Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolbászmustárral (törölt)

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élő adás­ban ment egy­más­nak Sarka Kata és Bá­lint An­tó­nia - írja a jobboldal kicsi, savanyú Blikkje, a Ripost.hu, és a hírt persze azóta már átvette az igazi Blikk…..
Mit tennél, ha a szomszédod egyszer csak hörögni kezdene, és szürke, hályogos szemmel imbolyogna feléd? Mindezt úgy, hogy tegyük fel, nem láttad a The Walking Dead-et, és egy zombifilmet sem? TE mit tennél? Ez a…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.08.14 08:49:33
@MonkeyG:

Tipikus "meghal az első 10 percben, mert azt hiszi felkészült" karakter lennél.
Az Index a Balaton Soundon felfedezte, a TV2 pedig most szerződtette Pumped Gabót. A Bors információi szerint Gabó az Ezek megőrültek! című műsorban mutathatja meg képességeit, lényét, és persze az izmait.…..
Uwe Boll egy jelenség, egy olyan ember, aki tehetségesen űzi a szar filmek gyártását és méltó utódja Ed Woodnak. Boll nem azért vált minden idők egyik legrosszabb rendezőjévé, mert rossz filmeket készít, hiszen rengeteg rendező készít/készített rossz filmeket az elmúlt bő 100 évben, de csak kevésnek…..
Ennek a bejegyzésnek eredetileg más lett volna a címe (A fiatal nő), de augusztus 10-én egy barátom felhívta erre a cikkre a figyelmemet. (Kedves negyvenes férfitárs, vegyél mély levegőt, azután…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.08.11 16:53:15
@CsakSzolokHogy:

hipergámia
hipergámia
hipergámia
hipergámia

...

hipergámia
hipergámia
És jól teszik, mert szar volt. Van ez így, nem tragédia, majd legközelebb jobb lesz, jobb rendezővel, jobb színészekkel, jobb zenével, jobb történettel, na jó, abbahagyom, amíg az HBO szabad kezet ad Nic…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.08.11 10:37:29
@Kövééé:

Az tényleg elég kiábrándítóan összecsapott volt.

Na itt az ideje, hogy ennek is nekiálljak.
Ugyan Snoop Dogg azt írta a svédországi incidenséről, hogy "bassza meg az összes rasszista svéd rendőr, semmit nem találtak nála", most kiderült, hogy mégis találtak. Persze, mert a vizeleteredmények csak mostanra lettek meg. Kisebb nagyobb csoda csoda lett volna amúgy, ha a…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.08.03 09:36:37
:3
Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bírósága (Bíróság) egyhangúan úgy döntött hogy az olasz állam sérti az azonos nemű párok alapvető jogait, ha nem biztosít a kapcsolatuknak jogi elismerést és védelmet. Három olasz meleg pár tett panaszt az olasz állam ellen a…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.08.03 09:28:45
@randomgenerator:

Remélem ezt anyád szemébe is bele mered mondani cuncibogár.
Vagy csak az asszony pofonait kompenzálod itt?
Tessék óvatosan kezelni a hírt, aminek minden magyar sitcomrajongó egyformán örül: testvársorozatot terveznek az Egy rém rendes család mellé. A 11 évadot megélő, 1997-ben elkaszált, mára kultklasszikussá lett vígjáték egyik szereplője, a hülyegyerek Bud Bundyt alakító David…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.29 13:46:12
Jááááj.

@lajafix1:

Hát akkor főzz te. : P A többiek meg majd mosogatnak.
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.29 13:48:19
@Páncélozott Rohamkukac:

Te hol élsz? Family guy, South park, Jim világa (ami szar amúgy), stb.

@Dr. Fred Edison:

Tudod, tombol a pc terror, rettegni kell.
A legutóbb még a rivális RTL Klub X-faktorában mentoroskodó, a Celeb vagyok, ments ki innen című dzsungelrealityben is feltűnt Tóth Gabi visszatér a TV2-re, oda, ahonnan annak idején indult (a Megasztárban tűnt fel ugye). Nem ő az egyetlen előadó, akit a Blikk szerint az RTL Klubtól…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.24 09:53:11
Ha valamikor szobrot állítanak a fillérbaszásnak és gerinctelen nyomorúságnak, az tuti, hogy a TLC 19 Kids and Counting című reality-jéből megismert Duggar-családot fogja ábrázolni, és remélem, a majdani művész valahogy meg tudja örökíteni az álszent, bigott…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.24 09:52:34
@Zoltán Almási:

"nekem konkrétan volt vagy 7-8 osztálytársam általános 7-8-ban, akik össze vissza fogdosták meg rángatták a csajokat, már szinte az összes csaj rettegett tőlük. "

Persze, pár kislány rettegett, megszégyenülve érezte magát, de hát kit érdekel, mentegesd csak a srácokat. Gondolom, ha téged fogdostak volna, az más lenne. Megáll az ész.

