Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moon

185 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már elég régen megy a Furdancs blog ahhoz, hogy egy-egy poszt megjelentetése előtt viszonylag pontosan meg tudjuk jósolni, milyen jellegű hozzászólások fognak érkezni rá. A tapasztalat azt mutatja, hogy minden olyan poszt esetén, amelyik valamilyen házilagos szerelésről szól,…..
moon 2013.09.21 09:36:05
isolde Navigare necesse est 2013.05.20 18:26:39
Szóval az utóbbi napokban a Lány halál nyűgös, és csak akkor nyugodt, ha utazhat, teljesen mindegy, hogy hová, azaz hogy a lakásban kézben hurcoljuk fel-alá, vagy kendőben vagy babakocsiban odakinn. Lehet, nem kellett volna már félcentis korában Kanadába vinni...
moon 2013.05.22 10:04:29
@mollybloom: en nem ringattam a bevasarlokosarat, viszont beszeltem hozza, mig ra nem jottem h most epp csak magam vagyok
Számos előnye van annak, ha az ember futóként Angliában lakik. Például szinte soha nincs kellemetlenül meleg, és ha mégis megizzadnánk, jó eséllyel kapunk egy kis permetezős esőt a féltávnál. A zebrák előtt is vallásos rémülettel torpannak meg a sofőrök, ha arra visz…..
(Újabb vendégposzt a Futóblogon: Kiss Bori a londoni "British 10k" versenyre készül fel – és blogol róla. Az első, felvezető poszt következik. Enjoy! – Józsi) Ahogy Józsi is írta már, az a tervem, hogy benevezek a július 8-i British 10k futóversenyre itt…..
moon 2012.05.07 16:37:04
@dpspeti: koszi szepen :)
moon 2012.05.09 18:44:23
@doncii: kiraly vagy :) igen, az itteni versenyek ugy vannak arazva, hogy vagy gazdag vagy es veszel egy nevezest, vagy sorsolasra bizod, vagy gyujtesz par szaz fontot egy charitynek.

fussunk ossze siman, angeldaytol majd elkerem a mailed!
A pletykalapok legújabbja, hogy Karl Lagerfeld divatdiktátor beszólt az énekesnő Adele-nek, hogy kicsit túl kövér - ami mondjuk nem volt kedves, valóban -, aztán bocsánatot kért, és most mindenki a 23 éves dívát éljenzi, hogy nem hódol be a divattrendeknek. Azért szeretném én a…..
Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt egy barátnőmmel vissza akartunk menni nosztalgiázni a Szigetre (lehet, hogy akkor még Diákszigetnek hívták?) néhány héttel a fesztivál után és egyszerűen nem találtuk meg a nagyszínpad helyét. Tökéletesen újragyepesítették a nagy rétet.…..
A nyolcvanas évek után most az ötvenes évekbe jutott eszébe visszarepíteni a közösségi médiát a dél-amerikai Moma reklámügynökségnek. A print hirdetések a brazil Sao Paulo-i reklámfesztivál kampányának részei, és grafikailag és szövegezésben is pontosan úgy készültek,…..
Minden blogoló, honlapot készítő közös problémája, hová forduljon, ha illusztrációt, képet akar keresni a lapjához. Ugyanis a legtöbb interneten megtalálható képet nem legális felhasználni ilyen célra. Persze nemes egyszerűséggel át is lehet lépni a problémán, arra…..
moon 2009.05.27 14:16:42
Az alábbi nemzetközi balesetet azért teszi közzé a Zugügyvéd, mert bármelyikünkkel megtörténhet. Biztosítási joghoz értő kollégák hajrá!Tisztelt Zugügyvéd! Fontos nemzetközi jogi kérdésben kérném segítségét!Az eset: magyar lízingelt autónkba szlovák autó hajtott…..
Aki élt a kommunizmus alatt, nyilván senkit sem gyűlölt jobban a portásoknál, akik "állami" fülkéjükből tenyérbemászóbb fennhéjázással néztek a rendőröknél is. A rendszerváltáskor naiv voltam, például egész komolyan azt képzeltem, hogy első lépésként le…..
