Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enber

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik este, a tizenhatodik kerület egyik forgalmas főútján kocsikáztam hazafelé, amikor furcsa fényt láttam villódzni előttem. Valaki azzal szórakozott, hogy egy lézer-pointerrel világít rá az autókra, buszokra, gyalogosokra. Előbb az úton cikázott a piros pont, aztán a…..
Enber 2014.12.02 17:28:34
Képzeljünk el egy olyan világot, ahol nem zsigerből készítenének zenét a zenészek, hanem egy pontos recept alapján a producer vagy háttérember szépen kitalálna egy csajbandát mondjuk és végigturnéznák az egész világot a maguk sajátos pop/metál zenéjükkel. Óriási lenne,…..
Várady Zsolt iWiW-alapítót folyamatosan egy 11 évvel ezelőtti "drogüggyel" támadja a jobboldali média. Épp azóta szajkózzák a drogos sztorit, mióta Várady felszólalt nyilvánosan a kormány ellen. Íme egy képben az "ügy". Osszátok meg, hogy eloszlassuk a jobbos manipulációt!..
Kevesen ismerik itthon a baszk konyhát, pedig fantasztikusan jó. Miközben nagyon hasonlít a magyarra, kellőképpen egzotikus is. Még tartozom a San Sebastian-i éttermi élményeim többségével (azért a legkomolyabb a grillétterem, a Michelin-csillagos Etxebarri már felkerült, na…..
A zene tiszteletéről, szakmaiságról, meg a távlati célkitűzéseiről mantrázott demagóg dumái mellett Dj Jeszy másik vesszőparipája, hogy a lemezlovasok érdekvédelmi szervezetének DJ Szövetség tagjai a szakszerű és színvonalas munkavégzésük során szigorúan a szerzői jogi…..