Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Il Principino

0 bejegyzést írt és 5332 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
Il Principino 2024.04.25 10:08:10
@Shaky79: Dybala kb. Pogba szindrómában szenvedett,alig lehetett játszatni ,valamint vezetőség felé tett mutogatása sem volt szimpatikus tőle..
Elszámolta magát a kapzsi ügynökével..
Nekem nem hiányzik AZ a Dybala!
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Il Principino 2024.04.23 21:47:07
Il Principino 2024.04.23 22:13:18
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
Il Principino 2024.04.22 14:56:29
@Alex8610: amennyire emlékszem Conte szépen elvesztette az öltözőt a Chelseanél,gyakorlatilag megbuktatták a játékosok..
Vlaho és Chiesa sem lehet egyszerű eset..
Én már évek óta várok 1 nem olasz edzőt, de lehet hiába.
A Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak. Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio…..
A Juventus elvesztette a döntőbírósági pert egykori klasszisával, Cristiano Ronaldóval szemben, így hivatalosan közel 10 millió euróval, plusz kamatokkal tartozik a portugál csatárnak. A portugál válogatott Cristiano Ronaldo megnyerte a pert korábbi klubja, a Juventus ellen. Mint arról a La…..
Luciano Moggi a minap a Libero Quotidiano hasábjain osztotta meg véleményét a Juventus jelenlegi helyzetéről és a Massimiliano Allegrit illető kritikákról. „A pletykák szerint Massimiliano Allegri mellékszereplő, aki továbbá felkészületlen is, de érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt a 31. forduló…..
Il Principino 2024.04.10 15:24:38
Marco Tardelli véleményezte a Juventus aktuális helyzetét a La Stampa munkatársának, s az egykori középpályás kiemelte Dušan Vlahović fontosságát. „Ha az Öreg Hölgy nem kvalifikálja magát a BL-be, az igazi sport- és pénzügyi dráma lenne, és számomra úgy tűnik, hogy az üldözőktől számított…..
Il Principino 2024.04.05 20:48:55
@alexGicamo: jövőre majd kiderül az igazság ha edzőt váltunk..
A Juventus kedd este végre győzelmet ünnepelhetett, kétgólos előnnyel várja így a csapat a római visszavágót, de a meccset követően Massimiliano Allegrit még az első félidőben visszavont büntetőről kérdezték. „A bírók és a VAR döntéseit tisztelni kell, szóval nem látom semmi értelmét ezen döntések…..
A Serie A 29. fordulójában egy látszólag könnyebb kihívás vár a Juventusra, ugyanis Massimiliano Allegri fiai ma 12 óra 30 perctől a Genoa alakulatát fogadják majd az Allianz Stadium gyepén, Antonio Guida bíráskodása mellett. A tabellán jelenleg már csak a harmadik helyen álló torinóiak számára…..
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő állítása szerint megszületett a döntés Paul Pogba ügyében, s a Juventus francia középpályása doppingvétség miatt négy évre szóló eltiltást kapott. A játékos az Udinese elleni bajnoki mérkőzést követően, tavaly augusztus 20-án bukott meg a…..
Il Principino 2024.03.01 10:26:10
@delpi0823: nincs itt gáz..
Fellebbez, 6-7 hónap múlva törlik az eltiltást,így nyárra viszont teljesen felépül a térdsérüléséből mivel lesz ideje ,aztán meg sem áll az aranylabdáig és a Juve bl győzelméig ;)
A legjelentősebb olasz napilapnak számító, ám nem elsősorban hitelességéről ismert La Gazzetta dello Sport a minap egy érdekes híresztelést tett közzé, miszerint az utóbbi időben némileg jobb formába lendülő Manchester United a nyáron mindenképpen le akarja igazolni a Juventus brazil védőjét,…..
Il Principino 2024.02.20 15:34:59
@rockitbaby: Scalvini kellene Bremer mellé, de nem a helyére sztem.
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
A Juventus és az Udinese tegnapi, 0:1-es kudarccal végződő mérkőzése előtt a Bianconeri futballigazgatója, Cristiano Giuntoli is az olasz sportmédia kamerái elé állt, hogy válaszoljon a sajtó mercatóval kapcsolatos kérdéseire, valamint kifejtse nézeteit a jövővel, ekképp Massimiliano Allegri…..
Il Principino 2024.02.14 15:35:30
@rockitbaby: sztem legrosszabb esetben is 3. helyen végzünk,botrányok meg idén sem kerültek el minket,no meg a sérülések..Fagioli,Pogba...
A Juventus vereséggel zárta az Inter elleni rangadót, így a zebramezesek számára a reális cél a második hely bebiztosítása maradt, s a soron következő három pont az Udinese elleni hazai mérkőzésen gyűjthető be. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Dušan Vlahović, Mattia Perin,…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus kész gesztusértékű szerződéshosszabbítással magához láncolni Kenan Yıldızt, és a vezetőség a jövő kulcsfigurájának tekinti a török játékost, aki jelenleg 2027-ig érvényes szerződéssel rendelkezik. Az új kontraktus révén a játékos megkapná a…..
