Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Il Principino

0 bejegyzést írt és 5026 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus és a Fiorentina megállapodásra jutott egymással Moise Kean ügyében, s az olasz támadó a firenzei együttesnél folytatja majd pályafutását. Romeo Agresti és Gianluca Di Marzio szerint már csupán a hivatalos bejelentés hiányzik, s a Fiorentina 13…..
Giovanni Albanese számos értesülése megosztott a Juventus vonatkozásában, s a megbízható újságíró szerint Thiago Motta szerint Federico Chiesa nélkülözhető, ám a mester igényt tartana Matías Soulé szolgálataira a megújuló Juventusnál. Jelenleg Cristiano Giuntoli nem tud garanciákat vállalni, de…..
Adrien Rabiot a francia válogatott edzőtáborában adott rövidebb nyilatkozatot a La Gazzetta dello Sport újságírójának, a téma természetesen nem is nagyon lehetett más, mint a Juventus új edzője, valamint a játékos jövője. Adrien Rabiot úgy érzi, a Juventus "kiváló döntést" hozott Thiago Motta…..
Vincenzo Raiola, a rendkívül ismert Mino Raiola unokatestvére és utódja, Giacomo Bonaventura ügynökeként megerősítette, hogy az olasz középpályás januárban nagyon közel állt ahhoz, hogy az Öreg Hölgyhöz csatlakozzon. „Giacomo Bonaventura nagyon közel állt a Juventushoz.” - közölte az ügynök szavait…..
A Juventus egy ideje szerződéshosszabbítással próbálkozik Adrien Rabiot ügyében, és Romeo Agresti értesülései szerint az olasz adókedvezmény segítheti a Juventust egy júliusi hosszabbítás esetén is, ám több forrás szerint mindeddig nem érkezett válasz a francia játékostól. Daniele Longo arról…..
Il Principino 2024.06.20 08:09:30
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
A Juventus támadója, Federico Chiesa az UEFA csatornájának nyilatkozott az EB-t illető célkitűzéseiről, és természetesen a jövőjét illető kérdések sem maradhattak ki, hiszen a játékos szerződése jövőre lejár, és a pletykák szerint a felek már jóideje egyeztetnek, viszont mindeddig hiába. „A célom…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
Arkadiusz Milik a Juventusnál igencsak visszafogott szezont zárt, és többször felmerült a játékos értékesítésének a lehetősége, ám a lengyel csatár nem kívánja elhagyni a Juventust. „A szerződésem 2026 nyarán jár le, és abszolút semmi szándékom nincs távozni.” - nyilatkozta a csatár a Sportowefakty…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus ifjú támadója, Kaio Jorge hamarosan visszatérhet hazájába, mert a Cruzeiro tárgyalásokat kezdeményezett a torinói klubbal. A 22 esztendős brazil játékos 2021 nyarán csatlakozott a zebramezesekhez, ahol, részben egy súlyos sérülés miatt, nem tudta…..
Il Principino 2024.06.05 22:24:30
@Rikoo: Legalább hozzuk ki 0-ra ezt a bizniszt,ne bukjunk rajta (is)!
Még mindig nagyon fiatal,inkább adjuk kölcsön...
Aztán lehet úgy járunk vele is mint Pjacaval,fene se tudja.
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
Il Principino 2024.06.04 11:14:00
@Pilsnerurquell: Aha értem..
Motta jó szakember, Allegri meg balfasz :D
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus elutasította Massimiliano Allegri ajánlatát, amely arra vonatkozott, hogy a szezon vége előtt menesztett szakember hajlandó volna lemondani a szerződés szerint neki járó összeg egy részéről, s bruttó 14 millió euróval is beérné a szerződés…..
Il Principino 2024.05.29 17:12:56
@babo0410: mert aztán a volt vezetőink mit tettek,pont hogy ők járatták le a klubot :D
De a mostaniak se ártatlanok sztem...
A simlis dolgok egybeforrtak a Juventus névvel sajnos..
A Corriere Torino beszámolója szerint ezen a héten Cristiano Giuntoli egyeztetést fog tartani a vezérigazgatóval, Maurizio Scanavinóval, a cél pedig a játékospiaci büdzsé meghatározása. A pletykák szerint a klub körülbelül 40 millió eurót költhet majd igazolásokra, azonban ez az összeg nem…..
