Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domonkos Zoltán

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétfői sajtótájékoztatón Massimiliano Allegri megerősítette, hogy a klub aktívan keres egy támadó középpályást a keret kiegészítése céljából. Miután az elmúlt hetekben sorozatosan jelentek meg a cikkek Mario Götze, Julian Draxler és Oscar esetleges torinói megszerzése…..
Domonkos Zoltán 2015.07.21 12:39:15
@Ádám.84:
Kiről tárgyal Marotta az Interrel?
Arturo Vidal szerint Messi „egyszerűen a legjobb”, de a Juventus képes megverni a Barcelonát a Bajnokok Ligája fináléjában. A középpályás az argentin Olé újságnak nyilatkozott a Berlini összecsapásról. „Tökéletes évünk van.”- mondta mosolyogva Vidal. „Megnyertük a…..
Domonkos Zoltán 2015.06.05 22:31:36
A Juventus egy felejthető, rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen szerezte meg a három pontot a Palermo ellenében, s győzelmével növelte előnyét a tabellán a legfőbb bajnoki kihívó AS Roma előtt. "Llorentének nem szegte kedvét, hogy még nem talált be ebben a szezonban,…..
Domonkos Zoltán 2014.10.26 20:49:17
@Lisandro: Nálad a pont
Úgy tűnik, hogy a Manchester United és a Juventus végre közel került a megállapodáshoz. Azt továbbra se tudni, hogy végül mi lesz Arturo Vidal sorsa, azonban olasz források arról számolnak be, hogy a Juventus elérhető közelségbe került a Manchester United csatárának, Javier…..
Domonkos Zoltán 2014.08.29 21:00:59
@hellan: valószínű igazad van!
A fizetése az akadály!
De hátha sikerül!
Paul Pogba ügye gyakorlatilag napi szinten foglalkoztatja az olasz sajtót, s most megszólalt a klub egykori aranylabdása, jelenlegi igazgatója, Pavel Nedvěd is. A francia tehetség ügynöke, Mino Raiola a nyári világbajnokság utáni időpontra ígérte a döntést, azonban a Juventus…..
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta elárulta, hogy a nyári átigazolási szezonban egy játékos bizonyosan érkezik majd a legrangosabb külföldi bajnokságok egyikéből. Köztudomású, hogy a Juventus az Atalanta csapatának több játékosát is szemmel tartja, s az elmúlt évek…..
Az AS Roma csapata meglepő vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Catania vendégeként, s ezzel a fővárosiak tálcán adták át a bajnoki címet a Juventusnak, amely Antonio Conte vezetésével zsinórban harmadik Scudettóját gyűjthette be, ezúttal anélkül, hogy a játéknapon…..
Domonkos Zoltán 2014.05.05 22:29:28
A legújabb hírek szerint a Juventus és a chilei válogatott középpályása, Arturo Vidal úgy döntött, hogy még a nyári világbajnokság előtt sebészkés alá fekszik, hogy műtéti beavatkozással hozzák helyre azt a meniscus-sérülést, amelyet a játékos a Fiorentina elleni Európa…..
A Juventus csalódást keltő módon, gól nélküli döntetlent játszott a Benfica ellen az Európa Liga elődöntőjének hazai visszavágóján, s az eredménnyel a portugál csapat biztosította helyét a torinói döntőben. A mérkőzés után, érthető módon, Torinóban mindenki…..
Domonkos Zoltán 2014.05.02 22:27:40
@ambrobert:
Ma este ahogy olvasgatom a negatív kommenteket hát barátom nálad van a pont!!!Egyetértek amiket írtál.
A Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott…..
Domonkos Zoltán 2014.05.02 00:06:02
@Apuleius: igen!
Szerintem a hiba az abból ered, hogy az Olasz foci már nem működik Európába.
Sokkal gyorsabb mindenhol a játék.
Taktikailag az Olasz foci hagyományai már kevésnek bizonyul.
Szerintem itt kell keresni.
Domonkos Zoltán 2014.05.02 00:07:07
@Andras74: megszerezük!
Sempre juve!
32
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventust vezető Antonio Conte attól tette függővé jövőjét Torinóban, hogy a klub vezetősége milyen lépéseket tervez a csapat megerősítése érdekében a nyári átigazolási piacon. Conte jelenlegi szerződése 2015 júniusáig köti a…..
Domonkos Zoltán 2014.04.21 13:35:03
@danimester1: Ott a pont nálad!
Ennél jobban nem lehetet volna leírni!