Az ártatlan külső sátáni beslőt takar: Gyöngyék cirmos-fehér kiscicái versenypályának használják a lakást, igyekeznek Dugovics Tituszként a mélybe rántani egymást a fotel támlájáról, belegyalogolnak a tejestálkába, és elkövetnek minden olyan gaztettet, amire egy nyolchetes…..
Vasárnap futottam egy kicsit Vácon. Vác alulértékelt magyar település, talán mint Tel Aviv tengerpartja, ami ezerszer tutibb, mint a Copacabana, de valamiért nem megy át a köztudatba. Vác a futók ... ööö, paradicsoma? Mekkája? Nem tudom, de kurva jó hely, ha valaki futni járna. A…..
A próbaidővel és terhességgel megterhelt munkajogi kérdéseket vet fel az alábbi történet beküldője. A szerződés hiánya mindenesetre akár előny is lehet jelen esetben. Kedves Zugügyvéd! előre is bocsánat a hosszú levélért, de nagyon kétségbe vagyok esve, nem tudom,…..
Zoli megkapta a választ a MÁV-tól hibás tranzakciós panaszára és most örül, hogy csökkenthette kicsit a költségvetési hiányt. A Homár pedig épp dühöng, mert szeretne elutazni messzire, de a csodás MÁVDirekt nem tud nemzetközi vonatra jegyinformációt adni, azt csak a keleti…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
Autófília Zebra, gyerek 2008.05.27 16:44:00
Hollywoodi receptek szerint egy film sikeréhez kell gyerek, meg valamilyen állat. A gyerek adott, az állat viszont ez esetben nem a zebra, hanem egy teherautósofőr. Halálra gázoltak egy négyéves kislányt A kijelölt gyalogosátkelőhelyen gázoltak halálra egy négyéves kislányt…..
Az alábbi videó tanúsága szerint egy budapesti polgár társadalmi munkában nekiesett a Váci út melletti kerékpárutat beláthatatlanná tevő bozótnak egy sövénynyíró ollóval. Akit vágott már pofán bringaúton a fák behajló ága, amikor lehúzódott a szembeforgalom elől,…..
Ismét fehérre festett kerékpárral állítanak emléket a budapesti kerékpárosok egy elgázolt társuknak. Csütörtök délután a Kőbányai úton egy kamion kanyarodás közben ütött el egy biciklis férfit, aki a kijelölt kerékpárúton haladt. A férfi életét vesztette. Októberben,…..
Kémeink jelentése szerint a hosszú időn át üresen álló Tabáni Teázó helyén szerdán  Pedálkirály néven bringabarát kocsma nyitott az Attila úton. A létesítmény falait neves versenyzők, köztük a világbajnoki ezüstérmes Bodrogi Laci képei díszítik. Valamilyen…..
Ha jól értelmezem a térkép alapján, Islington városrészben lakom, ami Camden Town és Hackney közé esik. A környékemen sok az indiai és fekete, előbbiek miatt sikerült kicsit berendezni a szobámat, mert őket nem érdekli a keresztények nagy ünnepe és nyitvatartják a Rainbow…..
Tegnap örömmel fedeztük fel, hogy Papp Gergő, a Tv2 Koffeinmentesének műsorvezetője is beáll az igazi férfiak közé, és amolyan macskabajusz-sikerszakáll kombóval tiszteleg a nemzetközi bajuszhónap előtt, de amit ma reggel láttunk, attól megremegett a bajuszkötőnk. Papp Gergő 24…..
moon 2008.02.07 13:34:02
BKV Team Spirk József, az index.hu munkatársa (kirk kapitány) Az Index.hu újságírójának eddig leghosszabb busszal megtett útja Budapest-London, ami elmondása szerint szintén nem volt könnyű, na de akkor mi lesz vele most? Rajta kívül a fedélzeten a magyar buszgyártás jelenlegi…..
Moon anyukájának cicája rendszeresen élvezkedik az elöltöltős mosógép ablakánál. Láthatóan rendkívüli mód érdeklődik, bár kicsit nem érti...
moon 2007.11.17 14:16:33