Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezüst Harkály

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
Ezüst Harkály 2017.11.01 18:01:58
@Xezs6: Gyanakodni azt bárkinek "jogában" áll, sőt ennek a véleményének kultúrált formában történő kinyilvánítására a vállalkozás felé, aki nyilván ugyanebben a társalgási stílusban válaszol is rá. Viszont ezt a gyanakvást kész tényként tálalni nyilvánosan, ez nyilván felvet már bizonyos jogi problémákat is akár. Mindezek után, amikor a probléma már rendezésre került, a késedelmes szállítás oka tisztázásra került, veréssel megfenyegetni a vállalkozás bármely tagját, vagy alkalmazottját... És még én kérjek bocsánatot, ha ezt zokon veszem, és ennek hangot adok, egy privát bár nem "zárt" kommunikációs csatornán keresztül? A stílus nyilván igazodik a helyzethez, de magánemberként ezt megengedhetem már magamnak, akkor is, ha ez esetleg visszatetsző mások szemében. Nem a nyilvánosságnak készült, két ember vitája egy egyéni Facebook profilon. Elmondtam, jogi útra terelem az ügyet, és be is fogom bizonyítani az igazamat.
Ezüst Harkály 2017.11.02 09:42:53
@Sith Tibor: Ez így ebben a formában leírva egyáltalán nem fedi a valóságot, és a cselekménysorozat is hiányosságokat és sorrendbeli eltéréseket tartalmaz, viszont ez már nem az a hely, ahol ezt meg fogjuk beszélni.
Már az első ponttól sem stimmel az egész, mert a nem teljesített és késedelmesen teljesített megrendelés között hatalmas különbség van, de mint írtam, ezt mi már nem itt fogjuk a továbbiakban boncolgatni.
Mindemellett nagyon köszönöm, hogy szerencsés embernek érezhetem magam az Ön álláspontja szerint.
Ezüst Harkály 2017.11.02 09:50:43
@Xezs6: Elmondtam már, nem hívtam vissza. Nyilván ennek az oka kizárólag "beleszarás" lehet, az Ön szavaival élve. Ezen kívül ennek még lehet számos más, értelmes ember által megérthető oka, nyilván nincs törvénybe iktatva az, hogy nekem mindenkit kötelező visszahívnom aki keresett, főleg hogy van olyan napom, hogy erre nincs is lehetőségem. Ez valóban kiválthat valakiből ingerültséget, de valljuk be őszintén, mélyen tisztelt shitlovagunk reakciója ezen messze túlmutatott. Az utolsó beírását pedig meg sem várta, hogy elolvassam.