Az Öreg Hölgy a csütörtök esti, Lyon elleni 2-1-es győzelemmel (összesítésben 3-1) bejutott az Európa Liga elődöntőjébe, ahol a Benfica, a Sevilla és a Valencia csapata képviselteti még magát. „Úgy gondolom, hogy az eddig a szakaszig eljutó csapatok kiváló együttesek,…..
Az Olympique Lyon elleni Európa Liga találkozót megelőzően, a Juventus igazgatója, Beppe Marotta nyilatkozott a sajtó képviselőinek, s ennek során szót ejtett arról az eufóriáról is, amelyet a Napoli ellenében elveszített hazai rangadó okozott a déli városban. "Egy kicsit…..
Domonkos Zoltán 2014.04.04 21:08:50
@devil-z:
Nem értelek!
Nem top igazgató Marotta, de nem is rossz!
Vidal Pogba Pirlo Tevez Llorente mennyiért jött?
Mindig szidjátok!
Nem értem igaza volt a kukásokkal kapcsolatba!
Teljesen helyén volt a nyilatkozatt!
Antonio Conte véleménye szerint a Lyon célja a Juventus játékának az elfojtása volt, de nyilatkozatában megnyugtató hírrel szolgálta a csapat szurkolóinak Carlos Tévez sérülése kapcsán. Leonardo Bonucci öt peccel a mérkőzés vége előtt betalált, és ezzel biztosította…..
Domonkos Zoltán 2014.04.04 20:59:35
@Rivendell:
Magadnál vagy?
Srácok el vannak fáradva!
Azért ilyen a játék, meg ilyen rövid kispad sehol nincsen.
Játék kiábrándító, de hoztuk a mecset akkor meg mi a probléma?
Paul Pogba jövője az egyik legfontosabb ügy Torinóban, hiszen a Juventus minden követ megmozgatna annak érdekében, hogy új, hosszabb és kedvezőbb feltételű szerződéssel marasztalja a fiatal középpályást, azonban a játékos ügynöke, Mino Raiola egyértelművé tette, hogy csak a…..
Jérémy Ménez legutóbbi nyilatkozatában óvatosan hízelgett a Juventus csapatának, ami arra enged következtetni, hogy akár egy lehetséges felkeresést sem utasítana vissza. Az olasz bajnoki címvédőket többször hírbe hozták már a PSG támadójával, legutóbb a januári…..
Domonkos Zoltán 2014.03.26 15:16:50
@norbi9107: Nagyon kedvelem a srácot hatalmas tehetség, de ha valamit akarunk a BL be akkor kellenek nemzetközi szinten elismert játékosok.
Ha az ő eligazolásából lesz ám legyen.
Egyes hírek szerint a Juventus élénk érdeklődést mutat az Atletico Madrid török játékosa, Arda Turan iránt, akinek megszerzéséért a nyáron akár lépéseket is tehet a torinói klub. A 27 éves játékos ebben az idényben lenyűgözően szerepel Madrid második számú csapatában,…..
A Fiorentina elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus kvalifikálta magát az Európa Liga negyeddöntőjébe, s a ma 13:00-kor, a svájci Nyonban megtartott sorsolás nyomán az is eldőlt, hogy az Öreg Hölgy útja, az Olympique Lyon testén keresztül vezethet tovább a versenysorozat torinói…..
Domonkos Zoltán 2014.03.21 14:33:33
A Juventus 19 fős kerettel vág neki a Fiorentina elleni Európa Liga visszavágónak, s Andrea Barzagli, Federico Peluso és Angelo Ogbonna kidőlésével tovább csökkentek Antonio Conte lehetőségei. Jó hír ugyanakkor, hogy a Genoa elleni bajnoki találkozót kihagyó Carlos Tévez és a…..
A Juventus csapatkapitánya, Gigi Buffon úgy véli, hogy a csapat ráült az eredményre, s elhitte, hogy egygólos előnnyel utazhat majd a Firenzében megrendezésre kerülő visszavágóra, ez pedig megbosszulta magát. "Talán, mivel az elmúlt mérkőzések alkalmával jól irányítottuk a…..
Antonio Conte az EL mérkőzés után viszonylagos elégedettségének adott hangot, miszerint szerinte a csapat jobban teljesített, mint vasárnap, bár ezúttal a Fiorentina ellen 1-1 lett az eredmény, mivel a vendégek az este Mario Gómez késői találatával egyenlítettek. „Teljes…..
Nemrégiben hírek röppentek fel arról, hogy előfordulhat, hogy Carlos Tévez nem tud majd pályára lépni a csütörtöki Juventus - Fiorentina EL mérkőzésen. A Tuttosport értesülései szerint a csatár térdproblémával küzd, amely alapos kivizsgálására a szerdai napon fog sor…..