Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomtata

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
tomtata 2018.08.01 17:53:47
@Kultúrnéni:
Kultúrnéni! Jobb lesz, ha lenyugszol, Kelemen Anna még mindig egy úrinő pl. Szily Katalinhoz képest!
Inno-anno Mutasd, hova lőjek? 2016.11.04 05:26:00
Gamma–Juhász lőelemképző – ha ezt elolvassuk (és éppen nem egy hatvanas évekbeli sci-fiben olvassuk), biztosak lehetünk benne, hogy hadiipari fejlesztéssel van dolgunk. Méghozzá talán a legsikeresebb magyar hadiipari szerkezettel...
MedIQ Virtuális Orvosi Rendelő 2008.03.15 19:14:05
Nem, ezúttal nem a Second Life virtuális világáról van szó, hanem egy magyar projektről, az orvosiszotar.hu ötletéről. Egyre többen keresnek rá orvosuk nevére a weben mielőtt elmennének hozzá, csak hogy tájékozódjanak, kihez is fognak pontosan menni, illetve mások mit gondoltak…..
tomtata 2008.03.15 20:48:24
"Sas Józsefet négy rendbeli adócsalásban találták bűnösnek, ezért egy év szabadságvesztést szabtak ki rá, aminek végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztették. Emellett 300 000 Ft pénzbüntetést is kirótt rá a bíróság." - írta az index.hu(A részletek: A…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..