam én a történelmet is, csak ne kellett volna folyton évszámokat…..
PeterSpam 2014.03.14 12:58:25