A Juventus a szezon eddigi legfontosabb mérkőzésén Federico Gatti első félidőben bekotort öngólja által 1:0-ás vereséget szenvedett a listavezető Inter otthonában, mellyel nagyon nehéz helyzetbe került a bajnoki címért folyó küzdelem szempontjából. A meccset követően a csapat mestere, Massimiliano…..
Érdekes véleményt fogalmazott meg a Juventus korábbi csatára, jelenleg a DAZN szakértőjeként foglalkoztatott Alessandro Matri, aki már a Juventus átigazolással kapcsolatos lehetőségeit taglalta a nyári mercatóra vonatkozóan. Nem kisebb kijelentést tett, miszerint szerinte megoldható lenne Victor…..
Il Principino 2024.01.29 18:06:06
Nicolò Schira értesülései szerint öt klub is érdeklődött Moise Kean helyzetéről az elmúlt két hétben, ám a játékos eddig csak az Atlético Madrid felé mutatott nyitottságot. Az újságíró szerint a spanyol klubbal zajló tárgyalás akár Rodrigo De Paul kapcsán is fejleményeket eredményezhet a Juventus…..
Il Principino 2024.01.21 15:16:57
@Ethan Hunt: gazdasági tényezők nem teszik lehetővé hogy megtartsuk értékeink, azok más idők voltak..
A bl döntős kulcsemberek is sorra távoztak..Pogba,Vidal
Massimiliano Allegri a Lecce elleni vasárnapi meccs előtt a győzelem fontosságáról beszélt, s egyben elmondta, két játékosra továbbra sem számíthat, Adrien Rabiot izomsérülés, míg Federico Chiesa az ismét begyulladt térde miatt nem segítheti csapatát. „A csapat jó állapotban van, tegnap volt egy jó…..
Il Principino 2024.01.21 15:09:40
@babo0410: most nem azért, de az egyszezonos Spallettit meg Sarrit akik örök másodikak voltak hozod fel példának :D
Azért van kiemelve hogy nehéz meccs lesz,hogy élesek legyenek a fiúk, ne aludjanak bele a meccsbe..
Nem is értem ezen mit kell rugózni,minden szarba belekötni ami allegris...
Nem kötelező elolvasni a nyilatkozatot, hisz mindig "ugyanazt" mondja :)
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Il Principino 2022.03.25 13:14:10
@delpi0823: nem lehet egy játékosra kenni a dolgokat,rengeteg helyzet maradt ki,de persze Berardi és a többiek balfaszkodása nem téma..Egy macedón válogatottról beszélünk,de az é.írek vagy a bolgárokat is verni kellett volna,akkor nem itt tartanának!
Il Principino 2024.01.21 10:52:54
@Rikoo: igen,arra meg majd pláne vigyáznak nehogy elérje a 10 pályáralépést amiért plussz lové járna..
A Juventus az elmúlt órákban hivatalosan is bejelentette a már hosszabb ideje borítékolhatónak számító hírt, miszerint a klub fiatal játékosa, az előző szezont a Monzánál, a mostani idény felét pedig kölcsönben az Empolinál töltő Filippo Ranocchia véglegesen a másodosztályú Palermo játékosa…..
Il Principino 2024.01.19 16:04:29
@delpi0823: milyen jó hogy éppen Mou akarta a kis hollandust,erre kibaszták..fasza lesz ha kikerül a pixisből :)
A Sassuolo elleni győztes meccs után Massimiliano Allegritől azt kérdezték, hogy élvezte-e azt, amit a csapata mutatott. „Nem a szórakozás a fontos, a futballban igazából a meccsek megnyerése számít. A többi irreleváns. Egy olyan Sassuolo ellen léptünk pályára, amely múlt héten legyőzte a…..
Il Principino 2024.01.17 13:55:49
@FAF: sztem inkább nyerjünk szar játékkal serlegeket mint szépen játszva semmit!!!
Spurs és az Arsenal drukkerek mesélhetnének erről...
Il Principino 2024.01.17 20:43:29
@Gaben Smith: @FAF:
Értem.
Azért azt mondjátok meg, hogy melyik Juventus játszott szórakoztató focit az elmúlt 20-30 évben???
Szimplán csak meg volt a győztes mentalitás és 1-1 klasszis aki váratlant húzott és ennyi.Mindig is brusztolós ellentmondást nem tűrő stílus jellemzte a Juvet és ennek köszönhetően nyertünk címeket,nem űrfocival..
Il Principino 2024.01.17 20:46:03
@venember83: ne kelts hiú reményt az antiallegristákban,hogy távozik ;)
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
Il Principino 2024.01.16 22:38:26
@Ethan Hunt: igen,valószínűleg ezért nyertünk csak :D
Én azért örülök a revansnak!!!
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
A Juventus magabiztosan, 4-0-ra verte a Frosinone csapatát, így továbbjutott az Olasz Kupa elődöntőjébe, és a meccs után Massimiliano Allegri a Sky Sport számára értékelte a látottakat. „A meccs utólag könnyűnek tűnhet, de a srácok jó hozzáállást mutattak. Sikerült megszerezni a vezetést, majd…..
Il Principino 2024.01.12 19:21:09
@babo0410: egy hazai kupasorozat mindig más kávéház.
Il Principino 2024.01.13 00:01:11
@venember83: így van,elég csak megnézni a Salernitana kezdőjét a kupa meccs után.