Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki 82

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudtuk, hogy pszichés beteget csípőtöréssel csak úgy elküldenek, aki zavart állapotában megígéri, hogy elszalad a traumára.Így ápolják, vigyázzák az embert a Merényi Gusztáv kórházban, valamint nézik a családot!  Tisztelt Praxis! Ez anyámról szól, Óvónő volt! De…..
Valaki 82 2014.03.14 13:03:25
Én írtam a levelet, végső elkeseredésemben és felindulásomban. Nem azoknak, akik nem ismerik a helyzetet és csak okoskodni ítélkezni tudnak.
Ma Magyarországon akarata ellenére senkit nem lehet kezeltetni a nagy büdös liberalizmus miatt! Legyen az drogos alkoholista stb.,ha nem egyezik bele, akkor mindenki mossa kezeit, de itt már messze nem erről volt szó. Ezzel a műtéttel az életét is megmentjük, vagy az itt okoskodó szeretnének arra ébredni, hogy a lakásukban valaki reggelre elhunyt,KÉRDEZEM? Amikor azt írtam, hogy nem normális, az azt jelenti, hogy nem normális. Csak az orvos mossa kezeit, sok a megválaszolatlan kérdés itt.
Hosszú folyamat ez, nem tartozik senkire, sokat mulasztott a család is, de nem véletlen, hogy eddig jutottunk és így maradt minden. Amúgy nem az a kérdés, hogy mi volt eddig, az más lapra tartozik, hanem, hogy MI VAN MOST! Ne ítélkezzen senki, ha nem ismeri az embert, nem jó kedvemből írtam ide CSAK KÖZLÖM!
A szociális irodák stb, önkormányzat nem foglalkozik már egy ideje ezzel. Megmondták, hogy jogilag nem lehet semmit sem tennünk, a család ki van szolgáltatva!
Az akarata ellenére sehova nem lehet beszállítani! Nem véletlen, hogy a pszichiátriára lett víve! Ott kell egy ideglenes passzus, hogy legalább műteni lehessen, ezt ki nem érti meg? DE leírtam, hogy a Merényiben mit csináltak! Az elmei állapota most romlott úgy le, addig nem lehetett volna gyámság alá helyezni! Hivatalosan még munkahelye is volt 2-3 hónapja, persze nem járt be! Nem véletlen írom ezeket! Nem attól büdös mert nem fürdik, ha nem a sebektől! Mi ebben a nem világos? A lényeg az, hogy hagyják így pusztulni, és a családot kitenni ennek, miközben elment az esze, és nem hajlandóak az orvosok erről papírt adni!