@butschq:

Na, ilyet is ritkán látni. Belátod, hogy félreértettél valamit.
Más ilyenkor agresszívan anyázna. Respect. :)
Tényleg ennyi a hír. Dr. Csonték besegítenek a függetlenségi háborúból idecsöppent Ichabod Crane-nek a gonosz elleni harcban. Vagy valami ilyesmi, lényeg az, hogy az egyik sorozat karakterei majd cameóznak a másikban, és fordítva. (via io9) ..
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.17 12:50:24
@Kuoni pásztor:

Jaja. Kár érte.
Hanem pl. az ausztrál ABC is, ahol éppen arról beszélt a riporter élőben, hogy a tavaly júliusban lezuhant (lelőtt?) maláj utasszállító gépen utazó ausztrálok emlékére tartott megemlékezésen ki mondja majd a megnyitót, és azzal folytatta, hogy beszélt is vele nemrég, lássuk…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.17 12:49:31
A 6 pasi, akiktől melegünk lesz című cikkükben bemutatott csődörök közül kettőre legfeljebb a nyugdíjasotthonokban gerjednek a csajok úgy, hogy abból melegség legyen, hisze Delhusa "61" Gjon vagy Koncz "77" Gábor azért nem mai gyerek már. Mennyi pénz kell ahhoz, hogy egy ilyet…..
Az Éden Hotel harmadik évadának legnagyobb botrányában szenvedő alanyként megjelenő Stumpf Nóra a decemberben leforgatott események után először most szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt. Aki az eheti Heti Válasznak adott interjútól azt várja, hogy kulisszatitkokat,…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.16 12:05:23
@shang: de eredeti!

Kéne egy nicket hagyjátok, korábbi hozzászólásaiból azért eléggé körvonalazódik a nőkről alkotott ne túl szép véleménye. Gondolom a környezetében, családi körben az ilyen interakciók természetesek, bunkónak lenni.
Az év tévés botránya, az Éden hotel egyik szereplője elleni erőszak ügye nem maradt annyiban, amiben a TV2 szerette volna. Mint ismeretes, az Éden hotel című reality egyik epizódjában egy Stumpf Nóra nevű szereplőt egy másik, Gábor nevű játékostársa vegzálta meglehetősen…..
Éden Niki magára ismert a Bors kedden megjelent, floridai prostiüggyel foglalkozó cikkének egyik fotóján, ezért megkereste a bulvárlap szerkesztőit, hogy elmondhassa az igazságot. Íme: "Való igaz, az egyik képen én vagyok, Floridában készült tavaly ősszel. Az Éden Hotelben a…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.08 12:09:56
Komoly válság alakult ki Japánban, azon egyszerű oknál fogva, hogy a jelek szerint az embereket egész egyszerűen nem érdekli a szex. A jelenségnek már neve is van: sekkusu shinai shokogun, azaz cölibátus szindróma. A probléma súlyosabb, mint elsőre hangzik. (fotó: pixabay.com /…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.07.07 22:50:54
@Jean Paul Amondó:

"Viszont a közelmúltban feminista forradalom zajlott, melynek eredményeképpen a nők már nyíltan felvállalják a korán kezdett és szabados szexuális életüket. Sajnos azonban ezekből a nőkből harmincas korukra már csak romok maradnak, amiből a béta pasik sem kérnek"

Téged csak az zavar, hogy a nők élveznek valamit, amit te nem.
Próbáld meg kezeltetni a gyűlöleted, mert örökké ilyen keserű szerencsétlen maradsz, aki senkinek nem kell.

"mert főzni, háztartást vezetni, családot összekovácsolni a feminista csajok nem képesek és nem is hajlandók"

A legtöbb környezetemben élő nő dolgozik és háztartást vezet, gyereket nevel. Amiket te ide képzelegsz - mert gondolom ilyen hülyeségeken rágódni van időd - az már beteges, gondolom volt egy szerelmi csalódásod és ezzel próbálod magad vigasztalni. Most majd jön a "hámertecsakszemélyekedsz", akkor gondolj arra, hogy te ismeretlen emberek millióit sértegeted a saját nyomorod miatt.
Az NBC az a csatorna, ami a Hannibalt az USA-ban vetíti, és a licenszdíjba beszállva a gyártási költség egy részét is biztosítja, így elég nagy érvágásnak tűnik a gyártó AXN-nek és Gaumontnak, hogy tegnap este bejelentették: a harmadik évad után nem kérnek Lecter…..
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.06.22 14:43:24
@szaroskenyer:

Leírták ezerszer és tényleg tudom, hogy nehéz felfogni, de nem azzal van sokak problémája, hogy mit esznek, hanem a felesleges kínzással.

@Bergyilkos Bohoc:

Hagyjad, nem akarják felfogni a mondanivalód, csak a szokásos demagóg szart mantrázzák. Valahogy ettől tökösebbnek érzik magukat.
kolbászmustárral (törölt) 2015.06.22 14:44:55
@FélszeműKalóz:

Én inkább azokat az embereket, akik nem képesek ivartalanítani az állatuk.
Ezt nevezik ám death metal breakingnek! És ha még azt is hozzáteszem, hogy a dobos Tim Yeung sincs már a zenekarban, akkor még nagyobb lesz a hír. Bár utóbbinál egyelőre csak remény, hogy visszatér Pete Sandoval, aki a hátfájdalmai miatt lépett ki öt éve, de azóta már…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.06.18 09:46:46
..
kolbászmustárral (törölt) 2015.06.18 09:45:13
@É2I: Valszeg ő meg a nunettije közelébe sem engedne. :O
kolbászmustárral (törölt) 2015.06.18 09:45:53
A videóban olyan kemény a legendás floridai death metal zenekar, hogy még a zombik meg hasonló szörnyek sem állhatnak az útjukban. A sztori röviden: a zenekarnak oda kell érni a koncertre, és ezért mindent meg is tesznek. Gróf Balázs természetesen elmondta nekünk, hogyan is jött…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.06.18 09:43:18
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
kolbászmustárral (törölt) 2015.06.18 09:34:11
@dawg007:

Pont, hogy jó választás volt, mert a csávó rettentő irritáló, nem sokan ismerik, így lesz min hőbörögni majd az embereknek.