A mai napon lépett pályára utoljára hivatalos mérkőzésen Alex Sandro, a brazil védőjátékos szerződése nyáron lejár, és elhagyja a Juventust, így a mai győzelemmel búcsúzott a torinói közönségtől. „Érzelmes időszak ez számomra, soha nem sírtam ennyit életemben.” - mondta a Juventus meghatározó…..
Utolsó fordulójához érkezett az olasz bajnokság jelenlegi kiírása, s a Juventus, egy immár tét nélküli mérkőzésen, a Monza együttesét fogadja majd Torinóban, az Allianz Stadium gyepén. A Bologna elleni 3:3-as döntetlenhez hasonlóan, ezúttal is Paolo Montero irányítja majd a Juventust a…..
Il Principino 2024.05.25 18:57:46
@Zsltrk977: sörmeccsek ezek már csak,majd jövőre kiderül ;)
A Bologna nemrégiben hivatalos közleményt adott ki az oldalán, amelyben elbúcsúzott Thiago Mottától, mivel a következő évben nem Thiago Motta fogja vezetni a csapatot, amint arról már több újságíró is beszámolt az elmúlt hetekben. A mester a bolognai csapatot egy parádés szezonban BL-helyre…..
Il Principino 2024.05.23 18:46:17
@Leram7: nyugi!
Ha nem válik be lehet őt is "Bar'Mottázni"
:D
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Il Principino 2024.05.23 13:48:20
@Drughi Di Bianconeri: Reus miatt remélem a BVB nyeri,megérdemelné hisz annyi nagy tornáról lemaradt..
Vini meg szarjon sünt undorítóan nagy az arca!
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
Il Principino 2024.05.20 22:27:29
Il Principino 2024.05.20 22:32:41
@Attilio79: látszólag igen..hatalmas igazolás lenne :)
Alfredo Pedullà friss értesülései szerint Thiago Motta hamarosan hároméves szerződés keretében fog csatlakozni a Juventushoz, nem kétéves szerződéssel, amely egy évre vonatkozó opciót tartalmazna, bére pedig 3,5 millió euró lesz. Ugyancsak Alfredo Pedullà számolt be arról, hogy Thiago Motta érkezése…..
Il Principino 2024.05.19 18:44:07
@Thuglife!: vannak illetve voltak itt olyanok nem kevesesen ;)
Il Principino 2024.05.20 10:09:22
@Thuglife!: arra gondolok hogy sokan annyira utalták Allegrit,hogy inkább annak örültek ha nem ment a szekér!
Az ilyen drukker nem is igazi drukker a szememben!
Nekem sem tetszett a játékunk,de januárig versenyben voltunk..
Utána valóban érett a váltás.
A Juventus ma menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, aki így két mérkőzéssel a szezon lezárulta előtt távozik majd a torinóiak kispadjáról. Hivatalos közleményében a klub a szakember által a szerdai kupadöntőn bemutatott kirohanást nevezte meg a lépés okaként. A játékosok közül az…..
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Il Principino 2024.05.17 19:43:46
@Tony.: Maxi'mális tiszteletem ;)
Egyetértek!
Il Principino 2024.05.17 20:59:10
@Evoken: +1
Conte is viharosan távozott majd mutogatott az akkori vezetőknek sinteresként, most Allegri is balhézott...
Az a durva hogy Real Madrid padja helyett inkább visszatért kihúzni minket a szarból,erre bűnbak sok blogtárs szemében..Valóban nem mentek úgy a dolgok mint az első regnálása alatt,de a TISZTELET megjárna Maxinak!
Köszönjük Maxi ezt a kupát,ki tudja mikor nyerünk újra vmit!!!Sok sikert máshol!
Il Principino 2024.05.17 21:40:09
@ZED!: utólag okosabb az ember ugyebár!
Mint ahogy azt sem tudjuk ,hogy mi történt valójában a háttérben amièrt idáig fajultak a dolgok...
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
Il Principino 2024.05.16 09:25:39
A Juventus, a ma esti ellenfél hathatós közreműködésével, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ezzel teljesítette a jelenlegi szezonra kitűzött legfőbb célját. A szezon utolsó igazi tétmeccsén a zebramezesek a nagyszerű formában játszó, s az Európa-liga fináléjában is…..
Il Principino 2024.05.15 23:07:30
@Shyr Kahn: egyetértek!
Marescanak egy malacfejet kellett volna bedobni!
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..